Skip to content
13 reacties
701 weergaves

Single

Ik ben nu 16 en heb nog nooit gezoend of een relatie gehad, ik wil het wel maar ik durf geen stappen te zetten en val over het algemeen op de “hetero” jongens. Heeft iemand tips hoe ik iemand kan vinden

16 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Ja, andere jongen20. Je merkt het dus ook. Is dit nou grensoverschrijdend gedrag of normvervaging? Ik weet het niet. Maar ik stel met jou vast dat heel wat hetero binken losse handjes hebben. Sterker nog: dat je asociaal verklaard wordt wanneer hier afwijzend op reageert.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 20: Ik heb gemerkt dat er ook een soort groepsvorming is door het soort jongens/mannen dat ik bedoel op de sport die altijd met elkaar in de sauna zit (ook hetero's echt wel) maar ook van wie ik weet dat
    ze het zijn o.a. het groepje wat ik benoemd heb waardoor ik gevraagd ben.
    Ik ben zonder opscheppen niet lelijk dus vaak word de aandacht automatisch naar mij getrokken, heb daar ondertussen een zintuig voor ontwikkeld en niet alleen op de sport, maar ook bij jongens op het werk merk ik het. Sociale contacten zijn leuk, maar het moet niet fysiek worden.
    Ik vind het eigenlijk een beetje zorgelijk dat er ook zoveel 'heteromannen'in zijn voor een gay avontuurtje. We zijn in onze huidige maatschappij een beetje te los geworden wat dat betreft.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Op de sportschool heb je stoere hetero uitziende jongens die wel "in" zijn voor een gay avontuurtje. Je moet wel de juiste signalen uitzenden en gevoelig zijn voor de signalen van zo'n kerel. Daar bestaat helaas geen handleiding voor.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 18: Niet alleen oudere homomannen: Heb je de me too discussie
    nog gevolgd? Er zijn ook veel heteromannen die geilen op jongere mannen of jongens! Ik merk het zelf bij de sportschool: Als ik b.v. ga douchen merk ik dat er makkelijk door ouderen bekeken word of ze wachten even vanuit de sportzaal en komen je daarna sneaky achterna de kleedkamer in. ook ben ik wel eens gevraagd mee de sauna in te gaan door iemand die ik niet echt ken, maar wel weet ik wie zijn vrouw is! Als je me wilt leren kennen kun je ook aan de bar met me praten bij de sport.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts hier, jongen 18 ja iedereen weet dat ik homo ben dus dat is het probleem niet en jongen 17 ik ga niet zomaar seks hebben met iemand, ik wil mijn eerste keer speciaal hebben. Het is gewoon kut dat het zo moeilijk is om iemand te vinden

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik val zelf ook niet op vrouwelijke homo jongens anders had ik hetero geweest :)

    Maar in een gaybar zal je niet snel jongens van onze leeftijd vinden daar zitten voornamelijk ouderen.
    Zelf heb ik in Amsterdam gewoond en daar kon/kan je wel makkelijker een jongen vinden maar pas op als je online gaat daten.
    Soms geven ze zich uit voor een jongen en blijken ouder te zijn of ze zijn zo en sorry dat ik het zo zeg maar nichterigter dan Gordon en Joling bij elkaar.
    Natuurlijk hoeft dat niet zo te zijn maar het is wel een slim idee om niet direct bij jou of hun thuis ze te ontmoeten.
    Beter is om bv bij een bios of ergens bij een grote winkel af te spreken zodat je altijd kan zeggen dat je op je moeder of-zo staat te wachten.
    Mocht je toch een lekkere jongen vinden en je gaat seks met hem hebben gebruik dan altijd een condoom of laat hem een condoom gebruiken.
    En nog een tip.
    De eerste keer seks is spannend, merk je dat het te veel spanning geeft doe het dan liever niet je moet er wel van kunnen genieten.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hooi!
    Ik zoende pas op mijn zeventiende voor het eerst (met een jongen), en ik ben in een paar maanden tijd 4 jongens gezoend. Weet iedereen al dat je op jongens valt? Zo niet, dan is het ook moeilijk voor andere homo's om te weten dat jij op hen kan vallen. In grote steden zijn er gaybarren waar je heen kunt gaan, hoewel je wel moet oppassen voor oudere mannen. Zelf zit ik bij een LGBT studentenvereniging, dat bevalt heel goed :)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 16 hierboven nee heb ik ook daarom heb ik deze vraag aangemaakt

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou sowieso niet weten hoe ik ooit een jongen kan fixen...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • TS, hier had ik ook jongen 16 maar daar ben ik soort van over heen, en ik wil geen jongens die hetero zijn fixen maar dat is meer het type waar ik op val

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb het zelfde, ben ook bi maar durf niet zo goed met jongens te praten hierover

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb precies hetzelfde en ik ben ook nog eens verliefd..

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Lijkt me wel moeilijk om een als een jongen een hetero jongen te versieren! Misschien een bi jongen of een jongen met een homo geaardheid ?

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten