Skip to content
35 reacties
2194 weergaves

Speedo

Ik ga volgende v week zondag zwemmen ik wil dan in speedo gaan zwemmen kan dat of wat je uitgelachen en raar aangekeken?

Wie heeft er al is in speedo gezwommen?
Wat is je ervaring?

21 jaar
6 jaren geleden

35 Reacties

  • Ik heb geen speedo maar wel zwemslip. Wij gaan al sinds ik jong ben naar frankrijk op vakantie en daar is het verplicht om een zwemslip te dragen. In nederland zwem ik amper, dus die ene keer dat ik hier zwem neem ik het maar voor lief dat ik de enige ben due zo'n strak ding aanheeft.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Een oranje Speedo met de Nederlandse driekleur opzij. Wie kan je dààr nou mee uitlachen?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zwem altijd me een speedo zwemslipje aan

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Is goed ik ga het zondag doen vind het vooral spannend wat me vrienden ervan zullen vinden

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @ts Laat nog even weten hoe het was als je een speedo hebt gedragen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou, Belgische grens?? Laten we er Franse van maken, maar wel heerlijk dat het daar en verder overal wel kan en mag, zelfs in een string! 

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • In het Zuiden kan je je lekker uitleven. Zonder sociale controle of bemoeizucht en chagrijnigheid. Zo heel ver hoef je niet eens te gaan: het Zuiden begint al aan de Belgische grens.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • de verpreutsing maakt mee kapot dan je lief is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Inderdaad jammer dat het nu niet zo veel meer gebeurt

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • In die tijd was Nederland koploper in de Seksuele Revolutie. Flower Power. Vrije liefde. Heb ook zulke foto's van mijn ouders. Paps met lang haar, God forbid! Beide in een soort lendendoekje. Op Ibiza en feesten als de beesten. Die tijden komen wel terug, hoor, maar tegen die tijd zijn wij oude heertjes die enkel nog mogen toekijken. We zijn in de verkeerde generatie geboren.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • In de tijd dat onze ouders jong waren (de jaren '70 en '80)droegen alle jongens en mannen een soort tanga zwemslip.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja, ik zag op foto's mijn ouders op het strand. Ma in een super minibikini waar zelfs krulletjes bovenuit kwamen en pa in een soort tanga, in ieder geval kleiner dan een speedo waarin je supergoed kan zien wat hij in huis heeft. Dat was zo jaren 70 En 80. Wat zijn wij dan toch verpreutst!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Haha jongen17. Dat laatste speelt vast ook mee. Speedo of het moment van de waarheid. Goed gezien! Had ik nog niet aan gedacht :-D

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • nee dan staat het zwembad op zijn kop. Maar er zijn ook jongens die geen speedo willen omdat dan blijkt dat er niet zo veel inzit als ze altijd beweren.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Zuiderlingen gaan ook veel relaxter om met mannelijk naakt. Zo zie je vaak aan het zwembad dat jongens hun natte speedo uittrekken en te drogen leggen en hun short aan trekken. Gewoon open en bloot zonder schaamte. Niemand die er zich aan stoort. Zie ik in Nederland nog niet meteen gebeuren.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Andere jongen van 21. Ik denk dat er 2 redenen zijn. Ten eerste is water in zuidelijke landen vaak schaars en dus duur. Die boxers nemen steeds veel water mee uit het zwembad en zijn bovendien erg vervuilend (ook bacteriologisch) voor het zwemater. Ten tweede laten wij ons leiden door andere culturen waar slips, tanga's en ook Speedo's e.d. ongewenst zijn vanwege (zeggen ze) het geloof, maar volgens mij lopen ze op een aantal gebieden gewoon achter op westerse ideeën.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Zwem altijd in een strakke zwembroek meestal een zwemslip. Ben zelde uitgelachen. En al wor je uit gelachen, Boeie! Je gaat je toch niet aanpassen door onrespectvolle hufters. Wees gewoon jezelf en maak je eigen keuzens!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom is het in Nederland niet verboden en andere landen wel?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • In heel wat Zuiderse landen (Frankrijk, Spanje, Italië) is er al zo'n verbod in publieke zwembaden. De jongens dragen daar een zwemslip voor in het zwembad en trekken een short er over om bv. aan de bar te zitten of wat te kopen in de superette. Daar kom je er dan weer niet in met alleen je speedo. "Tenue correcte exigée" hangt daar overal buiten ofte nette kleding vereist.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil een verbod op shorts

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten