Skip to content
70 reacties
11818 weergaves

Naakt

Wie van jullie vind het lekker om met deze temperaturen naakt te zijn Ik wel want ik ben naturist

12 jaar
6 jaren geleden

70 Reacties

  • Afgelopen weekend weer heerlijk naakt in de achtertuin gelegen. Mijn buurjongen liep ook naakt rond. Goed gebouwde gast van een jaar of 20. Strakke kont en veel lichaamsbeharing. We hebben nog een tijdje door de heg heen staan praten. Geen van tweeën een stijve gelukkig. Hij is helaas hetero.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dank j18, ik ben nu gewoon veel bezig met m’n piemel enzo en aan m’n ouders durf ik het niet te vragen. Dus daarom hier

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit weekend was het alweer wat warmer en ik was samen met nog een andere vriend bij een vriend van me waar we hadden afgesproken. Omdat het zo heet was deden we waterspelletjes. Natuurlijk had enkel die jongen waar het huis van was een zwembroek omdat wij niet wisten dat we dit zouden doen. Aangezien er zowat niemand rond zijn huis is gingen we gewoon naakt. Eerst vond ik het een beetje raar (hoewel het mijn twee beste vrienden zijn had ik ze nog nooit in hun blootje gezien) maar nadien was het gewoon erg leuk en ook erg vrij. We zijn zo een hele tijd gebleven.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @j20. Dan ben jij zeker verantwoordelijk voor alle reacties van 20 jaar? @j12, trek het je niet aan... Je mag vragen wat je wilt. Vind het leuk dat er jongens zijn zoals jou;-)

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dank je j19

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • J20 als ik iets wil weten dan plaats ik dat hier, of het 10 berichten op 1 dag zijn of niet.  ....  En oh ja ik ben niet de enige 12 jarige hier

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey @j12 dat is normaal hoor elke jongen geeft dat. Dat is gwn iets dat je lijf doet

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J 20 wil je iedereen met rust laten en je insinuaties voor jezelf houden. Als je iets niet zeker van bent hou die reactie dan voor jezelf want anderen hebben hier geen boodschap aan. Als iedereen gaat beginnen van elkaar insinueren dan kun je de boel hier volledig sluiten.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent 12 en nog niet eens in je puberteit. Ben je nu allerlei topics aan het starten die je kennelijk opwindend vindt. Steeds als 12 - jarige jongen ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zit nu thuis naakt op het terras en als ik naar m’n piemel en ballen kijk zit er de hele tijd beweging in m’n zakje en ook in m’n piemel. Maar m’n piemel wordt niet stijf. Weet iemand wat er aan de hand is?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • T’s hier, j15 naar welke camping ga je dan in Italië

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • ja ik wel en vind dit best prettig helemaal in mijn nakie rondlopen dus dan heb ik dan ook lekker geen zweetvoeten of zweetkontje en zweetballen.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Thuis ben ik altijd bloot, maakt niet uit wie er komen. Dat is altijd al zo geweest. Beide opa's en oma's zijn nudist, zo hebben mijn ouders elkaar ook leren kennen. Wij gaan altijd op vakantie naar een nudistencamping in Italië. Streeploos bruin, heerlijk vrij en leuke JONGENS!!!!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Zodra het warm genoeg is gaan mijn kleren in huis en in de achtertuin weer heerlijk uit. Geen kleurverschil op je lijf . Je kan niet meer zien waar normaal je slip zit. Als de bel gaat, doe ik natuurlijk even een slip aan. Je merkt bij bezorgers en sommige vrienden dat ze het raar vinden en bijna niet naar je durven kijken. Ik zit daar niet zo mee.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor mij is het denk ik precies hetzelfde als de jongen van 15 jaar hierboven. Mijn hele familie is naturist en ik ben thuis altijd naakt, ook bij het meeste bezoek. Eigenlijk is het voor mij zo: ik leef naakt en alleen als het niet anders kan draag ik kleding.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zowat altijd naakt. Tijdens het slapen, wanneer ik gewoon thuis ben... Wanneer ik op school ben kan dat uiteraard niet. Tijdens de vakantie echter ben ik de hele tijd in mijn blootje. Als er bezoek komt doe ik wel gewoon kleren aan behalve als het een bepaalde vriend van me is. Hij zou graag ook gewoon naturist kunnen zijn maar hij durft het als ik het goed begrijp niet te vragen aan zijn ouders. Daarom doet hij het dus als hij bij mij thuis is.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heerlijk. Mijn personal huisregel is: alleen thuis is kleding uit. Bezoek doe ik nooit open.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Slapend naakt ja maar wij hebben zo'n gezamenlijk dakterras dus in de tuin is n beetje awkward

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • machtig als ik dat lees jongen van 14, ik ben 22 en zit hier gans naakt aan de pc dit te lezen, ik ben een pornofotomodel en naakt zijn is bij mij natuurlijk gewoon, heb zeer veel sex en ook als ik alleen ben heb ik zeer vaak een zeer stijve, kleren draag ik natuurlijk ook maar dan alle twee maten kleinen en ook deels uit lichte stoffen en steeds fluor strings of in de zijde, heerlijk om te lezen je mach fier zijn beste jongen doe zo verder

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Naakt zijn is echt heerlijk. In plaats van altijd je kleding te voelen leer je zo kennen hoe het is om echt de lucht tegen je huid te voelen. Elk briesje dringt tot je binnen. Ik doe het al sinds mijn achtste. Ik was toen een paar dagen bij een vriend gaan slapen en omdat hij naturist was heb ik dat toen ook gedaan. In het begin durfde ik het thuis niet te doen maar vanaf m'n 11 of zo ben ik regelmatig naakt thuis en mijn zus doet het ook. Mijn ouders doen het niet echt maar ze zijn wel helemaal niet preuts meer zoals we vroeger allemaal waren thuis. Nu het weer wat warmer wordt (in België althans, ik ben niet op de hoogte van het Nederlandse weer) ga ik ook vaak zo in de tuin. Gewoon lekker op het gras liggen en een boek lezen of zo is al heerlijk. Mijn tuin is dicht begroeid en je zou echt al goed door de struiken heen moeten kijken om mij te kunnen zien dus val ik mijn buren er ook niet lastig mee. Iets wat wel niet leuk is om te doen is bv. op een naturistencamping op blote voeten wandelen. Daar draag ik wel sandalen omdat keitjes en zo niet aangenaam zijn. Ik slaap ook het hele jaar door naakt en soms ga ik op donderdag naakt zwemmen omdat dat dan mag in ons zwembad. Als er bezoek komt thuis doe ik wel altijd gewoon kleren aan behalve al zij ook naturist zouden zijn. Toen ik het op school aan mijn beste vriend vertelde was zijn eerste reactie de vraag of ik me niet elke keer dood schaamde als ik een erectie had. Mijn reactie was uiteraard neen. Als naturist accepteer je ook alles wat met naaktheid te maken buiten de dingen geassocieerd met seks. Een erectie is iets bijzonder natuurlijk en mag dus gewoon. Natuurlijk geldt dit niet bij het om de haverklap krijgen van een erectie door het zien van naakte lichamen. Je moet er trouwens ook niet te koop mee lopen. Bv. echt mensen je erectie tonen en bv. knipogen naar mensen om te laten blijken dat die erectie door hen komt is echt niet toegestaan. Als je een erectie hebt doe je gewoon normaal verder tot die weg is. Ik raad iedereen aan het eens te proberen, al is het gewoon eens naakt in je kamer zijn met een gesloten deur. Die andere jongen van 14 heeft gelijk bij het concentreren trouwens. Doordat je je hele lichaam voelt en niet meer door kleren gehinderd bent kan je je veel beter concentreren. Ik maak ook mijn huiswerk naakt hoewel dat in mijn geval oorspronkelijk kwam doordat ik thuis zowat altijd naakt ben.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten