Skip to content
51 reacties
8354 weergaves

Geil door gladde en glimmende kleding?

Hoi, wie heeft er net als ik een fetish voor gladde sportkleding en satijnen kleding? Ik hou vooral van gladde en glimmende trainingspakken, voetbaltenues, kickbokskleding en van die zachte gladde en glimmende satijnen pyjama's. Wie heeft het ook? Of heb je juist andere kleding waar je een fetish voor hebt?

19 jaar
6 jaren geleden

51 Reacties

  • Nee het zijn echt niet alleen maar jongens die het geil vinden deze stof,ik ben een jongedame van 18 jaar en had dit ook al heel vroeg in de pubertijd.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja natuurlijk TS zijn meiden ook dol op glimmende kleding. Mijn vriendin heeft zelfs mijn boksbroek van Everlast in beslag genomen voor in bed.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi, ik ben de topicstarter van dit onderwerp. Vraagje, zijn er hier ook veel meiden die deze fetish hebben?? Zie op dit forum vooral reacties van jongens, maar telkens als ik bij de meidenvragen deze vraag wil stellen wordt ie niet geplaatst. Dus daarom vraag ik het maar hier ;)

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel veel jongens hebben dit of het een fetisj is blijft nog maar de vraag,ik zit ook op een toneelschool en met name de jongens die van die gladde pakjes dragen zie je nog weleens friemelen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • erg geil vind ik het bij mijn kapper als ik een glimmend kaplaken om me heen krijg.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij hebben veel toneelkleding wat glimmend is,bij bijvoorbeeld een clownspak met een korte gele broek moet je daar een rode satijnen broek onder dragen dat voelt nogal glad aan en dat vind ik geil.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • waar ik geil van word is van die glimmende carnavalspakjes,het idee al dat het ook glibbert bij de carnavalsvierders vind ik super.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • glimmende kleding heeft ook mijn aandacht vooral glimmende sportkleren,trainingspakken voetbalkleren en zo vind ik persoonlijk geil.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik doe aan oosterse gevechtssporten daar heb je ook glimmende en gladde sportkleding bij aan,beetje jammer is wel dat je er een strak broekje voor de bescherming bij aan moet hebben,trainingspakken en voetbalkleding wat glimmend is vind ik ook vet geil.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • dat had ik van een glimmende pyama wat met de vakantie in Thaiwan op bed lag van de gasten,het leek veel op een judopak en was van echt satijn.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @ 19 jaar: thx mann vindt ze zo mooi en opwinden, trouwens dat vind ik van alles dat glimt

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 23, Adidas chile trainingspakken koop ik via marktplaats. Verder gewoon in sportzaken als JD Sports (daar heb je Nike, Adidas en Emporio Armani waarvan sommige redelijk strak zitten en lekker glimmen) En Intersport enzo

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Het voelt ook zo fijn, waar kopen jullie ze??

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag momenteel een strakke satijnen boxershort. En ik heb ook een slipje en andere boxers in satijn. Heerlijk!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo mooi die die glimmende kleding vooral die strakke trainingspakken!! waar kopen jullie ze?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind mijn glimmende boksbroek geil van lonsdale.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • dat heb ik als ik mijn fietsbroek aan doe om banen te gaan zwemmen jongen16

    heerlijk om die gladde strakke broek met zeem nat te voelen worden

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind heel gladde zwembroek superleuk. Ik krijg vaak een stijve als ik die aantrek.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel herkenbaar dit allemaal, zelf vind ik van die voetbal tenues echt heerlijk om te zien en ook om zelf te dragen. Vooral die tenues die heerlijk glad aanvoelen. Zelf vind ik het ook fijn om er in te zwemmen of in te slapen. In bed draag ik er dan ook geen onderbroek onder.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam erachter op de toneelschool dat ik geil werd van glimmende kleding,mijn eerste ervaring was van een glimmende broek met een jas van een clownspak met wijde mouwen,dat fladderde maar wat om mijn lichaam heen omdat het een hele soepele stof was,nu heb ik er een paar pyama,s van en kamerjassen die mooi glimmen.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten