Skip to content
3 reacties
1412 weergaves

Beste vriend

Hey ik ben een jongen van 14 jaar   Ben gay dat weet ik zeker ok al heb ik geen ervaring maar goed.     Mijn zus heeft al 2 jaar een vriend van 23   En merk dat hij veel naar mij kijkt vooral als ik bijna geen kleren aa heb! Soms l lok ik het uit en ga expres naar beneden zonder shirt of al een in onderbroek en dan kijkt hij mij helemaal na ! Dat doe ik ook bij hem als hij in zijn boxer voorbij komt ik heil echt op hem. Hij is groot straks sixpack brede borstkas! En een goed gevulde boxer   Laatst heb ik.hem naakt gezien toen hij mijn zus aan het beuken we onder de douche deur stond op een kier en had het iedee toen ik aan het kijken was dat ik dr oogcontact met hem had !     Ik zou zo graag 1 X sex met hem hebben dat hij mij beukt .   Ik fantaseer er elke dag over     Zelf heb ik.het gevoel dat hij ook.wel wil maar ben bang als ik het vraag ofzo dat ik het helemaal mis heb ofzo !   Wie kan mij helpen ?  

14 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • @ ts. ik herken dit ook maar dan misschien nog ietsje erger. mijn broer van 17 si homo en heeft een vriendje van 18 die ook regelmatig bij ons thuis is. zelf ben ik geen homo of zo maar ik zie wel dat hij best knap is en een goed lichaam heeft.
    nu is het zo dat hij mij ook regelmatig aan het aangapen is als ik voorbijloop of op de bank hang zonder dat mijn broer het ziet. ik merk dat wel en daag hem ook wel is uit door ook net als jou in een te strakke boxer of een te kort t-shirt beneden rond te lopen. ikk zie dat hij daar dan soms een dikke bobbel van in zijn broek krijgt. het is ook een keer gebeurt dat toen ik uit bed kwam om naar de wc te gaan hij ook in de badkamer was en hij zag toen dat ik een stijve had. heb ik heel vaak in de ochtend namelijk. zijn ogen leken toen helemaal uit zijn gezicht te vallen. stiekem vind ik het wel leuk om hem een beetje uit te dagen. maar meer heoft het van mij niet te worden. ik hoop dat je hier iets aan hebt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij is 23 jaar en heeft verkering met je zus. Zou me echt niet teveel in mijn hoofd halen, weet je, die jongen is gewoon hetero en zal er niet aan denken om sex met een jongen van 14 te hebben. Dat hij vriendelijk tegen jou is dat is logisch, hij ziet jou als het broertje van je zus, en in de toekomst als familie. Denk dat je dingen ziet die je graag wilt, dan moeite met jongens van 14 die nu al denken dat ze gay zijn, je hebt alle tijd van de wereld nog om dit echt te ontdekken, dan denk ik dat je die jonge gewoon ziet als je grote voorbeeld en bewondering hebt voor hem, dit is heel normaal. Maar snap je wel , maar gun je zus deze vriendschap.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het in ieder geval niet doen als hij verkering heeft met je vriendin. Dat zou vreemdgaan zijn. Daarnaast zou ik het niet doen zolang je nog onder de zestien bent; dan kan hij problemen krijgen als hij seks met je heeft en iemand dat meldt bij de politie.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten