Skip to content
22 reacties
1492 weergaves

gek van mooie jongens

ik ben een jongeman.
Nu is het zo dat in op bv insta en fb graag naar mooie jongens (vaak zijn dat modellen)kijk. Ik wordt hier ook geil van en trek me daarop bijna dagelijks af.
Seks wil ik alleen met mn eigen vrouwtje en moet er niet aan denken dat met een jongen of man te doen (anaal dan). Elkaar aftrekken misschien...
Wat moet ik? Ik voel me geen homo, maar ook niet 100 % hetero.
Wat is jullie ervaring

23 jaar
6 jaren geleden

22 Reacties

  • Tja jongen16, mooie mensen hebben nou eenmaal sex-appeal. Vaak hangt er echt erotische spanning in de lucht. Het is voor een hetero wel makkelijker om daar op in te gaan. Complimentjes, beetje flirten, de meeste meiden houden daar wel van. Al moet je sinds de #mee too beweging ook veel meer op je tellen letten dan vroeger. Ik snap dat jij het dubbel lastig hebt omdat jouw vrienden vast allemaal hetero zijn. Maar waarom depressief worden? Gewoon genieten van de omgang met die jongens ook al weet je dat het (waarschijnlijk) nooit tot seks zal komen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Beste @jongen20, ik word gewoon opgewonden wanneer een jongen mooi is. Ik kan er niks aan doen. Over alle jongens waarmee ik omga en (redelijk) mooi zijn fantaseer ik wel eens. Het leidt me altijd af wanneer ik met ze ben..

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen16, waarom kan je niet "gewoon" vrienden zijn met een mooie jongen? Is het de angst om verliefd te worden?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • De meeste (hechte) vrienden(clubs) vind ik altijd lastig want ik zie altijd wel wat moois aan een jongen en dat belemmert me echt wanneer ik met ze omga. Ik vind dat echt heel jammer en het maakt me zo depressief, want ik wil ook gewoon normale vrienden kunnen zijn met jongens.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Val op meisjes maar een hechtte vriendenclub zonder meisjes er bij leek me ook wel cool, denk aan zo,n 4 of 5 man tot 20 jaar.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon genieten waarvan je genieten junt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Precies. Doe mij ook maar een potige Rus vers uit Siberië. Latinos vaak nogal vrouwelijk. Berber jongens ook heel mooi en sexy.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben hetero maar wil me niet in een hokje duwen, want kijk ook wel eens naar jongens, daarbij stoeien of worstelen met een jongen is ook cool.
    Maar geen sex zoals met een meisje dat weer niet, maar wel vergelijken,dat wel weer, ach maakt het wat uit.?Russische jongens vind ik ook stoer.Lekker groot en stevig gebouwd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het lijkt er sterk op dat je op beide geslachten valt. Tja, who cares? Je hoeft ook geen dingen te doen die je niet wilt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoenen? Nee, natuurlijk niet. Maar ik vind het Kaukasus type perfect qua lichaamsbouw. Ook Poetin vind ik een mooie man met heel mannelijke uitstraling.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen20 die Russische jongens zo geweldig mooi vindt, ik snap je niet. Zou je ze dan wel willen zoenen?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben hetero en toch kijk ik graag naar mooie jongens. Vooral Russische jongens. Stevige kerels, kort blond haar, staalblauwe ogen, brede schouders en borst, sixpack en strak kontje. Papierwitte huid, krachtige kaken en kleine oortjes. En ze doen zo gewoon. Kerels waar je zo vrienden wil mee worden. Geen kapsones of sterallures. Helaas gaan ze na een poosje toch weer pijpen en neuken en dat hoef ik niet te zien. Dan sluit ik af.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • mooie jongens zijn altijd mee genomen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen17, hoe bedoel je komt vanzelf? Ik zit nog wel even op de middelbare en ik heb niet het idee dat er zo ooit nog wat van gaat komen.. Er zijn alleen maar meisjes die me zien zitten maar geen jongens

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • komt vanzelf.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil mijn hart wel volgen maar er zijn hier geen jongens waarmee ik het kan doen :( hoe lukt het jullie toch allemaal?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • volg je hart.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou, ik kijk dus alleen maar naar jongens. Bij jongens heb ik ook vaak het gevoel ‘ik wil jou zoenen...’ maar bij meisjes niet echt. Het liefste heb ik ook dat dit verandert.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 13-14 was, vond ik meisjes maar flauw en had ik het meer voor jongens op school die ik wel knap vond. Als dat kon, probeerde ik dan hun piemel te te zien in de urinoirs. En soms fantaseerde ik dat ik hen zoende.     Maar nooit heb ik mij homo gevoeld. Gaandeweg is mijn interesse verschoven. 

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hoeft niet persee homo of bi te zijn. Het kan toch ook zijn dat je voor veel dingen open staat en dat je mannen gewoon heel mooi vind en knap maar daarbij hoef je niet gelijk homo te zijn

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten