Skip to content
13 reacties
1137 weergaves

Zou ik me laten besnijden?

Ik weet niet of ik het zal vragen. Is het aftrekken dan nog wel lekker en hij zit het met de toekomst?

13 jaar
6 jaren geleden

13 Reacties

  • jongen 13 je moet je niet laten besnijden als het echt niet nodig is je gaat daar spjt van hebben als je dat doet
    het doet pijn om te beginnen, je kunt een hele tijd niet aftrekken na die operatie en je voorhuid is weg en een groot deel van je penisgenoegen mis je hierdoor
    goed nadenken jongen, het wordt zeker beter en als je voorhuid wat te strak is, wat olie of glijmiddel gebruiken bij aftrekken, dan gaat die voorhuid zeker over die eikel kunnen en blijf je genieten van je piemel, zoals de Schepper die jou gegeven heeft blijf genieten jongen en laat je niet overhalen door slechte raad !!!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • bedankt voor de reactie. Ik heb de laatste tijd er veel minder last van maar ik ben toch een persoon dat stuff graag zeker wilt weten. denk dat ik het gewoon zo laat maar toch bedankt :) -@ts

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • als je echt problemen hebt met een te nauwe voorhuid dan kun je inderdaad je laten besnijden, maar zou toch eerst raad vragen aan een UROLOOG die zal dat het best weten Als je kunt vraag om het toompje niet weg te snijden, want ook dat is zeer gevoelig bij aftrekken en geeft je een zeer leuk gevoel
    Besnijden zonder reden is barbaars : een kind, die zelf niet kan beslissen wat er met zijn lichaam gebeurd, wordt verminkt en heeft daar voor de rest van zijn leven misschien een probleem mee De voorhuid bij de penis is normaal, je wordt zo geboren, en wie zegt d je dat dit moet weggesneden worden ??? : alleen om medische reden, ja, maar zeker niet kinderen besnijden, want die hebben daar nog geen last van als ze klein zijn Als ouders hun kinderen graag zien - wat ik toch denk - dan ga je die niet verminken en pijn laten hebben door een besnijdenis die voor niets nodig is !!!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen19. sorry voor mijn late reactie. maar zou ik het laten doen? het is wel al weer 2 jaar geleden dat ik de spaanse kraag heb gehad en ik trek me ook al anderhalf jaar of. ik heb er af en toen nog wel last van dus ik weet echt niet wat ik moet doen. -@ts

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen19. sorry voor mijn late reactie. maar zou ik het laten doen? het is wel al weer 2 jaar geleden dat ik de spaanse kraag heb gehad en ik trek me ook al anderhalf jaar of. ik heb er af en toen nog wel last van dus ik weet echt niet wat ik moet doen. -@ts

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • hi ts. als ik het zo lees zou ik er zeker mee naar de huisarts gaan. je hebt kennelijk aanleg voor een te nauwe voorhuid. zeker als je regelmatiger seks gaat hebben kan een Spaanse kraag bijzonder vervelend zijn. midden in de nacht naar de SEH, brrr. dikke kans dat het daar dus wel mee te maken heeft. los daarvan, kun je altijd nog overwegen preventief een besnijdenis te laten doen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Last van de bovenste gedeelte van de eikel, is vooral te merken bij aftrekken. Ik heb 2 jaar geleden last gehad van een Spaanse kraag dus ik weet niet op het daar mee te maken heeft. -@ts

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @ts je zegt dat je last hebt van je penis. maar waar heb je dan precies last van? dat helpt om je vraag goed te kunnen beantwoorden. als er iets medisch is moet je echt eerst langs de huisarts. die kan je eventueel doorverwijzen naar een uroloog. als de huisarts niet wil meewerken kun je altijd met toestemming van je ouders vragen of ze je bij een besnijdeniskliniek kunnen helpen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou je vrijwillig iets laten weghalen van een gezond lichaam? Dat is verminking.

    Ik zou mijn voorhuid voor geen goud willen missen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet dat het lekkerder is als je een voorhuid hebt die je piemel bedekt want ik heb er nu bijna geen meer: toen mijn piemel aan 13-14 jaar beginnen is met groeien is de voorhuid vergeten mee te groeien en nu is mijn eikel bijna helemaal onbedekt.

    Het was heel leuk om mijn eikel te masseren toen hij door de voorhuid bedekt was en dat kan ik nu niet meer doen als hij stijf is.

    Maar ja, als je last hebt van je penis zou je er eerst eens moet spreken met de arts.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen16
    Ik zit er over na tedenken omdat ik heb gehoort dat het lekkerder zou zijn en omdat ik ook de laatste tijd last heb van mijn penis.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben besneden omdat aftrekken met voorhuid beslist niet lekker was. was nog wel jong (8 jr) toen het gebeurde, maar het had in de toekomst zeker problemen gegeven. heb t later ook van vriendjes wel gezien hoeveel moeite die soms hadden om met hun nog nauwe voorhuid af te trekken. had ik dus lekker geen last meer van. voor mij was besneden worden dus een 'bevrijding'. besneden jongens rukken op een net iets andere manier dan onbesneden maar echt, 't is net zo lekker! heb het idee dat het soms langer duurt om klaar te komen als je besneden bent maar dat het gevoel veel intenser is. veel diepere ontlading zeg maar (moeilijk uit te leggen). zou echt niet anders willen dan besneden zijn.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • En waarom zou je je misschien laten besnijden?

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten