Skip to content
7 reacties
1602 weergaves

Vaak plassen onderweg op vakantie

Hi,

Ik ga volgende week met mijn ouders op vakantie naar Frankrijk bijna tegen de Spaanse grens aan. We gaan bijna elk jaar wel ver met de auto en elk jaar heb ik er last van dat ik onderweg vaak naar de wc moet. Mijn ouders stoppen elke 3 of 4 uur, maar ik moet vaak na 2 uur al wel plassen. Ze zeggen dan dat we net zijn gestopt en dat ik het best nog even kan ophouden. Ik heb wel eens gehad dat ik lag te slapen tijdens de stop, waardoor ik het daarna nog super lang moest ophouden tot de volgende keer. Ik drink regelmatig wel een beetje omdat ik anders hoofdpijn krijg door de warmte.
Hebben meer mensen hier last van?

21 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Dit is krankzinnig. Je ouders hebben een Tesla en die stoppen alleen maar wanneer die moet opladen. En dus moet jij op je 14 nog een luier om tot de batterijen bijna leeg zijn? Dit is waanzin. Ik lees wel vaker dingen op dit forum waar ik van uit mijn zetel val maar dit slaat alles.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het er anders gewoon met je ouders over hebben wij hebben een tesla en stoppen alleen als die opgeladen moet worden. Mijn moeder doet mij gewoon een luier om voor als ik het echt niet meer kan ophouden is misschien ook een tip

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is op zich wel een goed idee, want het voelt echt niet relaxed voor mij om het naast mn broertje te doen. Het lijkt ook wel alsof hij een veel grotere blaas heeft, want ik hoor hem er bijna nooit over dat hij moet en hij slaat soms ook wel een stop over. Eigenlijk schaam ik me er wel een beetje voor dat ik steeds zo nodig moet.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Plassen in een fles kan een oplossing zijn zoals er hierboven is beschreven. Neem desnoods een handdoek ofzo om over je piemel te leggen. Je broertje zit misschien af en toe met hetzelfde probleem.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Gast t is je broertje wat boeit jouw dat hij is familie

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 14 zou je dat serieus doen met anderen erbij? Ik zit achterin met mijn broertje dus ik zie het echt niet zitten om dan in een fles te gaan pissen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik neem altijd gewoon een legefles 1,5 liter fles mee met zo n grote dop is het makelijkst kan je daar gewoon in pissen als het moet ik nee dan ook vaak nog n volle mee om te drinken en als die dan leeg is kan ik daar ook in pissen

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten