Skip to content
26 reacties
2781 weergaves

Gym met bloot bovenlijf

In dit nieuwe schooljaar hebben we gym van een nieuwe docente. Als er teams gevormd worden gaat het ene team spelen in shirt en het andere team met bloot bovenlijf. Klasgenoten zeggen dat dit niet mag. Ik heb er geen moeite mee. Wordt dit vaker gedaan?

14 jaar
6 jaren geleden

26 Reacties

  • Toen het in het tegen de zomervakantie aan zo heet was ben ik een keer met ontbloot bovenlijf naar school gegaan. Ik had alleen een boxer, shorts aan en een riem om. Dat vind school noet leuk en ik werd verzocht weer een shirt aan te doen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Op mijn scholen (international schools) droegen we uitsluitend een broekje en verder blootvoets. Ook bij hardlopen buiten enkel een broekje maar dan wel schoenen. Ook 's winters. Gym was daar behoorlijk spartaans. Maar die gymleraar uit de reactie van jongen18, daar zit toch wel een verdacht geurtje aan. Dat kan hooguit een keertje aan je biceps als geintje maar de jongens systematisch betasten aan hun buik dat neigt toch naar ongewenste intimiteiten. Ik zou het alvast niet gepikt hebben.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het meegemaakt toen we een niieuwe turntrainer kregen. Shirtjes moesten ook uit van hem, alleen een turnbroekje was nog toegestaan tijdens de training. Dat was noodzakelijk volgens hem, om onze buik-, en borstspieren goed te kunnen beoordelen. Hij voelde ook de stevigheid van onze buikspieren om te kijken wie extra buikspieroefenen moest doen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgens mij moet het kunnen hoor. Ik zou me alleen kunnen voorstellen dat het opwindend kan zijn voor sommige andere jongens. We zijn niet allemaal hetero he.. In elk geval: als wij dat hadden gedaan bij de gymles toen ik 14 was, zou ik moeite hebben gehad om niet de hele tijd totaal afgeleid en geil te zijn, door het zien van het bovenlijf van sommige klasgenoten :$

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is onzin dat je als jongen niet met bloot bovenlichaam op school mag gymmen. En het is ook niet verboden dat een docent daar naar kijkt. Kijken is niet verboden. Denk dat de meeste docenten wel weten hoe ze om moeten gaan met hun gevoelens als ze mooie jongenslijven zien.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts, dat maar toch niet uit

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Topic starter de dames gaymen dan in bh?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Topic starter gymen de meiden in bh?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Topic starter hier. Ik gaf aan dat we een vrouwelijke gymdocent hebben.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik zie het probleem niet! als die docent daar opgewonden door geraakt zou ik m gewoon zeggen dat ie t moet aftrappen. en trouwens hoe zie je dat? aan een stijve pik in zn sportbroek ?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit gebeurt ook bij ons op school. In mijn klas zitten alleen jongens. Als we twee teams moeten vormen dan doet de ene helft de shirts uit, de andere helft houdt de shirts aan. Wil iemand niet zonder shirt dan wisselt ie met iemand die dat wel wil. Maar bij ons is het geen probleem. We douchen na afloop ook en niemand die in z'n boxer doucht

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • bij gymles gebruiken wij verschillend gekleurde polsbandjes of van die rekbare banden met klikgesp die je om je middel kan doen en bij zwemmen verschillend gekleurde badmutsen (zijn hier nog in veel zwembaden verplicht).

    J20: iedereen een wimpeltje rond zijn piemeltje zou lastig worden, moeten ze allemaal rugslag zwemmen (maar dan valt er wel veel te zien ja, tingelingeling das glockenspiel).

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat zou er zo opwindend zijn aan een bloot bovenlijf?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Lijkt me overdreven. Een gymdocent is wel wat gewend

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Omdat het voor de docent seksueel opwindend is om hun blote bovenlijfjes te zien. Hij zal dan tijdens de les erg van hen "genieten". Gezien hun leeftijd (14) mag dit niet.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Lijkt mij wat overdreven dat dat niet zou mogen. Zeker als het erg warm is in de zaal. Met trainen met warm weer doen wij dat juist heel vaak

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • J18 waarom mag dat niet?

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij zwemles helemaal naakt en dan een gekleurd lintje om je piemel....hahahaha

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • En bij zwemles?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Kan een truc van de docent zijn om jullie bovenlijven te zien. Mag inderdaad niet.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten