Skip to content
10 reacties
3445 weergaves

kleine piemel

Ik heb een kleine piemel ( 9,5 cm stijf ). Ik wil graag experimenteren met een andere jongen ( 17 cm stijf ). Wat moet ik doen want ik schaam me een beetje voor mijn piemel.

15 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Ben net 14 geworden, plasser is nòg klein, gèèn haar.Het allerergste vind ik als ik pr ongeluk m'n speedo aanheb als we gaan zwemmeM'n plasser lijkt erg gekrompen.Ik voel me rot.down.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mensen moeten je gewoon nemen hoe je bent of dat je nou een kleine piemel heb of niet. ik heb ook een goede vriend met een kleine piemel maar dat maak mij niks uit ik ben bevriend met hem hoe die is als mens. Als ze je niet willen nemen hoe je als mens bent kunnen ze beter door zoeken naar iemand anders

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet hoe jongens hier over denken, maar ik als meisje zijnde vindt dit echt geen probleem laat het lekker er zijn zo veel andere dingen nog belangrijker dan of je piemel wel groot genoeg is. En je hoeft niet perse op alles een sticker te plakken het gaat om wie jij bent en niet of je op meisjes en/of jongens valt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ooit ergens een discussie gestart op een andere site voor alleen volwassenen. En laat ik zegen dat 2 op de 3 een lul van groter dan 19 CM best irritant vind. En bij sommige doet het zelfs pijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier: ik wist niet dat vrouwen een kleinere lul mooier vinden. Hoe weet je dat @jongen 16?

    Maar ik schaam mij gewoon t.o.v mijn vrienden omdat zij altijd lachen als het over kleine piemels gaat dus daar schaam ik mij voor niet voor de vrouwen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit ook maar rond een gemiddelde lul (14 CM i guess). Te groot doet bij sommige vrouwen pijn. Dus vaak kun je toch maar beter 1 hebben van rond het gemiddelde. En best veel vrouwen vallen op een te kleine lul hoor.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Te hier: en hij vindt zijn grootte goed want hij lacht er mee enzo.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • T.S hier: Ik weet dat zijne 17 cm is opdat hij dat samen met een andere jongen in de klas hadden gemeten. Hij weet niet dat ik een kleine heb.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Blijkbaar ben je nog in de groei, wie weet hoe lang je piemel gaat worden. Een lange piemel kan aantrekkelijk zijn, maar een van jouw formaat zeker ook. En daartussenin is ook niets mis mee. Wat ik maar zeggen wil, met iedere maat kun je plezier beleven.
    Hoe weet je dat de zijne 17cm is, en weet hij hoe lang de jouwe is? Misschien schaamt hij zich wel dat hij zo'n lange heeft, want dat kan ook ongemak met zich meebrengen. Als hij niet weet hoe groot de jouwe is kun je het hem vertellen voordat hij het ziet, dan is hij erop voorbereid.
    Maar eigenlijk moet je je er niet druk om maken, als jullie elkaar een leuke jongen vinden dan maakt de piemellengte echt niets uit.
    Succes, 13 cm met vriend 19cm.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • T.S hier: willen jullie alstublieft antwoorden want woensdag ga ik naar hem om te blokken en dan zou ik het kunnen doen. Tips?

    P.S: mijn lul is nu 10 cm stijf

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten