Skip to content
19 reacties
1042 weergaves

Jonge kinderen denken nu al aan seks?!

Ik zat vroeger ook al op deze site, het was echt Nice t ging over dingen zoals hobby’s en zo en echt leuke discussies! Nu dacht ik ik neem is een kijkje terug op de site,(als hij er nog is) en ik ga naar het forum en de vragen die ik lees gaat echt alleen maar over seks zoals: stijve tijdens het knuffelen of:ballen trappen of allemaal van dat soort dingen en ik dacht op dat moment echt zo van: wat een onzin, ga ik kijken bij de leeftijden zie ik dat het is geschreven door 11,12,13 jarige nou is het gebied seksueel zó veranderd dat ik achter loop of wat? Wie weet het?

17 jaar
6 jaren geleden

19 Reacties

  • Ts. Waarom open je dan het “kopje” SEX ENZO. Ik begrijp je niet helemaal

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • ik denk niet dat alleen jongens hier hun zegje doen ik vermoed dat ook volwassenen zich hier gaan mengen in deze discussies maar het mag zij hebben ervaring en kunnen ons wat leren ik vind dat jongens die veel aftrekken minder drugs en sigaret gaan gebruiken voor hen is seksuele voldoening al genoeg en kunnen ze di drugs en sigaret wlel missen Ze hebben daar geen behoefte aan en weten wat beter is !!! Dus aftrekken is dan zeker niet verkeerd en het is daarbij ook nog gezond : beter dan drugs, alkohol en sigaret die zeer slecht is voor de gezondheid dus lekker blijven trekken jongens het is zo lekker en je doet er niemand kwaad mee

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben wel al met sex bezig ja omdat ik puber word. Maar dat wil toch niet zeggen dat je dan ook meteen sex hebt enzo.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat klopt jongen20. Tweeduizend jaar geleden schreef Socrates al dat de jeugd losbandig was en nergens goed voor. Niets nieuws onder de zon. Op een keer ontdekt zo'n knulletje dat je veel leukere dingen kan doen met je piemel dan alleen maar plassen. Natuurlijk is hij dan nog bijna uitsluitend in de weer met zijn nieuw ontdekte speeltje. Is toch onschuldig?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Een beetje denigrerend "jonge kinderen". Nee, jonge kinderen houden zich niet bezig met seksualiteit. Tieners wel.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is niet omdat een jongen zijn ervaring met seks kenbaar maakt, dat hij er dan ook de ganse tijd mee bezig is. En het doen uitschijnen alsof alle tieners zonder onderscheid alleen daarmee bezig zijn is al helemààl van de pot gerukt. Gun ze gewoon hun guilty pleasure. En maak er niet meer van dan wat het is. Zo klinkt het teveel als ' de jeugd van tegenwoordig ... ' Trouwens meer dan 2000 jaar geleden, ten tijde van de filosoof Socrates in het oude Athene, sprak men ook al zo.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • De gemiddelde leeftijd dat iemand seksuele gevoelens krijgt is bij jongens 14 en bij meisjes 13 jaar, gemiddeld dus. Dat betekent dat de één bijvoorbeeld 10 is en de ander 16. Zijn ook mensen die helemaal geen seksuele gevoelens hebben. Ik was 11 toen ik naar jongens ging kijken en 12 toen het meer werd dan alleen kijken. Dan kun je wel vergelijken met hoe het vroeger was. Jongens en meisjes gingen vroeger ook niet naar de zelfde school. Mijn ouders mochten vroeger niet naar de VPRO kijken omdat het over piemels en kutjes ging.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Omg serieus... Je zit op een forum die seks enzo heet... Welk onderwerp had je verwacht hier.... En tuurlijk zijn sommige jongeren hier nieuwsgierig over dat maakt je niet gelijk over sekst...

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • J16 en nu in het Nederlands

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk terug in de tijd wat was minder dan nu ja internet. Internet is een klein oorzakje misschien waarom jongeren van 12 13 noem maar op, wat meer bezig zijn met hun geslacht. Nouw en als hun maar niet vergeten dat de wereld meer is dan leen maar piemmels en vagina's. Maar iedereen heefd in de week wel ze eiegen tijd en dan niks te doen dus waarom dan even niet lekker spelen. Maarja daar leeren ze wel vroeg er over wat hun kunnen doen met ze geslacht dus ja wat is probleem. 1 iemand is niet zoveel van sex gedoe en een ander iets meer laat genieten, als hun te veel bezig zijn met hun zelf komen zelf wel achter.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Het ligt er maar aan wat je bedoelt met 'seks'. En dan nog is de beleving voor iedereen anders. Toen ik 13-14 was, ben ik seksueel bewust geworden door een vriendje van 4 jaar jonger. Toen ik hem op een dag een andere jongen zag betasten, was ik geboeid. Dus op een keer deed ik dat uit nieuwsgierigheid ook bij hem, omdat ik wou weten hoe het voelde. Later bij mij thuis stak hij dan op een gegeven moment zijn hand in mijn broekje en streelde vervolgens mijn piemel, waarbij ik vrij vlug voor de eerste keer klaarkwam. Nog later hebben wij elkaar dan afgetrokken. Dat was voor mij toen allemaal nieuw en spannend. Is het vreemd, dat zo 'n jongen er aanvankelijk zo intens een tijdje mee bezig is ? Je kan net zo goed geboeid raken door een computerspelletje. Dat is vaak ook leeftijdsgebonden. Op latere leeftijd is het nieuwe eraf en worden de interesses verlegd naar andere terreinen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik vindt ook wel dat t te veel kan gaan over seks enz maar in deze tijd wordt je steeds sneller volwassener enz en de hormonen van iedereen gieren door zn lijf dus ja

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 18 en ben nog niet actief in sex.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • En laat ons lekker over sex enzo praten en niet terug kijken naar jaren geleden. Dat is iets wat m’n opa’s en oma’s ook altijd zeggen maar vroeger is vroeger en nu is nu

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen23 ik ben het niet helemaal eens met je bewering. Vooral het stuk over dat mensen meer met hobbies bezig moeten zijn in plaats van alleen maar met je piknte spelen. Denk niet dat men alleen maar aan hun piknzit en daardoor hobbies laat vallen. Sommige doen dit nog niet eens 2x per week. Dus het valt mee. Er is niemand die uren lang lekker bezig is ofzo. Mijn mening over dit topic: idk. Als hun het willen voel ik me niet de verantwoordelijke en ik laat ze vooral hun gang gaan. Niet mijn probleem

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, ik snap jullie punten, maar dit forum gaat toch echt over ‘Jongensvragen’ in de categorie ‘Seks enzo’. Ik vind het dan ook niet apart om die seksueel getinte topics te zien, sterker nog, ik verwacht ze. Alleen hier kun je namelijk terecht bij leeftijdsgenootjes met vragen en opmerkingen over seksualiteit. Natuurlijk moet er ook plaats zijn voor andere onderwerpen maar in de loop van de tijd is deze categorie gewoon een plek geworden waar je je kan uiten en dus zijn er ook gewoon veel meer topics bij gekomen met seksuele inhoud. Ja, zo is het. Ik vind het alleen maar beter.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom heet dit “kopje” dan SEX ENZO!!!!!!!!!

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb dit forum ontdekt toen ik 17 was. Mijn puberteit moeten doorbrengen als expat in een naar land. Geen internet behalve die ene staatsprovider die alles filterde en iedereen controleerde. Terug in NL dit dreamersforum ontdekt en het was een openbaring. Het heeft mij ontzettend geholpen om aansluiting te vinden bij het leven in Nederland. De vrijheid die je hier hebt om haast onbeperkt je verhaal te doen, vind ik nog steeds nauwelijks te behappen. Maar net als jij TS mis ik een beetje de verhalen over vriendschappen, spannende dingen samen doen en kortom de goeie ouwe jongensdingen. Jongen23 heeft ook gelijk: er is meer in het leven dan je piemel. Maar daar komen de jonge jongens op het forum vanzelf wel achter. Ik ben alvast niet somber.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is volgens mij een uiting van armoede dat het leven van een tiener - (gezien jouw terechte waarneming) steeds meer overheerst wordt door seks. Het leventje als tiener wordt veel aangenamer wanneer je niet geobsedeerd meer bent door seks. Ga eens bewust leuke dingen doen in plaats van met je pik spelen. Vriendschappen, hobby's, leuke activiteiten en dito discussies. Dat zou fijn zijn.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten