Skip to content
16 reacties
5170 weergaves

Fappen in het openbaar / in het bos etc..

Heuy! Ik ben een jongen van 14 jaar ( bijna 15) en ik heb heel vaak zin om ergens buiten te gaan masturberen! Lijkt me ook supergeil en opwindend. 1 probleempje is wel , ik zou graag klaarkomen maar wil niet dat m’n onderbroek helemaal vies is. Heeft iemand tips zodat ik kan klaarkomen(bv iets met een plastick zakje ofz) zonder me vuil te maken? Of heeft iemand tips om in het openbaar te Fappen zonder dat iemand het merkt?

14 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • In het bos. Niet op de paadjes natuurlijk maar echt de grote stukken naar de velden toe waar niemand komt. Mijn beste vriend en ik gaan ieder weekend een paar kilometer in de bossen lopen (niet op de paadjes maar echt op de moeilijke stukken zodat het lopen echt plezant is) en we trekken ons ook iedere keer af in zo een jagersboomhut op poten. Altijd wel een beetje spannend, maar daar komt normaal gezien nooit iemand behalve jagers zeker? Soms ook eens op een echt verlaten stuk tussen de bomen dat is nog spannender. Het is wel heel fijn om zo in de natuur te trekken met de wind en de vogeltjes. Het is hier redelijk schoon weer en daarstrak was ook weer heel plezant, we doen dan meestal voor het verste te spuiten of om een doelwit te raken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Vaak s'avonds met vrienden in park samen naakt en elkaar trekken, elkaars piemel schoon likken is dan ook optie

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi ik ben bijna 12 doe het wel eens in bos zooi superchill zou wel eens door een jongen laten trekken en hem ook trek

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk in bos of park wel uit voor teken enzo

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je geen bos in de buurt hebt, kun je ook gewoon in de paskamer van een kledingwinkel of sportzaak ga je zogenaamd wat passen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • In het bos idd of in de bosjes. Gewoon op de rond klaarkomen goed afschudden en lul in broek doen. Of in de zee of water

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Inderdaad, je kunt je gewoon op een stille plek aftrekken met je boxer en broek uit of omlaag. Je kunt ook wat tissues of papieren zakdoekjes meenemen, zodat je je zaad goed van je penis, handen of je buik kunt afvegen. Ruim die doekjes/zakdoekjes/papiertjes wel op! Te vaak zie je in de natuur dat mensen die rommel gewoon daar achterlaten en dat is natuurlijk niet netjes. Veel plezier!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga nu het zomer is bijna elke avond fappen in een park om de hoek. Deel van het park is erg donker en er komt nooit iemand zo laat. Gewoon broek op de enkels en rukken. Spuit gewoon op de grond, knijp de laatste restjes uit mn lul en veeg mn handen af aan wat bladeren, en klaar. Een keer de fout gemaakt door mn handen af te vegen aan brandnetels... haha auw

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt in het bos op een plekje waar op dat moment niemand komt gewoon gaan fappen. Je kunt dan gewoon op een boom of op de grond klaarkomen en met een tissue je lul schoonmaken. Zo wordt je broek ook niet vies.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Onbeleefd in de trein...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Op je knieën zitten Stukje papier onder je piemel Broek en onderbroek helemaal uit doen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan neem je toch gewoon een pakje zakdoekjes mee en je legt er alvast eentje klaar als je gaat fappen. Op het moment dat je voelt dat je gaat klaarkomen pak je de tissue en daar spuit je in. Daarna eventueel nog een 2e tissue erbij om je lul schoon te maken. Opgelost. Vroeger op jouw leeftijd rukte ik trouwens weleens 's avonds laat buiten. Dan ging ik de hond uitlaten en dan was het voetbaltrainingsveld op steenworp afstand altijd een prima plek in het donker, er was dan helemaal niemand, en het was pikkedonker. Overdag deed ik het ook weleens : dan liep ik gewoon netzo lang door over het strand totdat ik een verlaten plekje had gevonden. Als het mooi weer is, en als je een windschermpje meeneemt , dan kun je zelfs helemaal bloot gaan liggen rukken, dat is best opwindend. Als je maar regelmatig kijkt of er niemand aan komt lopen in de verte, dan heb je nog genoeg tijd om je zwembroek aan te doen achter je windschermpje voordat die persoon dichterbij is.. In een bos heb je ook genoeg stille plekjes, als je van het bospad afgaat. Op het platte land heb je weer vaak maisvelden ofzo waar je tussen kunt gaan liggen ALs je in een drukke stad woont met weinig verlaten plekjes in de buurt is het wel wat lastiger.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Doe het gewoon in een condoom dan wordt niks vies en die is er voor gemaakt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het wel eens in de trein gedaan toen ik de enige was in mijn coupee. De conducteur was al langs geweest, dus ik dacht Hopla!, en toen ben ik me af gaan trekken. Ik kwam heel snel klaar, mijn spul viel op mijn broek e n mijn tas, ik heb het met een papiertje afgeveegs. Het was heel spannend, want ik wist niet of er nog iemand langs zou lopen (daarom had ik mijn tas half op mijn schoot).
    Die spanning wil ik wel vaker meemaken, dus ik kijk ook uit naar suggesties!
    Oh en dit wou ik ook zeggen: als het in je onderbroek terechtkomt is het toch niet erg, die gaat gewoon de was in. Mijn onderbroek zit wel vaker sperma in, als ik een natte droom heb gehad. Maar een plastic zakje zal ook wel werken denkik.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Nu ben ik te oud voor die dingen. Maar vroeger had ik mijn eigen fap-boom in het bos. Kleren in mijn rugzak en in mijn nakie naar boven op mijn fap-tak. Geil hoe je sperma dan 3 meter lager valt. Mijn lul veegde ik schoon met wat bladeren. Nu loop ik er nog weleens voorbij en dan heb ik spijt dat die mooie tijd voorgoed voorbij is.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het op een plek doet waar bijna niemand komt (midden in een bos bijvoorbeeld) kun je het doen hoe je het thuis ook doet, want dan kun je rustig de tijd nemen.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten