Skip to content
8 reacties
461 weergaves

Geen trek meer na klaarkomen

Hebben jullie ook dat als je klaarkomt in een klap geen zin meer in nog een keer aftrekken? Na he klaarkomen ben ik er meteen klaar mee

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik word er niet depressief van ofzo hoor. Maar ja dan ben ik er wel klaar mee daarna

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien ook wel goed dat je er dan klaar mee bent. Anders blijf je maar trekken. Het is bij veel jongens zo. Het is niet per se zo dat iedereen dan droevig is, zoals j20 zegt. Je hebt er gewoon genoeg van en dat is logisch.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Nadat ik na het aftrekken ben klaar gekomen heb in dikwijls nog zin om een tweede keer te komen. Dan denk ik aan iets geils of trek mij op fotos of filmpjes terug af.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • bij mij lukt het soms wel een tweede keer met mn vriendje dan.
    als ik alleen ben moet ik een paar uurtjes wachten
    hangt ervan af hoe geil ik ben

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Elke jongen heeft dat in hogere of lagere mate. Trouwens niet alleen na het rukken maar ook na het neuken. Niks aan te doen, zo zitten we in mekaar. Dit verschijnsel heeft zelfs een naam : post-coïtale depressie. Dat is wanneer je na het klaarkomen plots droevig en chagrijnig bent. Leren mee leven. Maar het betert wel met ouder te worden. Ik heb er nu veel minder last van dan toen ik jouw leeftijd was. Meiden hebben meer geluk. Die kunnen makkelijk nog een uur nagenieten.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ja ik heb het ook en vind het vervelend dat als ik heb gespoten gelijk denk van ja en nu hoe moet dat straks nou als ik een vriendje heb

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja. Heel normaal. Klaarkomen voor een man komt op hetzelfde neer als een rondje hardlopen door de buurt. Degene die keer op keer kunnen komen hebben zichzelf getraind of zijn pornoacteurs.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat gebeurt ook meestal zo bij mij.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten