Skip to content
11 reacties
854 weergaves

scouts/chiro uniform fetisch

vind scouts /chiro uniformen super sexy zeker de verplichte zeer korte broekjes en knielange kousen het wind me super op ben benieuwd of er ook andere jongens zijn die dit hebben ben zelf lid van de chiro

17 jaar
6 jaren geleden

11 Reacties

  • Mijn ervaring over scouting was en is altijd positief jongen 23,en gelukkig velen met ons. Je bent nu 23 , neem aan dat je nu een leidinggevende functie hebt.Zelf wil ik hopman worden.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • gelukkig ben ik niet alleen met mijn positieve ervaringen

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 23 eens, sexueels ook niets mee gemaakt, maar ook weleens gezwommen in een meer zonder zwembroek, en stoeien met elkaar dan in het water, en sommigen kunnen dit zien of opvatten als gay gedrag ik zelf als jongensgedrag en verder niets.Natuurlijk kunnen gays mee doen, en daarbij gays vallen echt niet op alle jongens, ken ook een jongen die gay is maar als hij weet dat je hetero bent probeert hij echt niks, want hij weet dan wel, toch geen kans.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb bij se scouts nooit iets seksueels meegemaakt hoewel we vaak genoeg in onze blote kont in een riviertje belandden en daar zelfs geen insinuaties gemaakt. zelfs gays ondervonden geen problemen en konden gewoon met de rest meedoen. een heerlijke tijd.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 14 niet alles is waar, spreek uit ervaring als scout,vaak fantasieverhalen, dan jongen 16 gaf al eerder aan bij ons ook geen verplichte korte broekjes, kan wel zeggen dat gays bij ons ook aanvaard worden, maar meestal weet je dat niet, vooral als ze op jonge leeftijd op scouting komen en dan weten ze het meestal zelf nog niet.Dan over gay achtig gedragen, wij stoeien ook wel in het water,snap je wel, maar zie dit meer als jongensheid of jongens gedrag,daarbij wat wij gay noemen soms is in andere landen heel gewoon, maar dit is weer een ander onderwerp,zelf altijd met veel plezier scout geweest al begrijpt niet iedereen dit.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ben ook bij de chiro maar heb nog niet meegemaakt dat we samen rukken.
    is dat allemaal wel waar?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • bij ons in chiro ook geen 'verpllichte' korte broekjes. ben je mss gay? dan kan ik dat begrijpen. bij ons worden gay's helemaal aanvaard en ook hetero jongens doen al wel s gay achtig in de tent of bij t zwemme in de rivier

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Onze hop vrtelde dat de toename voor scouting te wijten is dat de millitaire dienst geen opkomstplicht meer heeft, en jongens willen toch een soort vervanging, miet allemaal dat niet maar best veel zoals ik.Beetje het avontuur mee maken het team gevoel.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben wel bij de Chiro en de kledij is niet zo echt helemaal verplicht behalve het hemd.

    Maar de shorts zijn niet kort eigenlijk; komen tot halverwege de knie.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ook scout maar om een scouts/chiro uniform aan fetisch te koppelen neen dat echt niet. Sommige jongens vinden een uniform wel stoer lijken maar dat is heel iets anders. Daarbij bij ons veel vrijheid en is het uniform of het complete uniform niet altijd verplicht, jij hebt het over de verplichte zeer korte broekjes, nu, bij onze scouting zijn de korte broeken zeer zeker niet super kort, normale lengte en vaak even boven de knie,daarbij dragen de vaak ouderen gewoon een jeans en een scouting overhemd.Maar heb het dus over scouting, met de chiro geen ervaring,is toch Belgisch, maar vind dat je een zeer korte broek niet verplichten kunt.Zie mij al met mijn dikke bovenbenen,daar bedank ik voor.Draag meestal een lange of halflange broek zoals de meesten bij ons.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik, scout, raak daar niet opgewonden van.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten