Skip to content
5 reacties
3552 weergaves

Kik groepsapp

Hey allemaal, Laatst las ik dat je via de app Kik makkelijk contact kan krijgen met andere mensen door deel te nemen aan een openbare groep-chat. Het schijnt ook vooral populair te zijn onder homo jongeren, waar ik zelf ook bijhoor. Toen ik een berichtje stuurde in die groepsapp vroegen ze me ook om een foto van mn gezicht. Ik heb die (nog) niet gegeven omdat ik bang ben dat iemand erachter komt dat ik daarop zit. Ik zit nog in de kast en ben er nog erg onzeker over. Ik zou graag via zo'n app ervaringen met andere willen uitwisselen. Wat vinden jullie? Moet ik een foto sturen? Het lijken me hele aardige mensen.

17 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • Is waar ja, NEVER je pix sturen! Zoek imd in real of jongout idd, of andere sites speciaal voor gay jongeren. Kik, insta of dergelijke sites moet je niet vertrouwen, je weet niet wie er aan de andere kant zit. Ben zelf ook gay en gelukkig al out vanaf me 12e. X

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zit ook op kik maar ik laat alleen foto's van me lichaam en me pik zien maar nooit van me gezicht

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey jongen 15, Ik heb gekeken op hun website. Ik zag dat je je kunt aanmelden daar en een account kunt aanmaken. Heb jij daar ervaring mee?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Kik is niet echt betrouwbaar... Als je homo-vrienden wil maken moet je misschien een keer naar Jongenout kijken. Ik zit er zelf ook op en het heeft me echt geholpen!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Nooit een foto van je gezicht sturen. Het is vragen om problemen. Ook als je wel uit de kast bent gekomen. Als ze die foto eenmaal hebben, kan je niet meer terug als ze kwaad willen ( of 1 van hen). Zoek zelf homo vrienden maar niet via een openbare groep-chat.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten