Skip to content
10 reacties
16659 weergaves

Eerste keer klaarkomen

Wie herinnert zich nog zijn allereerste keer, hou oud was je toen, hoe kwam dat zo en wat vond je daarvan ? Bij mij was dat op school in de urinoirs. Ik was 13 en er stond een heel knappe jongen naast mij met wie ik nog samen in de klas had gezeten. Ik kon het niet helpen dat ik naar zijn piemel keek die ik ook heel mooi vond. Ik was heel opgewonden en opeens kreeg ik een heel sterk jeukend gevoel in mijn piemel, ik stond te trillen op mijn benen en er kwam iets stroperig uit mijn piemel gevloeid. Toen heb ik een tijd gedacht dat er iets mis was met mij.

16 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Voor het eerst op mijn 10e dat ik klaar kwam

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • het was 3 jaar terug toen ik 11 jaar was voor het eerst.
    ik was toen tijdens een vakantie van de familie samen met mijn oudere neef van 14 op de kamer. hij wist toen al best veel van trekken en klaarkomen en ik toen nog niks. ik had smorgens wel eens met mijn stijve piemel gespeeld maar stopte steeds omdat de spanning te hoog werd en ik niet wist wat er zou gaan gebeuren. toen ik het hierover had met mijn neef toen we in bed lagen stelde hij me gerust dat er niks ergs zou gebeuren en juist alleen maar iets geweldig lekkers als ik voorbij het punt van stoppen zou gaan. ik geloofde het eerst niet en durfde niet. toen besloot hij me te helpen. ik vond dat toen ok, ik begon me toen af te trekken zoals ik vaker deed en ik merkte dat mijn piemel wel steeds harder werd van de spanning. toen ikk weer het punt bereikte waar ik nooit verder ging stopte ikk weer. daarna nam hij het over en ging langzaam verder. ik wist niet wat me overkwam en bleef naar mijn piemel kijken die nog harder leek te worden en wel uit elkaar leek te gaan klappen. af en toen zei ik dat hij moest stoppen maar daar trok me neef dus niks van aan en ineens kreeg ik het gevoel dat ik moest plassen. o stop nou, ikk moet echt nodig plassen zei ikk nog en even later werd mijn lijf helemaal slap en ontspannen en begon mijn piemel en benen flink te schokken waarna ik een paar druppels uit mijn piemel zag komen. ik dacht dat het plas was maar hij had het over zaadvocht of zo. het plakte en rook heel apart,,daarna had ik echt even tijd nodig om bij te komen. dus dit gebeurde er als ikk verder ging. super lekker en niet eng. vanaf die tijd trek ik mezelf een paar keer per week en al vrij snel werd het zaadvocht meer en werd het ook echt dik sperma. de eerste keer was dus samen maar ik ben mijn neef nog steeds dankbaar dat hij het me heeft geleedr om gewoon door te gaan.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik was toen 13 en wist nog van niks. Maar ik had een vriendje even oud als ik dat eerder vroegrijp wist en al het een en ander wist. En ooit bij hem thuis vroeg hij of ik ooit was klaargekomen. Ik wist toen nog niet wat dat betekende. En toen zei hij dat hij mij kon doen klaarkomen.

    Daarvoor moest ik hem wel mijn piemel tonen. Toen hij zei dat hij hem mooi en groot vond, kreeg ik wel een stijve. Die begon hij zacht af te trekken en daarna steeds harder en sneller, tot ik ineens zo 'n overweldigend gevoel kreeg dat ik zei dat hij moest stoppen, waarna er een kleverige vloeistof naar buiten kwam.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik was 13, bijna 14 en had er via andere jongens over gehoord. Ik bewoog mijn voorhuid met twee vingers over mijn eikel heen en weer, totdat er plotseling wit spul uit m'n piemel kwam... Ik schrok er erg van op dat moment, maar ben het daarna wel veel vaker gaan doen. Daarna werd het pas leuk!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was toen ik 14 was, ik was aan het douchen en door mijn lul te wassen kreeg ik een stijve. Ik speelde er wat mee tot ik te veel spanning voelde en mijn lichaam bijna blokkeerde. Ik durfde eerst niet over die grens te gaan. Pas na een paar weken spelen met mijn lul tot ik bijna klaarkwam ben ik over de grens durven gaan. Ik ben toen in de douche op de grond moeten gaan zitten van het gevoel. Ik dacht dat ik iets fout deed en plots pipi ging doen maar er kwam plakkerig wit spul uit. Ik vond dat vrij vies en heb het daarna een maand niet meer gedaan. Daarna veel uitproberen om er zeker van te zijn dat er niets mis was met me.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vond het eng om me af te trekken omdat ik een orgasme zou krijgen. De eerste keer schrok ik me daarom ook echt dood toen ik het kreeg. Heb daarna wekenlang mijn piemel niet meer aangeraakt. Natuurlijk heb ik het weer opgepakt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was eind groep zeven van de basisschool, ik was dus elf jaar. Ik ging bij een klasgenoten logeren, dat deed ik trouwens heel vaak. Die keer gingen we slapen op het kleine zolderkamertje, waar precies twee matrassen in paste. Omdat het die dag heel warm was hadden we beiden geen deken. Toen we een beetje gingen praten over de meiden uit onze klas zag hij dat ik een stijve kreeg in mijn boxer. Hij was erg nieuwsgierig en vroeg toen of hij hem mocht zien. Ik heb toen mijn boxer naar beneden gedaan, en ben voorzichtig gaan rukken. Omdat hij mij de hele tijd aan bleef kijken werd mijn penis steeds harder en raakte ik steeds meer opgewonden. Toen hij ook zijn boxer uitdeed en probeerde te rukken kreeg ik in een keer een gevoel dat ik nog nooit had gehad. Ik keek naar mijn penis en op dat moment kwamen er twee kleine wit doorschijnende klodertjes uit. Ik was verbaasd en schaamde mij tegenover mijn klasgenoot omdat ik niet wist wat er nou precies gebeurde. Hij had het door en werd nog nieuwsgieriger naar mijn piemel en hij wou hem vast pakken, dat heb ik tegen gehouden en ben snel naar het toilet gegaan om mijn penis schoon te maken. De eerste keer was voor mij dus heel raar omdat ik niet alleen was.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik was toen 14 en had een vriendje als speelkameraad dat 4 jaar jonger was. We kenden elkaar al jaren. Zo speelden we op een keer buiten in de wei, toen ik opeens merkte, dat hij een jongen die op zijn rug lag aan het betasten was. Ik voelde een vreemd soort opwinding en wilde er ook het fijne van weten.

    Dus toen we een week later samen bij hem thuis op de slaapkamer speelden, besloot ik hem te zeggen wat ik gezien had en vroeg ook waarom hij dat gedaan had. Hij lachte alleen maar en zei verder niets.

    Nu hadden we afgesproken, dat wie het spelletje dat we speelden verloor als straf de handen op de rug gebonden zou worden en op zijn buik op bed moest gaan liggen.

    Ik verloor het spelletje, mijn handen werden op mijn rug gebonden en ik moest dus op bed gaan liggen. En wat nu ? Toen voelde ik opeens dat hij met zijn handen tussen mijn benen probeerde te raken, maar ik was te sterk. Dan probeerde hij mijn benen van het bed te trekken, maar ook dat lukte niet. Ik wist wat hij van plan was. Tegelijk opgewonden en nieuwsgierig besloot ik hem dan maar te 'helpen'. Dus deed ik 'toevallig' even mijn benen uit elkaar. Toen hij dat zag schoof hij vlug zijn hand tussen mijn benen en onder mijn buik, en begon vervolgens mijn zaakje te betasten. Voor de schijn protesteerde ik, omdat ik niet wou toegeven dat ik in werkelijkheid genoot van wat hij deed. Maar opeens kreeg ik zo 'n hevig gevoel in mijn piemel, terwijl hij maar bleef doorgaan, dat ik dacht dat ik in zwijm ging vallen. Toen stopte hij en vroeg wat er was. Ik zei dat ik plots hevige buikpijn had en dringend naar het toilet moest. En dat was voor mij dus de allereerste keer dat ik ben klaargekomen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Het was de week voor mijn veertiende verjaardag en ik had die avond nogal wat geknuffeld met een vriendin van mijn zus.

    Ze bleef bij ons slapen en toen ik naar de badkamer ging om mijn pyjama aan te trekken zag ik haar bh'tje aan een kapstok hangen. Ik werd onmiddellijk stijf en begon mij af te trekken tot ik met sperma klaarkwam.

    Ik was voordien al klaargekomen maar dat was zonder sperma. Met sperma was het gevoel veel heviger en ik moest mij vasthouden aan de rand van de lavabo om niet om te vallen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Eerste keer was ik 12 jaar ik had smorgens uitval in de 1e van het midelbare en ik had in eens een ochtend erectie en toen ging ik er een beetje mee spelen tot er opeens witte dikke slierten kwamen die noormaal niet kwamen

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten