Skip to content
5 reacties
994 weergaves

Naturistencamping

Mijn vriend heeft gevraagd of ik zin heb om de komende zomervakantie met hem zijn 2 broertjes en zijn ouders mee te gaan op vakantie naar een blote billen camping.
Ik heb ja gezegd omdat het me wel spannend lijkt maar ik krijg nu steeds meer twijfels of ik er wel goed aan doe. Mijn vriend zegt dat alles gaat als op een normale camping maar dat het er netter en rustiger is en dat ik me geen zorgen hoef te maken. Waar ik me zorgen om maak is of er wel genoeg jongeren zijn op de camping of alleen maar ouwe glurende mannetjes of ouwe omaatjes. Worden er ook leuke dingen gedaan op zo,n camping, disco of zo en moet je dan ook in je blootje? Ik ben ook zo bang dat ik een stijve krijg, met kleding aan kan je het nog verbergen. Zijn er jongens die er ervaring mee hebben?

16 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik kan mij heel goed voorstellen dat je na zo'n ervaring bang bent geworden. Op een naturistencamping in Frankrijk zie ik zulke nare dingen niet snel gebeuren, omdat het er anders aan toegaat dan op zo'n ordinair naaktstrand in Nederland.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • We gaan wel naar Frankrijk dus ff naar huis gaan zit er niet in. Ik ben wel een keer met een mijn vriend naar een naaktstrand geweest en wat ik daar gezien heb dat wil ik op zo,n camping niet meemaken. Iedere keer als we ergens gingen zitten kwamen er wel een paar mannen in de buurt van ons zitten en gingen met hun piemel zitten spelen, we zijn wel 6 keer ergens anders gaan zitten maar het hield niet op. Ook kwamen er soms mannetjes die rare vragen gingen stellen, zijn jullie homo,s of hebben jullie het niet koud of willen jullie bij mij achter het scherm komen zitten dan heb je meer privecy. Na een uurtje zijn we maar weggegaan. Ik ben nou zo bang dat daar op die camping of het naaktstrand ook zulke dingen gebeuren en dan kan ik niet even zomaar naar huis gaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Op zo'n camping gaat het er allemaal heel gemoedelijk aan toe. de sfeer is fijner, bloot voelt een mens zich kwetsbaarder en dat geeft met elkaar een prettige sfeer.
    Bang om een stijve te krijgen komt vaker voor, hou een handdoek bij de hand, kan je die even over je heel leggen als je ergens gaat zitten, of je laat het zo, je bent niet de enige die dat heeft. Je hoeft er geen glurende oude mannetjes te verwachten, dat gedrag wordt niet getolereerd. Het is er echt anders dan op sommige naaktstranden, mensen komen er omdat ze het fijn vinden bloot te zijn, niet voor seks.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat lijkt me heel plezant te zijn. Ik ben heel graag in mijn blootje en als we mijn broertje in de zomer thuis achter watergevechten aan het spelen zijn zijn we ook altijd in ons blootje. Dus zo eens een ganse vakantie bloot zijn moet echt wel plezant zijn want het voelt zo goed om de zon op je te voelen. Een stijve krijgen dat gaat wel gebeuren denk ik maar dat is toch heel normaal voor jongens. Op school na L.O. onder de douche schaam ik me er ook niet voor en als het eens op een zwemtraining gebeurd ook niet ook al toont dat wel in een zwemslip. Als al eens iemand zegt of raar kijkt, gelijk bijvoorbeeld in de gezamelijke douches van het zwembad dan lach ik gewoon even en haal mijn schouders op. Ik kan er niks aan doen, ik ben een jongen en dat is normaal.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, maar je kan het toch gewoon een keer proberen ? Je zal natuurlijk ook naakt moeten zijn. Je kan natuurlijk niet als enige met je kleren aan rondlopen. Ik heb gelezen dat er niet naar elkaar gegluurd wordt. Het gaat bij naturisten niet om seks.Als het je niet bevalt kan je toch naar huis gaan met een ervaring rijker ? Ik zou zeker gaan.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten