Skip to content
57 reacties
13201 weergaves

Naaktstrand

Het wordt de komende weken weer warmer weer en ik zou graag een keer naar een naaktstrand gaan. Alleen wil ik wel naar een strand gaan waar ook jongeren komen van 15-20 jaar. Weten jullie een naaktstrand waar ook jongeren komen?

17 jaar
6 jaren geleden

57 Reacties

  • Ik ben in al de jaren ooit eens 1 x aangesproken door kennelijk een homo maar ben daar niet zeker van. Gewoon gezegd geen interesse in mannen te hebben en hij was weer weg. Om het nou direct een 'viespeuk' te noemen gaat mij wat ver. Het kan ook gewoon een eenzaam iemand zijn die op seksueel gebied gezelschap zoekt, maar ja, dat kun je dan liever en beter niet op een naaktstrand doen, dat ben ik met iedereen eens. Het is geen seks, maar een relax strand en dat je soms een stijve pik krijgt gebeurt bij iedereen wel eens en is zeker geen reden voor mij om er niet heen te gaan, integendeel. Hier wordt dat nog geaccepteerd zolang je maar niet loopt te showen met je stijve lul.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • mijn ervaring van naaktstranden is dat als je niet wilt worden lastiggevallen ga dan in de buurt van gezinnen of man/vrouw stelletjes liggen.
    Als je alleen ligt is er altijd wel zo,n viespeuk die om je heen gaat hangen en domme vragen aan je gaat stellen, zoals lekker weertje he of is het niet koud zo? Ik zeg dan gelijk dat ik hier voor mijn rust lig en geen homo ben en dat als hij alleen maar is gekomen om blote piemels te bekijken hij maar een homosite op internet moet bezoeken. Het komt misschien heel bot over maar dat is wel de taal die ze verstaan en ze druipen dan ook altijd wel af

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou best willen bij mij is er geen naakstrand in de buurt helaas

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga heel vaak naar het naakt strand, soms alleen maar ook wel met mijn vriendin en mijn zus gaat ook wel eens mee, zijn we met zijn drieën, best gezellig. In Nederland komen we net echt veel jongeren van onze leeftijd tegen op het naakt strand, op campings en stranden in Frankrijk of Spanje weer wel wat meer. Alleen op het naakt strand in Nederland heb ik een paar keer last gehad van kennelijk contact zoekende en wat opgewonden mannetjes die te dicht bij je gaan zitten en je dan aanstaren en quasi gedachteloos met hun geslacht zitten te friemelen, ik pak dan mijn spullen en ga 100 meter verderop zitten als je met meer bent of niet als jongen alleen heb je geen last van die vervelende eikels, in het buiten land heb ik het nog nooit meegemaakt dat ze me lastig vielen. Begrijp dan ook wel waarom meisjes niet zonder een jongen naar het naakt strand willen en eigenlijk ook wel dat het met een jongen er bij ook lastig gevonden kan worden. Als naturist of nudist moet je de ander respecteren en niet lastig vallen door je zelf aan iemand op te dringen, ik ben nudist en zal dat ook nooit doen, maar verder kun je gewoon een jongen zijn en je mag ook best een meisje aanspreken voor een gesprek als ze je leuk lijkt, is niks mis mee maar houd je handen thuis en bedenk seks hoort niet thuis op het naakt strand, houd het gezellig en maak zo veel plezier als je wilt, dat gaat ook zonder kleding prima, dus jongeren volgend seisoen met zijn allen naar het Naakt strand en zullen we met zijn allen laten zien dat we ook al zijn we naakt daar prima en sociaal mee om kunnen gaan.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • #j16 Ben zelf naturist al jaren. Jongeren tussen de 13 en 17 zie je eigenlijk nooit en als ze er zijn met zwembroek aan. Er zijn er wel. Maar een hele groep van 7 jongens van 13-17 is wel heel uitzonderlijk en als het echt waar is dan zal dat de reden zijn dat jullie zo beken worden. Ik zou ook kijken. Naturisme is niet populair onder jongeren zeker de laatste jaren.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ow ja, nou ik kom nooit op een naturistencamping. Maar het is niet ons idee, we worden vaak aangestaard, maar mss vinden ze het niet gek. Weet ik veel. Ik bedoel dat er idd niet veel jongeren op een naaktstrand komen. Wel echt kleine kids, maar niet veel vanaf 12 en zo. We zijn de enige 7 op t strand in mijn woonplaats.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom (denk je) dat mensen het gek vinden dat jullie op het naaktstrand zijn? Ik denk eerder dat het door de spanning bij jullie zelf komt dat je dat denkt en bovendien kijkt iedereen wel eens naar iedereen. Verder nog even: nudistencampings ken ik niet, wel naturistencampings. Een wezenlijk verschil en daar komen volop leeftijdgenoten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan ga je zeker naar het verkeerde naaktstrand :) Ik mag hier niet zeggen waar ik woon, maar me vrienden, in totaal 7, de jongste is 13 en de oudste 17, gaan vaak naar t naaktstrand. En is wel zo dat mensen dat wel gek vinden, we worden vaak aangestaard. Maar dat boeit ons niks. En ja dus, er zijn dus jongeren op het naaktstrand, alleen niet zo veel als volwassenen. Maar wat d8 je van een nudistecamping? Daar zijn toch ook veel jongeren? Dus waarom op t naaktstrand niet? Dat snap ik dan ook niet zo.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik was afgelopen maand op 2 verschillende naaktstranden in Zeeland en daar waren best aardig wat jongeren. Wel niet allemaal van mijn leeftijd, meest zo tussen 10 en 18 jaar schat ik.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Drm, ik vind het raar dat er hier heel veel jongens zeggen dat ze vaak op een naaktstrand komen. Maar als ik zelf op een naaktstrand kom, en ben bij verschillende geweest, ik er nooit jongeren aan tref.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • was gisteren op naakstrand, geen jongeren gezien terwijl het toch nog vakantietijd is in sommige regio's

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook ooit naar een naaktstrand geweest de eerste keer is het eng maar daarna wen je het

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • wij wonen dicht in de buurt van het naaktstrand en gaan regelmatig naar het naaktstrand met vrienden.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • En ja, haha @jongen12 het gaat nog steeds over jou. En wat je zegt is zeker waar! Weet je, zelfs de beste schrijvers maken fouten, en soms hele stomme ook!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ow ja zou kunnen dan, maar saai is t bij ons niet echt. We zitten vaak met wel 6 jongens op het naaktstrand hier. Dus ja, saai? Mwa niet echt hoor :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt j16 als het nog steeds over mij gaat en volgensmij maakt iedereen wel eens een typefout of heb ik het weer mis

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja jongen16 toch heeft jongen17 gelijk met die voetbal. Ik heb mijn vriendin zo ontmoet. We speelden een potje strandvoetbal met de jongens. 8 in totaal, denk ik. Zij en haar vriendinnen supporterden aan de zijlijn. Ik denk dat je gewoon pech hebt met saaie stranden in jouw buurt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat geloof ik srs niet @jongen17, ik woon aan t strand en we hebben 2 naaktstranden, maar wat jij beschrijft heb ik echt nog nooit gezien.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij voetballen met een heleboel naakte jongens onder elkaar. En dit op het naaktstrand. Dit is best gezellig.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22, dat was meer een sarcastische opmerking over dat nieuwe topic! Ik vind het mega vervelend als iemand in een forum je op een foutje wijst. Dat is NIET de bedoeling van dit forum toch? Kijk, dit bedoel ik dus, nu gaat het opeens over Nederlandse taal, terwijl dit topic toch echt gaat over het naaktstrand. Zullen we het daar nu weer over gaan hebben dan? Pffff.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten