Skip to content
11 reacties
1145 weergaves

Klaargekomen of niet. ?

Hallo iedereen Ik ben denk ik net klaargekomwn Er kwam wel spul uit me penis maar het was niet echt wit en het spoot ook niet eruit . Toen ik een wc papiertje pakten om het er af te vegen plakte het heel erg Was het voorvocht of was het sperma ?

14 jaar
6 jaren geleden

11 Reacties

  • is gewoon een van je eerste zaadlozingen geweest. denk dat je nog duidelijk in ontwikkeling bent. gaat straks wat anderen ook al zeiden eerst met voorvocht komen en dan gevolgd door een sterk gevoel bij het spuiten (de zaadlozing). dan ben je echt klaargekomen en dat merk je heus wel!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • lijkt mij meer dat het voorvocht is,als ik klaarkom begin ik wat te schokken,weet natuurlijk niet hoe iemand anders dat ervaart!!!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent niet klaargekomen. Als je echt klaarkomt, dan hoef je de vraag niet eens meer te stellen. Het is namelijk een heel duidelijk gevoel, het is heel kort en krachtig. Wat jij hebt gevoeld/gehad is voorvocht.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja vooral het gevoel is belangrijk. Bij klaarkomen voelt het echt geweldig.
    Of je al dan niet sperma hebt, als je wat met een meisje gaat doen doe sowieso een condoom om.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @J23: Weet jij waarom het wat gelig is soms? Dat gebeurt ook weleens bij mij.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is wit: al het doorzichtig is als water is het voorvocht, is het ondoorzichtig, zeg maar melkachtig, dan is het sperma en kan dan ook wat gelig zijn.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarschijnlijk wel sperma want voorvocht is slechts enkele druppeltjes weet ik. Bij mij toch.

    Maar het schijnt dat sperma in het begin ook niet zo heel wit is als de pornofilmpjes.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Voorvocht is altijd heel helder maar het komt er slechts langzaam uit.
    En als hetgeen eruit komt met schokjes in je piemel gebeurt zal je wel sperma hebben. Maar in het begin was dat ook alleen maar een klein beetje witte sliertjes bij mij.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat je wel voor de eerste keer bent klaar gekomen maar dat je lichaam nog niet vol op zaad produceert, misschien dat binnen nu en een maand je sperma wel wat witter wordt

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • als het gewoon lekker voelt en er zit wat wits, is het waarschijnlijk gewoon voorvocht, als je echt klaarkomt komt er in een keer een heerlijk gevoel met het gevolg dat er een hele smak sperma naar boven komt, sperma is heel er dik en ontzettend glad.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd is sperma nog niet altijd even wit en spuit het zeker niet altijd. Klaarkomen is vooral het gevoel, als het erg goed voelde toen het eruitk wam ben je waarschijnlijk klaargekomen

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten