Skip to content
26 reacties
3005 weergaves

Verliefd op mijn neef

Ik ben al een tijde verliefd op mijn neef. Ik vind hem gewoon super aantrekkelijk en hij is echt gespierd enzo. En elke keer als we elkaar zien is het super leuk. Maar hij is niet gay. Alleen wat moet ik doen ik loop er al zo lang mee. En ik fanstaseer ook af en toe over hem enzo

19 jaar
6 jaren geleden

26 Reacties

  • Tja jongen 16, het forum is en blijft een uniek concept. De Vlamingen die haal ik er zo uit. Ik vind het best chill wanneer iemand nog schrijft in het Nederlands van Beatrix tijdens de Troonrede. Ik vermoed ook wel dat er pretenders zitten maar inbrekers heb je overal.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja hoor, dat horen wij hier elke dag ! A propos zou jij je aangeboren superioriteitsgevoel in Vlaanderen niet beter opbergen, jongen, en proberen je aan te passen ? O ja: wij ' lopen ' niet over straat : wij ' gaan '.




    22 jaar
    6 jaren geleden
  • 'Yo' en dat is ook al zo'n domme uitdrukking die ik nu gebruik, maar het is wel effectief. Ik ben het echt behoorlijk met u eens (in uw vertrouwde beleefdheidsvorm aangesproken) Echter, taal evalueerd. Kijk, als wij, of 'zij' het woord 'chill' tegen elkaar zeggen, dan weet iedereen wat ermee wordt bedoeld. Taal, in welke vorm dan ook, moet duidelijk, en dus begrijpbaar zijn. Alleen op die manier is taal effectief. Ik geef toe, Vlaams is een schone taal. Maar als ik jullie Vlamingen hoor zeggen; 'Amai, dat is een toffe gast.' dan is dat ook geen correct Nerderlands. Maar het is effectief, omdat zelfs wij, die domme Hollanders, wel weten waarover het gaat. En over die 'pik' en 'houweel' waarover jij/u spreekt, is alweer niet correct Nederlands, want men spreekt namelijk over een pikhouweel. Over afkorten gesproken, meneer de Vlaming :) Ik heb aardig wat familie in Vlaanderen wonen, en echt, ik hou van jullie (hun) taal. En dit meen ik. Maar echt, geloof me, die gast van 14 is minstends 40. X

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Goed. Ik laat de taalverschillen tussen Nederland en Vlaanderen aan me voorbij gaan. Persoonlijk vind ik het geen misdrijf om Vlaming te zijn en Vlaams (en dus blijkbaar per definitie oerconservatief) te spreken en schrijven. Mijn identiteitskaart vermeldt als geboortedatum 01/10/2004.
    Wel wil ik nog iets toevoegen dat wel met dit topic verband houdt. Ik kan het nu eenmaal niet helpen dat juridische teksten en argumenten droog en zakelijk geformuleerd zijn.
    Wat ik eerder schreef over het toegelaten zijn van een huwelijk tussen neef en nicht - respectievelijk neef en neef of nicht en nicht - geldt zowel volgens het Belgisch burgerlijk recht als volgens het Nederlands burgerlijk recht. Dit enkel even ter verduidelijking zodat elke lezer weet dat wat ik eerder schreef ook wel degelijk in Nederland van toepassing is.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga nog ff door op mijn vorige reactie want de misverstanden tussen Nederlanders en Vlamingen kunnen best grappig zijn. Zo bijvoorbeeld: in Vlaanderen heet een houweel een pik. Echt waar. Beeld je in, je loopt over straat in het mooie Vlaanderen en je hoort de ene arbeider schreeuwen naar zijn collega: "Sjefke, ik pak efekens uwe pik." Even slikken wanneer je dat zo hoort maar de man zegt gewoon : "Jozef, ik leen even jouw houweel."

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 21

    Ik ben één van die Vlaamse primitieven uit het ' achterlijke ' Vlaanderen. Als Hollander zou ik qua taalgebruik maar niet te hard van de toren blazen, want als jullie blijven rotzooien met jullie taal, dreigt ze op termijn te verdwijnen. Wij Vlamingen hebben over het algemeen meer respect voor de taal. Van respect gesproken : het woord 'u' kennen jullie blijkbaar niet (dat heet 'beleefdheidsvorm'). Tal van woorden worden afgekort (depri, aso, ...), te pas en vooral te onpas worden Engelse woorden en uitdrukkingen gebezigd, elk zelfstandig naamwoord wordt vermannelijkt ( de koe : HIJ staat in de wei ), geen verschil tussen ' hen ' en ' hun ' (nou !), Franse woorden worden ten onrechte ingevoerd (etage, trottoir, s.v.p. in plaats van a.u.b. enz.)
    Bovendien verwar je onze Vlaamse cultuurtaal ten onrechte met het zgn. Verkavelingsvlaams ( ' allez mersie ' ). Het is niet, omdat wij niet meedoen met die verloedering van dat taalgebruik, dat wij meteen een taalachterstand op Nederland zouden hebben. Destijds bestond op TV het programma ' Tien voor Taal ', waarin 2 panels van resp. Vlamingen en Nederlanders het tegen elkaar opnamen. Dit programma is sinds lange tijd afgevoerd ( omdat de Vlamingen meestal wonnen ? ).

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja oke, maar niet ZO plechtstalig! Ik heb familie in Vlaanderen wonen, ook enkele neven. Die zijn daar geboren. Die doen ook hoger middelbaar onderwijs, maar ik heb ze nog never zo horen praten als sommige hier. Ik heb al heel wat gepost op dit forum en het is bekend dat hier vaak ouderen zitten. Dat heb je met een anonieme site als deze, maar ja. Ik vind het niet echt super chill, jij wel dan?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens16 en 14, ik denk dat ik een verklaring heb voor het taalgebruik van sommigen hier. Het forum is erg in trek bij Vlaamse jongeren omdat iets vergelijkbaars niet bestaat in België. Ik ben Nederlander maar woon al langer in Vlaanderen. Vlamingen, ook de jeugd, praten gewoon anders. Plechtstatiger, archaïscher kortom deftiger. Coole straattaal en trendy woorden gebruiken ze hier nauwelijks. Mijn Vlaamse vrienden praten nu nog het Nederlands van mijn NL opa en oma. (Bompa en bomma in het Vlaams, btw.). Zo lijkt het of je met een vijftiger chat terwijl ze echt wel tieners zijn. Ik ben hier al zo ingeburgerd dat ik mezelf daar ook weleens op betrap. Allez mersie voor Uwe gewaardeerde aandacht aan mijn voorliggende deelname, hahaha.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet 1000% zeker dat jij GEEN 14 bent. Er zitten 850 leerlingen op mijn school, en niemand, maar dan ook niemand heb ik ooit zo horen praten als jij, @j14.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • J16: natuurlijk ben ik 14. Ik kom uit een juristenfamilie. En wij hebben geleerd uit beleefdheid mensen die we niet kennen wat formeler aan te schrijven of spreken. Maar dat doet hier verder niet terzake denk ik.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil ff reageren op de manier hoe hier gereageerd wordt. Ik zit in 4vwo, dus ik heb niet echt moeite mij uit te drukken qua tekst. Maar echt, wat ik van sommige hier lees, dan vind ik het echt ongeloofwaardig dat ik met leeftijdsgenoten te maken heb. Van sommigen denk ik dat ze totaal geen 14 zijn maar oudere volwassenen. Mocht iemand zich aangesproken voelen: dit is een jongerenforum! Wat heeft het voor zin om je voor iemand uit te geven die je niet bent? Ik begrijp dit echt niet! Ik snap best dat het moeilijk is omdat je hier enkel anoniem kan reageren, maar ik hoop dat dreamersforum eens wat meer kan filteren. Het voordeel van de twijfel dan maar? Leuk is ff anders.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet niet of ik bij jongens vragen mag zijn maar wil zeker proberen tips te geven. Als het niet mag kan het verwijderd worden door beheerders? Uit mijn mening: ik zal het niet doen het is een familielid van je, je kan wel zeggen dat je hem leuk vind maar de grote kans dat het iets word, word denk ik kleine kans. Ik heb ook betere band met een neef dan de andere alleen mijn neef waarmee ik beter opschiet woont niet in NL (hij kan wel NL en woonde in NL) maar m'n familie zal niet echt blij zijn. Die zullen liever dan ik iemand neem die 10jaar ouder is dan dat ik een neef neemt. Maar uiteindelijk het je keuze als je hemleuk vind kan je beter vertellen. Maar ligt echt aan jou wat je wilt doen! Succes!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • maar w8 ff, @j14, jij bent echt srs wel 14 dan? Je praat echt als een van mn leraren. Ik geloof dit ff niet helemaal. Ik denk dat je serieus veel ouder bent!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • volledig eens met jongen14. wat een gedoe hier. ik wist niet dat in 2018 nog zo conservatief werd gedacht door jongens van onze leeftijd. liefde is heel persoonlijk en heeft met chemie te maken. wetten en regels passen hier niet op en als ik goed lees klopt het ook niet volgens het burgerlijk recht.
    dus : laat jullie niet van de wijs brengen. ga voor je ware liefde ook al is dat je neef of je nicht.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Yep, ik ben het echt maga met je mee eens @jongen14. Thx!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon even de feiten. Volgens het burgerlijk recht is een huwelijk tussen neef en nicht (of als je wil tussen neef en neef of tussen nicht en nicht) gewoon toegelaten hoor. Bovendien, als het gaat om het verhoogde risico op afwijkingen bij kinderen geboren uit een dergelijke relatie, daarop kun je je eenvoudigweg vooraf laten testen. En ja, dat risico is enigszins verhoogd, maar niet dusdanig groot dat je er de daver van op je lijf hoeft te krijgen.
    Hoe je er verder persoonlijk over denkt of hoe de omgeving ermee omgaat, dat is dan weer een andere kwestie. Maar goed doen voor iedereen kan toch nooit. En hoeveel zullen er zijn van wie familie of omgeving de partnerkeuze niet ziet zitten (om sociale, financiële, religieuze, ... redenen)?
    Volgens mij is het jullie zaak, en alleen jullie zaak. Als jullie echt oprecht voor elkaar zouden voelen (waar je dus eerst nog achter moet zien te komen), ga er dan voor en word samen gelukkig.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Oke, @j21, dat je elkaar dan tegenkomt als het uitgaat, yep is waar. Maar ik vraag je toch ff een beetje na te denken. Hoezo zou het ongezond zijn dan? Ik doe vwo, dus ben nou niet bepaalt dom, maar dit snap ik echt niet! Kan je mij ff aangeven waar dat staat? En dan bedoel ik niet, dat je kids kan krijgen die met een stoornis bezitten als je het bijvoorbeeld met je nichtje doet, en ook de religieuze kant bedoel ik niet. Ik bedoel gewoon uit liefde. Ongezond? Leg mij dat maar eens uit dan. Wedden dat niemand er echt toe in staat is te onderbouwen dat het ongezond zou zijn? 'We', de maatschappij, is het niet gewend en vind het verwerpelijk. En als je nou wel eens verliefd op je neefje/nichtje wordt? Wat dan? Dan mag het niet, omdat de massa dit zo wil? Ik haat dergelijke onderdrukking! Ik ben gay, en misschien daarom wel dat ik dergelijke losse uitlatingen en beweringen haat, dat het ongezond zou zijn. Sorry, maar ik kan maar moeilijk respect opbrengen voor (te) narrowmindeds. Al wil dat niet zeggen dat ik je niet respecteer, ik respecteer enkel je mening niet.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 Het is gewoon niet gezond om op je eigen familie te vallen. Of hij/zij nou geadopteerd is of niet. En daarbij komt nog, stel nou dat er problemen komen en het uit gaat. Je zal elkaar altijd tegenkomen op verjaardagen of wat dan ook. Het is het beste en het normaalst om gewoon met een vreemde een relatie te nemen. Als het uitgaat is daar ook het makkelijkst overheen te komen. Sterkte iedereen. Dit ligt klaarblijkelijk heel gevoelig.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wtf dat stomme gelul over incest! Ga gwn op je gevoel af, de natuur houd zich ook niet aan dat soort wetten. Als je verliefd bent dan ben je dat. Simpel! En wat zou het nou dat je t mey je neef doet? Doe ik dus ook. Heel gemakkelijk om gelijk weer te roepen dat het niet hoort of niet mag. Waar staat dat?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als neef en nicht kun je beter geen kinderen krijgen, omdat de kans dan bestaat dat het niet helemaal gezond zal zijn. Daarom wordt zo'n relatie afgeraden. Twee neven of twee nichten maken geen kinderen, dus dan kun je best verliefd worden en een relatie beginnen.
    Als je geadopteerd bent zou je zelfs als neef en nicht gewoon kinderen kunnen krijgen zonder risico op handicaps.
    Aan TS zou ik willen zeggen: probeer er voorzichtig achter te komen hoe hij over gays denkt, laat doorschemeren dat jij er een bent, en ga zo telkens een stapje verder.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten