Skip to content
7 reacties
2457 weergaves

Vraag voor jongens 12-14

Als je bij een naturisten vriend gaat gamen en hij kleed zich dan uit ga je dan ook naakt uit respect. Een paar vrienden gaan ook naakt bij ons thuis en ook gewoon in de tuin zitten.

13 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Er kwam een nieuwe jongen op school in mijn klas. We vonden elkaar direct mega leuk. Hij woonde best toppie ouders en 4 kinderen in een luxe alleenstaande villa met een gigantische tuin. Het was dus vorig jaar zomer ik was 13 jaar en hij ook. Ik mocht daar heel het weekend logeren. Alles was op de beganegrond in de grote villa. Je kwam elkaar dus altijd tegen. We moesten ontbijten. De pa van die jongen kwam mij wekken. Hij liep in zijn blote kont alleen slippers aan ik was effe geschrokken. Hij zei weer doen jullie dat thuis niet lekker naakt lopen? Ik zei terug niet echt. Je hoeft niet hoor je bent zeker aan het puberen. Hij grappig weer van schaam je ook niet voor euhh bv een natte droom? Ik zei eerlijk ja daar heb ik soms last van. Dat bedoel ik zei die goeie man lichamelijk ben je net zo ver als mij. We hebben geen taboes al mijn 4 kinderen ontbijten ook bloot in het weekend. Door de week is dat anders maar in de vakantie vaak wel. Ik schoof dus bloot aan tafel maar liep eerst met mijn handen voor het kruis. Die moeder was aan het grinniken en zei is allemaal een beetje vreemd hier. Later kwam ik los en we gingen in de grote tuin naakt voetbal doen. Ze hadden meer bezoek gekregen en ik had nog nooit zoveel blote kerels zien rennen achter een bal aan. Ik had ook naakt gegamed in de huiskamer met het grote TV scherm.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • was op een feestje bij een vriend hij had een zwembad ik zei ja ik doe alles uit ik sprong naakt in het zwembad iedereen volgende en sprinde naakt in het zwembad

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon naakt gaan, enkel als je je er zelf natuurlijk goed bij voelt, wie weet welke geile momenten er nog komen? ??

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo is dat bij ons thuis ook gebeurt, een vriend van me kwam een keer bij ons langs. Het was toen midden in de zomer en zaten op het terras. Ik kleede me toen helemaal uit en sprong in het zwembad. Hij twijfelde maar kleed zich toen ook helemaal uit, nu wil hij alleen nog maar bij mij komen en alleen maar naakt zijn. Ps ik ben naturist

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Zou vooral doen waar je je comfortabel bij voelt. Mijn buurjongen (van 16) is ook naturist (net als de rest van zijn gezin) en heb daar ook al geregeld gelogeerd de afgelopen 1,5 jaar (sinds ze er wonen) En hij is eenmaal graag naakt, en slaapt ook graag naakt. En hij vroeg dan ook aan mij of ik er geen probleem mee had als hij naakt zou slapen/ rondlopen, toen heb ik ook gewoon gezegd dat ik het niet erg vind, dat die lekker moet doen wat hij wil, maar dat ik me minder prettig voel als ik naakt ben in gezelschap, dus hij niet hoeft te verwachten dat ik hetzelfde doe Dus als antwoord op je vraag, denk dat je gewoon moet doen waar je je comfortabel bij voelt, want dat zal je vriendin ook wel snappen, net als bij mij heb ik hem ook vaak naakt gezien, wat hem dus ook niet uitmaakt en hij mij nooit, hoeft niet perce van beide kanten te komen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zou ik gewoon doen. Als de andere ermee begint zou ik ook naakt gaan. Toch zou ik denken dat uit respect de andere kant op werkt, dus dat de naturist niet naakt gaat omdat er visite is.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Een vriendin van mij is naturist. Toen ik daar voor het eerst kwam vond ik het heel raar dat mijn vriendin zich in de gang uitkleedde maar ik wende er al snel aan. Ik zag ook alles van haar broer en broertje. De tweede keer toen ik langskwam vroeg ze of ik het ook is wilde proberen. Eerst was ik overvallen maar al snel trok ik in de gang meer dan mijn schoenen uit. Ik ben het ondertussen gewend. Ik vind niet dat je dit moet doen uit respect. Ik vind het een eigen keuze

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten