Skip to content
5 reacties
717 weergaves

Homo of niet?

Ik ken sinds een maand of 3 een andere jongen. Hij is een stukje jonger. Ik ken hem via werk en ik merk dat ik steeds meer aan hem denk. Ik krijg hem niet meer uit mijn gedachten en wil graag bij hem zijn. Ik ben een keer bij hem thuis geweest en vond dat geweldig we zijn toen een keer uit geweest, nadat ik het gevraagd had. Ik heb van hem ook wel signalen gekregen dat hij mij leuk vond, zoals dat hij dicht tegen me aan kwam staan en soms seksuele opmerkingen maakt. Ik weet van mezelf dat ik op de lagere school alleen op meisjes viel, maar zoals ik het ervaar is dit verliefdheid. Ik heb geprobeerd hem te vergeten ik heb hem op Facebook en heb hem er een keer afgehaald. Ik was zo bang dat hij mij niet wilde dat ik hem probeerde te vergeten tegen beter weten in. Ik heb daar zo'n spijt van gehad dat ik hem weer heb toegevoegd ik had er de hele nacht niet van geslapen. Ik weet niet wat de volgende stap kan zijn (ik wil het hem vertellen in een gesprek maar alleen suggestief zoals "ik houd van iemand maar ik weet niet hoe het te vertellen'.) Ik ben op dit moment alleen te laf om het recht in zijn gezicht te zeggen. Ik zie hem regelmatig en spreek hem ook wel, maar het gaat nooit dààrover. Wat moet ik doen?! PLZ help

20 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Nou, het lijkt goed te gaan, mooi zo.
    Volgens mij heb je geen raad meer nodig, je redt je verder wel!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit is TS. Bedankt voor de reacties! Ik ben uitgeweest en heb hem voord evolgende keer gevraagd bij mij (hij woont in een andere stad) en hij zei gelijk ja. Hij vond het gezellig. Af en toe maakt hij nog wel eens een opmerking naar me in een licht uitdagende zin en ik merk dat hij het wel leuk lijkt te vinden dat ik hem benader. Ik merk dat hij soms wel een beetje onzeker is in toenadering tot mij zoeken dus doe ik dat eigenlijk altijd bij hem. Hij heeft in de gaten dat ik om hem lach en hij heeft leuke humor. Meestal maakt hij van die droge opmerkingen naar mij, maar vaak is hij ook serieus. Hij vertelde dat hij nog niet zo lang geleden een depressie heeft gehad en soms oogt hij somber. Hij is wel degene die het meest met me praat op het werk en vaak staat hij ook niet bij collega's maar alleen. Ik hoop het laatste beetje ijs bij hem te breken als hij bij mij is (Ik woon op mezelf), maar doe geen dingen waar hij nog niet aan toe is en laat hem op zijn tempo bepalen wat hij eventueel in de toekomst wil. Morgen is hij trouwens jarig dus feliciteer ik hem wel, weer een moment om hem aan te spreken :).

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 20 heel herkenbaar, ook als heterojongen kun je soms ineens vallen voor een jongen, ik raakte onlangs in gesprek met een homo jongen die heel open was, hij vroeg gelijk wat ben jij, hetero zei ik naar waarheid, jammer zei hij,zoiets, hij daagde me enigzins ook wat uit,en vond het ergens wel spannend, maar ook verwarrend.Toch was ik enigzins jaloers op zijn brutaliteit en zijn openheid over zichzelf. Heb nu zoiets wil wel vrienden met hem zijn en dan maar zien hoe het verder gaat.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • blijf met hem omgaan en uitgaan, je merkt dan wel of er iets groeit tussen jullie en wees absoluut niet bang om homo te zijn.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Kun je niet tegen hem zeggen dat je het zo leuk vond om met hem uit te gaan en dat je dat nog een keer wilt? Misschien zegt hij dat hij geen zin heeft, dan heb je vette pech en moet je proberen hem uit je hoofd te zetten, maar als hij ja zegt dan weet je alvast dat hij jou ook leuk gezelschap vindt.
    Als jullie dan uitgaan kun je hem vertellen dat hij er goed uit ziet en zo, en ook kun je vertellen dat je best eens met een jongen zou willen knuffelen/zoenen/vrijen. Waarschijnlijk loopt het gesprek vanzelf, want hij heeft al eens seksuele opmerkingen gemaakt schrijf je.
    Ik vind het zelf ook moeilijk om zo'n gesprek te beginnen, maar als je het niet doet blijft het een gemiste kans. Toen ik een half jaar geleden in hetzelfde schuitje zat als jij heb ik het aangepakt zoals ik schreef, en dat leverde een heftige relatie op (die nu trouwens weer over is). Ik hoop dat je er iets aan hebt!

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten