Skip to content
19 reacties
1652 weergaves

Verliefd op jongen van 12.

Is het raar dat ik verliefd ben op een jongen van 12. Zelf ben ik 18.   Wat moet ik nu?

18 jaar
6 jaren geleden

19 Reacties

  • Je zegt wat moet ik nu, mijn antwoord is verstandig na denken, een jongen van 18 met een jongen van 12 kan gewoon niet. Geef die jongen de tijd om zich te ontwikkelen op een normale manier.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk ik heb precies het zelfde meegemaakt dan met een vriend van me en dan iemand anders die wilde ook seks met elkaar die ene was 13 en de ander 19 dus ze wisten dat het niet mocht maar in logische zin is het niet altijd strafbaar om seks te hebben met een minderjarige maar erstaan wel grote regels op zoals hoe is de relatie tussen de beide personen, geen dwang en nog paar dit wil ik je even meegeven omdat iedereen niet even de wet altijd leest ik trouwens ook niet maar ja heb ik van een advocaat trouwens en dit is de site waar ik de info heb gekregen Zedenadvocaten.nl veel succes maae doe geen dingen maar je spijt van krijgt

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Als een jongen van 12 en 18 elkaar zoenen, omdat ze het allebei willen en er gebeurt niets anders, is dat dan toch verboden ? Ik ben er niet voor of tegen, maar ik vraag het mij af.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • En gaan jullie nu de ganse tijd zitten zoenen ?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier. Jongen 20: Hij zegt dat zijn moeder niet weet dat ik ook verliefd ben. Als hij dat zegt geloof ik dat ook. De eerste keer heeft hij mij gezoend voor dat ik wist dat hij verliefd op mij was. Toen ik gezegd had dat het niet kon heb ik hem gezoend omdat hij verdrietig was.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook al jongens gezien van die leeftijd die mij 'charmeren'. Maar daar blijft het bij. Je mag ook niet vergeten dat die jongens soms wel dingen zien via internetporno, waardoor hun fantasie op hol slaat. Zij willen dan ook wel eens 'iets' proberen zonder te beseffen, dat die filmpjes niet echt zijn, maar in scène gezet. Maak het dus niet ingewikkelder dan het is voor die jongen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jouw verhaal heeft enkele zwakke punten : ten eerste denk ik, dat hij wel degelijk tegen zijn moeder gezegd heeft, dat jij ook op hém verliefd bent, wat zij waarschijnlijk niet wou geloven. Intussen heeft zij wel duidelijk gezegd, dat dit niet kan.

    Ten tweede eindig je met te zeggen dat je hem gezoend hebt. Terwijl je bij een eerdere reactie zei, dat hij jou gezoend heeft. Een belangrijk verschil : wat is het nu ? Je speelt echt wel met vuur !

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier. Zijn moeder weet dat hij verliefd is op mij alleen niet dat ik ook op hem verliefd ben. Zijn moeder heeft het aan hem gezien dat hij verliefd op mij is. Nadat hij bij mij is geweest is hij altijd heel blij en vrolijk. Zijn moeder heeft wel eens gezegd dat hij op sommige momenten niet zo vaak vrolijk is. Zijn moeder heeft wel gezegd dat het niet kan. Zelf heb ik ook gezegd dat het niet kan. Hij is erg verdrietig dat het niet mag. Ik vind het zo vervelend dat ik hem heb gezoend.

    Ik weet dat het stom is maar wil hem niet verdrietig zien.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als een jongen van 12 zegt dat hij verliefd is, of een meisje,zet ik hier toch vraagtekens bij. Verliefdheid op die leeftijd is toch heel anders dan dat je zoals jij 18 bent. Meestal gaat dit weer over, je kan hem rustig zeggen dat je hem graag mag, maar verder kap het af, nu kan het nog. Voor hem en ook voor jou is dit het beste. Samen fitness kan nog wel, maar hoe dacht je dat zijn ouders zouden reageren als ze dit wisten, goed nadenken dus,het is nog een kind hou daar rekening mee.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat je er fout aan gedaan hebt, die jongen te zeggen, dat jij ook op hem verliefd bent. En dan zeg je er nog bij , dat je niet weet wat je moet doen. Ik vind jouw aanpak hier totaal verkeerd. Want in plaats van hem verdere initiatieven te ontraden, geef je hem nu een vrijbrief om verder te gaan.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb al eerder gereageerd, ik wenste je sterkte.
    Het is natuurlijk heel gezellig samen fitnessen, maar het wordt dan wel moeilijk om afstand te houden. Dat heb je nu gemerkt, hij is dus ook verliefd op jou, en de eerste knuffel en kus is al uitgedeeld. Dat moet geweldig gevoeld hebben, maar het wordt nu steeds moeilijker om van elkaar af te blijven. Ook al zeg je dat je niets seksueels met hem wilt doen zul je toch steeds verder willen gaan denk ik.
    Zelfs als hij vrijwillig of uit zichzelf toch iets op seksgebied met je doet is dat niet toegestaan, omdat hij nog te jong is. En jij bent als volwassene verantwoordelijk voor je daden.
    Als jullie stiekem iets doen en je wordt betrapt dan ben jij de klos. Ik denk dat je dat duidelijk aan hem moet vertellen, en dan kun je zeggen dat je gewoon vriendschappelijk met hem wilt omgaan, maar niet verder wilt gaan. Misschien kan hij een leeftijdgenootje vinden met wie hij verder kan gaan, dat is dan weer wel toegestaan.
    En ik denk dat het voor jou ook goed is om een jongen van 16 of ouder te zoeken, als je op iemand anders verliefd wordt is het makkelijker om die leuke buurjongen op afstand te houden.
    Nogmaals sterkte, X.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier. Ik ben al vaker verliefd geweest en dit voelt precies hetzelfde.     Vanmiddag is hij weer geweest om samen te fitnessen. Het was heel gezellig. Hij gaf mij een knuffel en ineens zoende hij mij op mijn mond. Hij zei dat hij verliefd is. Heb gezegd dat ik ook op hem verliefd ben maar dat ik niet weet wat we moeten doen.     Ben best blij dat hij ook verliefd maar het maakt het wel lastiger.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Je zegt zelf normaal wil ik ook altijd sexuele dingen doen als ik verliefd ben maar met hem wil ik dit niet.Ergens toch een teken dat je geen relatie wilt,en daar is die jongen ook nog veels te jong voor. Nu dit is normaal, volwassen jongens willen normaal ook geen sex met iemand van 12, het is nog een kind. Je zegt dat je verliefd bent maar houden van is iets anders en is dat het niet? Wat je moet doen dat weet jezelf ook wel, niets forceren,gewoon van hem afblijven en geniet van jullie vriendschap en houd het bij fitness.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ok, maar denk eraan : stel dat hij wél seksuele dingen met jou wil doen, dan nog mag je daar niet aan toegeven, omdat hij minderjarig is en jij dus niet. Als hij daarentegen vragen stelt die neerkomen op seksuele voorlichting, mag je daar uiteraard op antwoorden.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Jongen 19: Het is mijn buurjongen en we hebben regelmatig contact. Hij komt ook bij mij thuis en heb wat fitness apparatuur waar ik hem help trainen. Normaal wil ik ook altijd seksuele dingen doen met die persoon maar bij hem heb ik dat niet. Ik denk dat hij mij ook leuk vind.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Verliefd worden is niet verboden, dat gebeurt nu eenmaal. Waarvan ken je die jongen, school of sport of zo?
    Heb je wel eens met hem gepraat, weet je of hij contact met jou wil?
    Je kunt vriendschappelijk met hem omgaan, maar dat is het dan. Je mag geen seksuele dingen met hem doen, daarvoor is hij te jong. En meestal als je verliefd bent wil je juist niets liever dan dat, tenminste zo gaat dat bij mij. Je maakt het jezelf moeilijk als je hem vaak gaat zien, als je afstand houdt zal de verliefdheid eerder over gaan.
    Ik snap dat je het moeilijk vindt om de juiste weg te vinden, ik wens je veel sterkte daarmee.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou dat abnormaal zijn ? Het enige is dat je geen seks mag hebben, ook niet aanraken in het kruis. Dan ben je als 18-jarige strafbaar. 

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat ook.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dat niet echt normaal.
    12-14 of 14-16 zou ik nog wel kunnen begrijpen.
    maar op 18 jaar (volwassen) een kind (12) verliefd op worden is toch wel raar.
    vind ik dat nu alleen?

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten