Skip to content
9 reacties
659 weergaves

Opa's in mini zwemslips op het strand.

Een vraagje aan de meiden en de jongens. Iedere jaar zijn ze er weer: opa's in veel te kleine zwembroekjes. Ik erger me daar kapot aan. Vinden jullie dit aanstootgevend of vinden jullie dat iedereen draagt wat hij wil? Vanaf welke leeftijd is het tijd voor een man om een keurige bedekkende short te dragen? Moet er een politieverordening komen die dit verbiedt?

20 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik vind strafbaar stellen en dat soort termen wel wat overdreven. Het is al eerder gezegd, maar je kijkt er vrijwillig naar ! Ook zijn er genoeg jongere mannen met afhangende borstjes e.d. Ik kijk liever naar vrouwen/mannen die er wel goed uitzien ! En die zijn er genoeg.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Atletische opa's (die zijn er maar zeldzaam) mogen best een minislip of zelfs string aan. Maar opa's (helaas de meerderheid) met overhangende bierbuik en een olifantenkont en afhangende mannenborstjes, die moeten verplicht een wijde short en shirt aan. Zo niet: boete en bij herhaling strandverbod!!!!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik krijg ook geen boner van een oude rimpelkikker.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • J19 Het vet lubbert soms over de rand van die slips heen. Niet voor te stellen dat de dragers ( of ze nu jong of oud zijn ) dat mooi vinden. Dat vet maakt ook nog dat goed zichtbaar is, dat je in broek zeker geen boner zal aantreffen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Erger me daar helemaal niet aan, maar een minislipje is enkel mooi zonder grote bierbuik!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon naar het naaktstrand gaan, dan hoef je je niet te ergeren aan te kleine slips.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Welnee, doe niet zo raar: een politieverordening nog wel...! Meen je dat nou serieus?! Gelukkig is iedereen in dit land vrij om te dragen op het strand wat hij/zij wil. Tenzij het natuurlijk niet kan binnen je beroep: je kunt als agent of brandweerman natuurlijk niet in een string op het strand gaan lopen... ;)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Laat iedereen dragen wat hij wil. Ook "vaders " en jongeren zien er niet altijd goed uit in te krappe zwem slips. Ik vraag me af waarom ze niet gwn naar het naaktstrand gaan als ze het formaat van hun lul willen showen of kijkt niemand er daar naar ?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Leeftijddiscriminatie doen we niet aan, laat iedereen dragen wat hij of zij mooi vind,daarbij wij worden ook een keer ouder, dan ik kan iets niet mooi vinden maar erger me nergens aan, mijn grootouders snappen ook niet dat ik soms een jeans draag met allemaal scheuren,en vinden dat ook niet mooi, maar ze accepteren het wel.dus laten wij ouderen ook accepteren.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten