Skip to content
12 reacties
1420 weergaves

Geil nieuwe onderbroek

Ik heb afgelopem week 6 nieuwe onderbroeken gehaald bij de sting. Ik vind dit altijd een heel fijn merk. Nu viel het me op: de 1e keer als ik een nieuwe onderbroek draag, vind ik dit heel geil. Ik ga me dan eens goed bekijken in de spiegel en trek me er in af. Hebben meer jongens dit?

18 jaar
6 jaren geleden

12 Reacties

  • Ja, dat is echt wel normaal. Je wil toch weten hoe zo'n nieuwe onderbroek je staat? Of de merknaam goed zichtbaar is boven je jeans en zo? Dacht je dat meiden hun nieuwe setje niet uitvoerig proberen voor de spiegel? Aftrekken is een tikje weird. Plus dan is hij meteen al vies. Maar ja, als dat lekker is voor jou waarom niet? Je doet er niemand kwaad mee.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Is denk ik wel normaal

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Een onderbroek draag je en gaat de was in, precies zoals hier boven staat. Ik ben inderdaad ook n keer n calvin klein boxer kwijt geraakt met voetbal. Had mijn gedragen boxer neer gelegd en na het douchen was die weg, vreemde gasten soms

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind een onderbroek wel geil en het maakt me heel hot.
    maar erin aftrekken vind ik erover

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Een onderbroek is voor mij niet sexy. Ik wil er geen last van hebben. Ik draag altijd wijde katoenen Deal boxershorts. Je lul en kloten hangen dan vrij en luchtig. Zou ook beter voor je zaadcellen zijn, maar ik heb nog geen kinderwens ( lol ) dus dat is nu niet van belang. Mss over een jaar of 10
    Volgens mij gaat rukken trouwens veel makkelijker zonder wat voor onderbroek dan ook aan.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Afentoe ik heb dit vooral met zwembroeken

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • een fietsbroek doe ik niet aan,omdat dan je geslachtsdeel zo naar voren komt,ik zie het zelf beter zitten in een xl voetbalbroek dan valt het niet op hoe je geschapen bent,lekker ruim ....heerlijk

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • datzelfde heb ik als ik een nieuwe fietsbroek heb gekocht.    

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kijk ook wel eens naakt in de spiegel en ben niet gay. Volgens mij doet iedereen dat wel eens en is dat normaal. J21 Dat is een nuchtere conclusie. Nat en plakkerig vind ik niet lekker.. Ik trek me daarom niet met broek aan af, maar als je dat lekker vindt, moet je het doen. Ik snap het wel, maar word er zelf niet horny van.Gelukkig is iedereen anders en dat maakt sex zo spannend.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk TS, dat bedoelde ik nou met mijn reactie op "Homo forum?". Voor mij is een onderbroek een "ding" wat je schoon aantrekt vervolgens de hele dag draagt en 's avonds iets minder schoon in de wasmand doet. Maar ermee voor de spiegel staan en je aftrekken? Of in de kleedkamer snuffelen aan die van andere jongens, wat je hier ook wel eens leest dat gaat er bij mij niet in. Maar dit is niet negatief, hoor. Als je dat lekker vind vooral doen. Maar ik snap het niet.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je je erin aftrekt kan ie gelijk in de was.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Het ligt er aan welke onderbroek als ze heel lekker zitten wel ja

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten