Skip to content
17 reacties
2824 weergaves

Wie mag jou bloot zien?

Wie mag jou bloot zien? Bij mij mijn familie, vrienden, voetbalteam, trainer. Ik maak geen geheim van mijn lijf. En vind het niet erg als ik aangeraakt wordt...

13 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • M14 Ik dus ook!!!

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Lekker he J13 ik ga ook altijd naar een naaktcamping, ik zou niet anders meer willen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • vrienden van school vrienden van de zwemclub en vrienden van de voetbal en mijn lief natuurlijk

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Mij mag ook iedereen naakt zien! Ik zie mijn zus en broer ook soms naakt en zij mij! Wat is daar nu vreemd of verkeerd aan?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik mocht mee met een goede vriend en zijn ouders op vakantie.
    Op voorhand hadden zijn ouders en de mijne al besproken of ik ook naakt mocht zijn . Dat was de voorwaarde om mee te gaan, Omdat we naar kroatie op een naaktcamping gingen.
    Mijn ouders hadden er geen probleem mee , op voorwaarde dat ik het ook wou.
    Bij aankomst in de bungalow gingen dus onmiddellijk de kleren uit. Dat was voor mij een hele aanpassing omdat zijn ouders mij nog niet naakt gezien hadden en naaktcamping voor mij onbekend was . Mijn vriend en ik zagen mekaar al wel naakt voordien als ik daar bleef slapen en spelen.
    Ik zat daar in boxer toen zijn vader naar mij kwam en mij gerust stelde dat ik mij niet moest schamen omdat iedereen daar naakt was. Ik heb alle moed samen genomen en ook mijn boxer uitgetrokken. Het duurde niet lang voordat ik het aangename gevoel ontdekte van het naakt zijn met ander mensen die ik graag mag. Ik heb de leukste vakantie ooit gehad en zijn ouders hebben al beloofd dat ik er volgende keer terug mag bij zijn.
    Een aanrader voor iedereen !!!!




    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij ons is bloot geen probleem, mijn vader en zus lopen ook vaak bloot en we zonnen ook bloot inde eigen tuin, mijn moeder loopt niet bloot ook in de tuin niet ze heeft minimaal haar ondergoed of badpak aan.   In de tuin ook al is die afgeschermd kunnen de buren ons evengoed wel zien als ze dat willen en een buur is er erg op tegen dat we naakt rond lopen dus daar houden we zo veel als mogelijk rekening mee.Als antwoord op jouw vraag dus, iedereen mag mij zien als ik bloot ben ik ben zo gewend aan bloot zijn.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit op voetbal en na afloop douchen we. Er zijn een paar jongens die hun boxer aanhouden en angstvallig de handdoek om hun middel slaan. Het maakt mij niet uit wie mij bloot ziet. Vind het juist leuk dat ik bekeken wordt en ik kijk zelf ook. Maar dan noemen ze je al homo.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het jammer dat een aantal jongens zo weinig aan de verbeelding overlaat. Persoonlijk heb ik 'bloot' zijn nooit vanzelfsprekend gevonden.
    Dat heeft niets met preuts zijn te maken, vind ik. Ik zit namelijk ook niet op Facebook, om dan daar te moeten constateren, dat zovelen hun hele hebben en houden te grabbel gooien ten behoeve van fake vrienden die ze nooit zullen ontmoeten. Slechts één vriendje heeft mij naakt mogen zien, toen ik 14 was, als gevolg van een spelletje en een weddenschap, die ik verloren had ; een ander vriendje mocht dan weer mijn piemel zien, nadat hij mij eerst de zijne getoond had. Dan zijn er later nog wat vriendinnen geweest, die hem ook wilden zien. En steeds vond ik het spannend en opwindend. Het zal voor mij dus altijd persoonlijk en privé blijven.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Helemaal met je eens j11 ik ben ook graag naakt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Naast dat je thuis bloot bent ben je ook bloot in de kleedkamer bij gym en de sportclub omdat je daar moet douchen. Heel veel mensen zien me dus in me blootje niksie. Ik maak ook geen geheim van me naakte lijf. En als ze ernaar kijken dan zien ze twee ballen en piemel. Heel normaal toch!

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben graag naakt met vrienden na sport of gewoon na wedstrijden in gemeenschappelijke douches. Voor mijn familie ben ik niet zo makkelijk naakt te vinden.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja jongen17, dat gedoe met die handdoek, he. Ik heb het ook nooit begrepen. Het gekke is dat meiden die schaamte helemaal niet hebben. Mijn vriendin zit op volleybal en de meiden douchen daar samen naakt. Sterker nog: ze bekijken mekaar uitvoerig en voelen zelfs aan mekaar. En ze geven nog commentaar ook. Stel je voor dat een vriend aan jouw kont voelt en dingen zegt zoals : kilootje aangekomen, schat? Dan ga je toch meteen op de vuist? Vreemde wereld toch?!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • iedereen mag mij naakt zien. ik heb daar geen problemen mee. laatst ging ik met een vriend zwemmen, en toen we ons wilde gaan omkleden waren bijna alle kleedhokjes bezet. we zijn toen met z'n tweeën in een hokje gegaan. hij deed heel moeilijk met een handdoek, terwijl ik gewoon mijn zwembroek uitdeed en daar in m'n blote piemel stond. toen hij zijn onderbroek wilde pakken kon hij hem niet vinden, hij ging met twee handen zoeken en toen viel z'n handdoek af en stond hij ook in z'n blote piemel.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Iedereen mag mij bloot zien. Ik ben al jaren naturist en loop graag volledig naakt. .

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Maakt mij niet uit veel mensen hebben me al in m’n blootje gezoen ik ben naturist

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Vrienden, sportclub, trainer en familie allemaal geen probleem voor mij. Iets meer probleem vond ik vraag van mijn zusje van 14 jaar. Zusje heeft klasgenootje die nog nooit een jongen naakt had gezien. Zij heeft geen broers.
    Zusje vroeg of ik mij niet eens naakt wilde tonen aan haar. Op voorwaarde van vertrouwelijk maar gedaan. Zowel met slappe als met stijve piemel. Toen klasgenootje op bezoek was kwam ik "toevallig" van onder de douche vandaan.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dat ook niet erg, maar je moet wel oppassen. soms zijn er mensen die geilen op jongens van onze leeftijd. ik heb dat al wel ns gezien in de kleedkamer. meestal ouderen. wees gewaarschuwd!

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten