Skip to content
10 reacties
470 weergaves

Waarom hebben jongens een afkeer naar mij?

Ik begrijp niet wrm ik nog nooit een relatie heb gehad of dat een jongen een compliment geeft enz. Het is niet dat ik er onverzorgd uit zie, ik kleed me altijd goed en douche elke dag dus daar ligt het volgensmij niet aan. Ik behoor wel tot de „verlegen“ meisjes van de klas maar dat ben ik totaal niet, ik ben juist heel open. Dus ik begrijp echt niet waar het aan licht. Weten jullie misschien wat de reden zou kunnen zijn.

13 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Als je wil dat een jongen jou benadert, moet je zelf ook signalen uitsturen, dat je hem wel ziet zitten. Eens glimlachen naar hem of oogcontact is niet verkeerd en kan wel helpen. Je vangt nu eenmaal geen vliegen met azijn. En niemand wordt graag afgewezen, ook niet op jouw leeftijd.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen idee, ik ken je niet!

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens met andere jongen van 18. Over een paar jaar gaat het vast wel lukken

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent 13 en je komt verlegen over. Volgens mij heb je je eigen vraag al beantwoord.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Moest ik je kennen ik zou he alle dagen complimenten geven ik ben iemand dat wel heel veel mensen complimenten geven

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen. Toen ik 13 was dacht ik ook dat de jongens me niet zagen staan. Dat komt wel. De jongens van je leeftijd zijn eigenlijk qua mentaliteit nog veel te jong. Veel onvolwassener dan meiden van dezelfde leeftijd. Ze zijn eigenlijk vaak helemaal nog niet met meisjes bezig. Dat verandert heus wel wanneer ze een paar jaar ouder zijn, geloof me.

    Wees gewoon jezelf en respecteer jezelf zoals je bent. Blijf jezelf goed verzorgen, dat doe je prima. Maak een leuk praatje, glimlach naar een jongen die je leuk vindt. Dat op zich kan al een uitnodiging voor hem zijn om je een complimentje te geven. Of geef zelf eens iemand een complimentje. Zo toon je ook dat je daar open voor staat. Dus als een leuke jongen straks een nieuwe jas of mooie trui heeft,... :-) Maak je ook geen zorgen als je meestal bij de verlegen meisjes staat. Sommige jongens vallen op verlegen meisjes en lopen juist heel hard weg van stoere meiden met een grote bek. Dus het is altijd maar hoe iemand het bekijkt.

    Je hoeft dus niet te wanhopen. Wees ook niet gemakkelijk te krijgen, want dat stoot af. Hard to get kan erg aantrekkelijk zijn. Werk aan je zelfzekerheid (google maar eens). Wacht op de jongen die echt van je houdt en je goed behandelt, want dat ben jij waard, echt waar. Echte schoonheid zit vanbinnen, zoek maar eens dat liedje van Clouseau op :-)

    Doe gewoon leuke dingen met vriendinnen en als je van het leven geniet, ga je dat uitstralen. Op een dag ben jij de pure diamant waar de leukste jongens voor zullen vallen. Je zal wel zien...

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • je hoeft op deze leeftijd nog niet echt op zoek naar een vriendje. ik bedoel ik heb tot dat ik bijna 15 was ook geen vriendin gehad

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens hebben geen afkeer van jou. Maar op die leeftijd laten we ons gek maken door makkelijke meisjes omdat we zelf onzeker zijn. Maar als zo'n meid 5 vriendjes op een schooljaar verslijt vinden we haar een sletje en dumpen we haar voor een lief en leuk meisje als jij. Geduld dus.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Weet je, het is op jouw leeftijd helemaal niet raar om nog nooit een relatie te hebben gehad. Ikzelf heb er ook nog geen. Volgens mij moet je gewoon wat geduld uitoefenen.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat je nog even moet wachten. 13 jaar is wel erg jong. De meeste jongens ( in ieder geval ikzelf ) willen liever geen "kind"als vriendin. Dan word je niet echt serieus genomen. Er is pas een probleem als je nog steeds niet in de smaak valt als je 14 of 15 bent.
    Niet ongeduldig zijn voorlopig !

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten