Skip to content
13 reacties
1394 weergaves

Mannen van 40 aantrekkelijker dan jongens van 19 ?

Ik zie er goed uit en ben lichamelijk volwassen. Ik slaap in het weekend bij mijn vriendin van 19. We hebben prima sex. Dat vindt zij ook. Sinds een maand heeft ze ook sex met een man van 40. Dat is nu 2x gebeurd. Ze vindt hem aantrekkelijk, omdat hij het volgens haar belangrijker vindt dat zij aan haar trekken komt dan hijzelf. Ze vindt hem lichamelijk goed gebouwd, mooie borst met bijna altijd harde tepels, laag hangende ballen e.d.
Ik wil dat zij met deze man stopt. Ze denkt dat ik heel wat zou kunnen leren van een wat oudere vrouw. Ik voel daar niet voor.
Wat zouden jullie mij aanraden ?

19 jaar
6 jaren geleden

13 Reacties

  • J20 Dank voor de adviezen. Ik ben nu bij mijn vriendin. We gaan vanavond naar een hotel en zijn van plan pas morgen na het ontbijt weer naar huis te gaan.
    Nu nog naar de drogist om douche gel te kopen. Ik denk dat de 40 tiger straight is want hij woont samen met zijn vriendin. Ze hebben een open relatie, maar wat dat precies inhoudt ,weet ik natuurlijk niet. Hij gaat af en toe alleen op pad en heeft zo mijn vriendin ontmoet. Ik laat mijn vriendin bepalen wat we allemaal gaan doen. Ik vind alles best zolang we ons hoofdzakelijk op mijn vriendin richten, maar bij een trio moet je natuurlijk niet panisch worden als je wordt aangeraakt en bekeken.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja TS, onze situatie was anders. Ze was trouwens een typische tentslet. Na ons liep ze meteen door naar de volgende afspraak. Kijk, laat jouw vriendin bepalen wat en hoe. Dit is haar idee en zij kent jullie allebei. Wanneer die kerel toch aan jou gaat zitten (mss is hij wel bi) dan kan je nog altijd subtiel aangeven dat je dat niet wil. En doe het vooral veilig want je weet niet wat zo'n veertiger al eerder uitgevreten heeft.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • J20 Ik kan nu bijna over niets anders denken. Als ik het niks vind, hoef ik het van mijn vriendin daarna niet meer te doen. Ze vindt het geweldig dat ik het voor haar wil doen en stopt daarna met die man als ik dat wil. ( dat wil ik !)
    Er is wel een verschil met jouw ervaring.De 2de man was je beste maat. Jullie hebben elkaar niet eens aangeraakt. Bij mij is het de bedoeling dat ik wat "volwassener" met sex leer omgaan. Geen idee wat ik anders moet doen dan nu. Ik doe er alles aan ook mijn vriendin aan haar trekken te doen komen, maar mss kan dat anders en beter.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb ik wel eens gedaan. Is heus niet zo uitzonderlijk. Op een festival met mijn beste maat en een onbekende chick in onze tent beland. Zodoende. Je hoeft dus helemaal geen seks te hebben met die man. Je hoeft hem niet eens aan te raken. Zoveel mogelijkheden om met drie te vrijen. Ik zal ze niet gedetailleerd beschrijven hier wegens de forumregels. Jullie komen er vanzelf wel achter. Veel plezier, bofkont.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit weekend toch een triootje. Bij keuringen en onder de douche ben ik natuurlijk wel vaker door mannen naakt gezien, maar nooit voor sex zoals nu.
    Mijn vriendin kleedt zich natuurlijk ook uit. Ze kent min mannelijke naaktheid en ook die van haar andere vriend. Geen idee hoe ik op die man ga reageren. Stijve of juist een heel slap lulletje ? Heeft iemand van jullie ervaring hiermee ?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 20 LOL Moet je bij een triootje niet alle 3 sex met elkaar hebben ? Ik heb het nog nooit gedaan, maar als het inhoudt dat met een man van 40 sex moet hebben, wil ik het niet. Los nog van de vraag of die man het zou willen. Volgens mij is hij gwn straight. Als hij toekijkt hoe mijn vriendin en ik bezig zijn en daarna advies geeft, vind ik dat wel geil. Zal niet gebeuren, denk ik.
    Geen oudere vriendin opgepikt gisteren op het strand. Ben wel behoorlijk bruin geworden. Veel gepraat ook met wat oudere vrouwen, maar ik heb niet gemerkt dat die verder iets met een jongen van 19 willen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is heel ruimdenkend van je dat je je vriendin dat gunt. Ik zou het niet kunnen. Zou stikjaloers zijn, denk ik. Maar iedereen is anders. Mss is een triootje wat voor jullie? Alvast een fijne dag op het strand Een versiertip: ga op het terras van een strandpaviljoen zitten en roep: ober, een Heineken en een oudere vrouw graag! Met wat geluk komt er eentje bij jou zitten : Bedoel je mij, schatje? Succes!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 20 Jammer dat je vriendin zo'n slechte ervaring heeft met haar vorige oudere vriend. Mijn vriendin is niet op zoek naar iemand die haar als baasje moet plezieren. We zijn geen honden en willen dat ook niet zijn.
    Ze vindt die man gewoon heel aantrekkelijk. That's all. Ik gun haar wel ff iets anders. Ik ben benieuwd hoe het vandaag op het strand loopt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen we mekaar ontmoetten, had mijn vriendin net gebroken met een oudere man. Die was helemaal niet zo'n charmeur als jouw vriendin erover denkt. Ze vergelijkt mannen wel eens met honden. Je wil een hond en dan kan je twee dingen doen. Je gaat naar de dierenopvang en je zoekt een aandoenlijk exemplaar uit. Maar dan kom je met hem thuis en dan blijkt dat beest plots hele nare karaktertrekjes te hebben. Of je gaat naar een kweker van rashonden en zoekt een schattige pup. Die moet je dan wel alles leren. Maar met veel energie en geduld zet je zo'n beestje helemaal naar je hand. Tot hij perfect weet hoe hij zijn baasje moet plezieren. Zo is dat dus bij ons gegaan :)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Leuk al vader te worden als je 20 bent. Jij bent dus 40 als jullie kind 20 is. Ja, mijn ouders zijn uit de tijd van de vrije liefde. Ze deden het natuurlijk niet met iedereen, maar wel met vrienden die ze aantrekkelijk vonden. Ook met andere stellen ruilden ze partners als dat ze uitkwam.
    Ik vond dat niet zo geweldig. Zeker niet als er vrienden van mij op bezoek waren. Die mochten altijd blijven logeren en maakten dan wel dingen mee.
    Met mij waren en zijn mijn ouders altijd heel voorzichtig omgegaan. Ze kwamen al met allerlei voorlichting aan op een leeftijd waarop ik daar totaal nog niet rijp voor was.
    Komend weekend ga ik alleen naar het strand. Mss vind ik wel iemand. Mijn vriendin zou het niet leuk vinden als ze van mijn leeftijd is, maar het is niet onmogelijk. Mijn vader waarschuwde me nu weer condooms te gaan gebruiken. Ik haat dat , maar het is wel nodig. Spannend is het natuurlijk wel. Mijn ouders zijn nu overigens een stuk rustiger geworden en ik verwacht dat ze gwn bij elkaar blijven zonder al te veel vrije sex !

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja, TS, een heleboel vragen. Als jij er niet echt een probleem in ziet dan kan het natuurlijk. Onze ouders waren jong in de tijd van de vrije liefde. Iedereen deed het met iedereen toen. Hoe kom je aan een oudere vriendin? Nou, gewoon toeval op het strand. Zou een one-night-stand zijn maar duurt al bijna vier jaar en baby onderweg. Vrouwen en littekens, wat is dat toch? Het klopt wel. Vrouwen vinden beschadigde mannen heel sexy. Mijn theorietje is dat een man met een foutje aan hun moederinstinct wakker maakt. Tot slot wat kan jij een oudere vrouw bieden? Jezelf dus. Je jongensachtigheid. Een mooi lichaam.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil haar eigenlijk niet kwijt en ben er niet zeker van dat ze voor mij kiest als het daarop aankomt. Ik vind het wel eervol dat ik nu zo goed bekeken en vergeleken word. Maakt me wel geil. Ik heb niet van die littekens op m'n linker bovenarm. Hij heeft er 2 van prikken die je vroeger kreeg. Mijn vriendin vindt ze sexy ! Hetzelfde geldt voor lichaamsbeharing. Ik heb alleen haar in mijn oksels en in de schaamstreek. Hij overal.
    Ik wil wel ervaring opdoen bij een oudere vriendin, maar hoe kom ik daaraan? Zij moet het ook willen. Wat zou zij van mij kunnen leren ? Nog veel te overdenken.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Iemand die gezond leeft en zich goed verzorgt, is altijd aantrekkelijk wat ook zijn/haar leeftijd is. En men zegt dat een man van 40 seksueel op zijn hoogtepunt is en veel ervaring heeft. Dat je heel wat kan leren van een oudere vriendin kan ik uit eigen ervaring bevestigen. Maar dat jouw vriendin er tegelijk een jongere en oudere minnaar op na houdt, daar zou ik niet kunnen mee leven. Met je eens dat ze moet kiezen.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten