Skip to content
7 reacties
507 weergaves

Getro of toch bi?

Hoi ff snel een mening van jullie, ik heb tot nu toe alleen nog maar relaties met meiden gehad maar als ik een naakte jongen zie of iets dan krijg ik wel een stijve als hij een strak lichaam of een grote lul heeft. Want op een if andere manier vindt ik het dan toch spanend om een jongen naakt te zien. Ik zie namelijk bijna nooit een jongen naakt alleen bij de sportschool heel soms met douchen want dat doe ik alleen als ik daarna nog ergens heen moet anders thuis. Of bij het zwembad als ik in grote hokjes ga dan zienik soms andere en dan ga ik vergeleiken met grote en met lichaam en dan krijg ik dus wel een stijve. Verder val ik dus op vrouwen maar als ik dus een jongen zie die er goed uit ziet en ik kan dan vergelijken krijg ik dus een stijve. Ben ik dan bi of ben ik gewoon hetro en is het normaal dat je als jongen bij andere jongens wilt vergeleiken en dat je daar dan een stijve van krijgt. Ik ben ook vaak wel onzeker over mn lichaam met vooral mn lengte van een stijve of slappe pik dan.

18 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Normaal en herkenbaar voor veel jongens die ook hetero zijn, die dus verliefd worden of zijn op meisjes zoals ik zelf ook, maar wel eens een jongen zien waarvan ze denken zag ik er maar zo uit, en of een jongens lijf gewoon ook mooi vinden ,nou en, heel normaal wat je beschrijft.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, maak er Geen problem van, het is normaal.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zegt t zelf, je valt op vrouwen. Je seksualiteit heeft meer te maken met waar je op valt dan waar je geil van wordt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou me er niet druk over maken als ik jou was. Zelf keek ik vroeger ook graag naar jongens, en soms nog wel. Heb in het verleden ook vaak sex met jongens en mannen gehad. Maar heb nu een vaste relatie met een meisje en ben daar heel gelukkig mee. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik bi ben, en kan daar prima mee leven.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @j21 en @j17 tnx voor jullie reactie ik wist t ff niet meer en ja ik denk zelf ook dat ik hetro ben. Maar door dat ik nooit van andere hoor dat ze deze problemen hebben dacht ik misschien ben ik dadelijk toch niet hetro. Zou best raar zijn want ik vindt zoenende jongens ook echt gewoon niet fijn om aan te zien. En dan bedoel ik niet dat ik homos haat maar ik heb er niks mee. Leven en laten leven denk ik dan maar.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Voor mij ben je gewoon hetero als ik dit lees. Vergelijken doet iedereen weleens. Alleen jongens zeggen dit nooit. Meiden hebben daar geen last van, die kijken wel naar elkaar, geven elkaar complimentjes zovan wat zie jij er goed uit. Meiden kunnen ook rustig zeggen dat ze een andere meid knap vinden, niemand vind dit raar. Maar als een jongen zoiets zegt is het meteen ben je homo.Nu, ik zie ook wel als een jongen knap is of een goed figuur heeft. Maar je zegt het niet. Maar in de sportschool kan het wel weer, vergelijken jongens wel hun spieren, en zijn ze trots als ze een compliment krijgen. Dan onzeker over je lengte, ben ik ook wel eens,dat ik mezelf iets te klein vind, maar dat is normaal, terwijl anderen je wel weer aantrekkelijk vinden,smaken verschillen,en wees zoals je bent,met jou is niets mis.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Iedereen kijkt wel in de kleedhokjes naar andere jongens, bewust of onbewust. Hetero jongens ook. Ja en dan kan het weleens gebeuren dat er onbedoeld een stijve volgt, zelfs al val je verder helemaal niet op jongens maar wil je gewoon vergelijken. Maar dat betekent zeker niet meteen dat je homo bent. Pas als je eraan denkt om ook een relatie te beginnen met een andere jongen , dan zou het anders liggen. Voorbeeld : Ikzelf heb een lieve vriendin, maar ik kijk stiekum ook weleens naar andere pikken uit nieuwsgierigheid, en in dat opzicht zou je kunnen zeggen dat ik bi-gevoelens heb. Maar ik zou er zelfs niet aan willen denken om met een andere jongen te zoenen. Dat heb ik weer wel met meiden. En dus beschouw ik mezelf als hetero.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten