Skip to content
35 reacties
16487 weergaves

Naakte opdracht

Een vriend van mij en ik doen vaak weddenschappen als we bij iemand zijn thuis zijn. De winnaar mag dan een opdracht kiezen voor de verliezer. Wij doen die opdrachten waarbij we naakt moeten zijn ( alles moet dus uit ). Weet iemand een leuke NAAKTE opdracht die ik hem kan geven?

15 jaar
6 jaren geleden

35 Reacties

  • Die oh zo keurige Zwitsers hebben al eeuwenlang een vreemde traditie. Wie tijdens de kaasfondue als eerste zijn stukje brood kwijtspeelt in de pot moet helemaal naakt een rondje lopen om de berghut.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • je kan ook de verliezer een blinddoek moet omdoen en de winnaar mag dan de verliezer uitkleden en pijpen... je kan dan ook miss een jam pot kopen en dan als de lul van de verliezer stijf is de lul in de jam doen. dan kan je dat ook met Bv potten saus of pindakaas of pasta doen. miss een idee

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Wow jongen15, super cool van jullie. Laatst zag ik een leuke jongen in zijn slipje uit het pashokje komen. Was idd in België. Belgen dragen 9/10 slips. Maar dit even terzijde. We stonden samen te graaien in hetzelfde maatje en hebben ook even gepraat. Ik zei onder meer dat ik dat super stoer vond om zo door de C&A te lopen. Maar hij begreep gewoon niet waar ik het over had. Nog nooit iemand ontmoet die zo natural cool was. Nochtans met al die kijkers en die camera's? Ik zou het niet durven.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • is dat in belgie of in nederland? in belgie heb ik dat nog nooit gezien

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik hebben een leuk en spannend spel dat we doen bij grote kledingwinkels en dat doen we in verschillende steden, we gaan er speciaal voor op pad om de kik te krijgen! We moeten voor elkaar een getal onder de 10 raden, je mag meerdere keren raden en de verliezer gaat met wat kleren een pashokje in, kleed zich helemaal uit en komt dan naakt naar buiten met een kledingstuk om daar een andere maat van te halen, elke keer verkeerd geraden betekent zoveel keer opnieuw naakt opnieuw naar de rekken! De mensen kijken wel verbaasd, maar we hebben nog nooit problemen gehad - wel al een paar keer teruggestuurd naar het pashokje.....we hopen dat dit een nieuwe rage gaat worden!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 14 was, speelde ik binnen bij een jonger vriendje. En toen kwamen we overeen om het spannend te maken. Degene die het volgende spelletje verloor, moest zich helemaal naakt uitkleden en zich tonen. Ik verloor en deed dan langzaam mijn kleren uit. En daar stond ik dan voor hem met een stijve. En dat vond mijn vriendje wel leuk, want hij had mijn piemel nog nooit gezien.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • rukken, en zijn of jouw sperma opdrinken

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Niks doen stop met dit soort spelletjes het kan je een strafblad opleveren... Als je toch naaktspelletjes wilt doen zorg dat je een 3e er niet bij betrekt

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier, @meisje 15 Wat een goed idee het eerste.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Naakt op een snelwegbrug naar het verkeer zwaaien.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je pijpen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Een meisje uit jullie klas bellen of ze langs wil komen.
    Als ze dan komt moet de verliezer naakt blijven.

    Of pizza bestellen en naakt open doen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Als hij verliest moet je zeggen: de volgende keer bij lo ( als jullie die samen hebben ) moet je 'per ongeluk' je onderbroek uitdoen voor iedereen of jij moet zijn onderbroek aftrekken maar hij mag het natuurlijk niet terugdoen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • De verliezer moet zijn balhaar scheren.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Bv: als we een potje FIFA spelen moet de verliezer het aantal minuten de andere fappen dan dat de winnaar gescoord heeft, bij fotnite het aantal kils van de winnaar, de winnaar verstopt de kleren van de verliezer over heel het huis en die moet die dan gaan zoeken, ...

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • En jongen 22: dat ga ik niet doen want dan kunnen ze er de politie bij halen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • wat voor opdrachten doen jullie zelf dan?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • of naakt op straat iemand vragen hoe laat het is want je bent je horloge vergeten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Er zijn overal wel sloten dus dan giets je gewoon naar een sloot en dan moet hij dat daar doen

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • We hebben geen sloot.

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten