Skip to content
16 reacties
958 weergaves

badkamerdeur op slot

Ik ben liever alleen in de badkamer.Omdat mijn vader en broers iedere keer de badkamer zonder kloppen kwamen binnenlopen doe ik nu de deur op slot. Ze vinden dat belachelijk. Als ik ermee doorga, wordt het slot van de deur gehaald want ze hebben haast en willen niet op mij wachten.Als het huis verbouwd wordt, komt er misschien een tweede douche bij, maar daar heb ik nu niets aan !

15 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • Jouw probleem is heel begrijpelijk, ik zou er bij het avond eten gewoon met elkaar over praten zal je zien dat je familie het best begrijpt, maak gelijk afspraken hoe het anders kan, bijvoorbeeld jij doucht voor het naar bed gaan of zo.
    Begrijp ook dat bespreken aan tafel met iedereen er bij lastig is maar het helpt je wel over je onzekerheid heen. succes!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou dat ook totaal niet relaxed vinden als vader of broers naast je gaan staan als je met een stijve staat. Kom op zeg. Kan jij maybe 's avonds gaan douchen? Dan kunnen zij 's morgens zoveel haast hebben als ze willen..

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ze horen respect te hebben voor je privacy. Ik heb er persoonlijk niks tegen om naakt gezien te worden, maar als iemand dat wel heeft, waarom zo moeilijk doen? Ik snap niet dat ze je niet gewoon respecteren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons is de badkamer ook nooit op slot, ik heb 2 broers en we douchen gewoon achter elkaar. Ik zie m’n broers dus bijna elke dag naakt, is toch gewoon en niets raars aan.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS
    zijn je broers jonger?

    Dan zien ze wat hen te wachten staat, wees tevreden met wat je in huis hebt

    ik heb een 20 maanden jongere broer en wij zien elkaar vaak naakt

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij mochten ook niks op slot doen. Zogenaamd omdat je kon uitglijden en dan zou er niks anders opzitten dan de deur intrappen. Ook onze slaapkamer en kasten mocht niet. Privacy was volgens vader een smoes om dingen te doen of te verstoppen die geen daglicht konden verdragen. Hij heeft ooit een personeelslid op staande voet ontslagen omdat die zijn bureau op slot deed. Ik woon nu niet meer thuis maar ik heb mijn ganse jeugd niet EEN keer relax kunnen fappen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • IS het zo dat je wat onzeker bent over je veranderende lichaam? Dat is heel normaal, alleen heeft de één het wat sterker dan de ander. Leg het aan ze uit en kijk hoe ze reageren.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • TS, het is juist prachtig om te zien dat een lichaam volwassen wordt, voor en bij zowel jongens als meisjes. Schaam je juist niet maar wees trots op je lichaam en de ander zal er ook trots op zijn!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij hebben badkamertijden voor douchen. En als iemand privacy nodig heeft voor het toilet, laten we diegene alleen zitten totdat hij/zij klaar is...

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • bij ons gaat de deur nooit op slot. mijn broertje van 12 en mijn ouders lopen ook gewoon in en uit als ik aan t douchen b en.
    we hebben een soort open douche dus je kan alles zien en het beslaat nooit.
    Het maakt me niks uit en mijn broertje ook niet. ik zie natuurlijk ook regelmatig dat hij een stijve heeft maar dat is toch noramal voor een jongen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is toch logisch dat je wat privacy wil. Zeker nu in je puberteit zit en in je groei vanonder. Lachen ze dan als je een stijve krijgt? Probeer hen te vragen dat ze kloppen en je dan 5 min geven om te stoppen?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij zijn naturist en hebben er dus geen enkel probleem mee dat m'n zussen en moeder mij en m'n vader naakt zien en wij hen. We zien elkaar bijna elke dag in ons blootje. Geen probleem, ook niet als ik of pa een erectie hebben.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @ meisje van 15 Er hangt natuurlijk al een douchegordijn tegen het spatten. Er hangen twee douchekoppen. Zij komen naast me onder die tweede straal staan.
    Ik vind het nog niet eens zo vervelend ze naakt te zien, maar wel dat ze mij zien. Sinds een tijdje begin ik een volwassen lichaam te krijgen. Groei snel, overal lichaamshaar en ook nog vaak een stijve onder de douche. Ik vind het nu vervelend als zij dat zien. Als het ontwikkeld is en ik er uit zie zoals zij mogen ze me zo vaak zien als ze willen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel logisch, en als ze het slot verwijderen trek je toch een touwtje van de deurklink naar iets waar je het vast kan maken zodat de deur dicht blijft?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Koop een douche gordijn, dan kunnen hun en jij je eigen dingen doen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij laten de deur gewoon open staan. Geen probleem elkaar bloot te zien. Ook mijn moeder en zus hebben er geen probleem mee ons te zien

    12 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten