Skip to content
14 reacties
3160 weergaves

Ik ga op kamp help

Ik ga dus over 2 weken op kamp met heel de 3e klas. Alleen heb ik een probleem dit duurt namelijk echt 1 hele week en ik kan dan niet aftrekken + ik ben nog gay ook + het is raar als ik een stijve heb tussen allemaal hetto jongens aangezien ik niet met meiden op een kamer mag... (ze accepteren me wel gewoon) maar hoe moet ik dit aanpakken want in hoorde ook iets dat de douches openbaar zijn ( dus met zn alle tegelijkertijd ) help me

15 jaar
6 jaren geleden

14 Reacties

  • En hoe was het?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou eerder denken dat er een droom voor je uitkomt als je gay bent

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Anders ff fappen voor je in de douche springt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij hadden ook in de 2de kamp, waarbij we met zijn 5en (2 jongens 3 meisjes) in een grote tent sliepen, en elke dag bedachten we een challenge, en de 2 verliezers moesten die dag dan in dezelfde slaapzak slapen. Dat was wel echt leuk, want we sliepen allemaal in ons ondergoed

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Op kamp is ook een tip, deden wij altijd, gewoon selecteren uit een groep, sliep altijd met dezelfde 3 jongens die ik dus goed kende ,deden wel meer, weet je precies wat je aan elkaar hebt .

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had dat ook de eerste keer op kamp, of de eerste keer voor een paar dagen met school weg.
    Das normaal denk ik. Ineens moet je alle persoonlijke dingen delen met anderen. Slapen, douchen, beetje een hoge drempel, voor mij ook vroeger. Gelukkig hadden wij douchehokjes. Maar daar werd ook wel is onder, of boven overgekeken. Denk dat iedereen op die leeftijd gewoon nieuwsgierig is. Uiteindelijk nix mis mee. Gaan geen foute dingen gebeuren :)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Op kamp heb ik mij toch soms wel eens heel voorzichtig en stilletjes in bed of in slaapzak afgetrokken.
    Niemand heeft ooit iets gemerkt. (Ik nam een papieren zakdoekje mee in de slaapzak).

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 schoolkamp, we gingen met 10 jongens en 2 meisjes en we lagen in tenten van 4 personen. de leraren hadden een eigen tent.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Elke jongen moet op een gegeven moment aftrekken toch, je ballen moeten toch leeg

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit nu in de 3de klas en wij gingen in de 2de op kamp. Het was mega gezellig de eerste paar dagen, in de avond liepen de meeste gewoon in hun boxers rond in de slaapzaal. Sommige hadden een stijve, dat zag je dan. Wij hadden 10 douches, gezamelijk. We douchten gewoon naakt en soms had iemand een stijve. Op dag 3 konden een aantal het niet maar houden en zijn ze gaan rukken in bed. Al snel volgde de rest en hebben we heerlijk afgetrokken met de meeste jongens, niet bij elkaar maar gewoon jezelf zegmaar

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @J15 Op welk soort van kamp was het dat er ook meisjes in een tent met jongens waren?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik op kamp ging lag ik met 1 jongen en 2 meisjes in 1 tent en kon ik mij ook een week niet aftrekken. Ik heb het toen elke nacht toen we gingen slapen heel stil in de slaapzak gedaan. Ik ben 1 keer betrapt door het meisje naast mij maar die vond het niet erg dat ik het deed. Ze zij dat ze het een paar dagen eerder ook al stiekem had gevingerd.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben ook met de 14 jarige groep jongens op kamp geweest als (in de kast) gay. Het samen slapen was niks maar het samen douchen is wel wennen de eerste keer. Ogen niet laten rondgaan voor je gedoucht hebt hielp mij. Vroeg of laat gaan kan ook. Als je echt niet meer kan wachten met aftrekken, kan het stiekem op het toilet. Succes, probeer het niet op te blazen in je hoofd, geniet er van ... en vertel ons hier hoe het liep.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Weet je veel jongens hebben dit soort vragen en niet alleen gays, ook als je hetero bent en je bent niet gewend aan een groep heb je dit soort vragen over wat jij beschrijft, had ik ook als hetero. Maar later merk je wel dat je niet de enigste bent.
    Gewoon mee gaan en genieten en je zult zien dit lost zich vanzelf op, en schamen is nergens voor nodig.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten