Skip to content
13 reacties
1437 weergaves

Een rare ervaring

Haloo iedereen ik heb iets raars meegemaakt en ik wil graag jullie mening erover en wat ik moet doen.     Ik was dus op de laptop van mijn vader en ik klikte perongeluk op zijn skype en dat opende dus en ik werd nieuwsgierig en ik opende de 1ste chat en zag daar een raar verhaal eigenlijk,     Het gaat dus over mij en mijn vader heeft dus contact met een andere man over mij en die vent vroeg of mijn vader me mee zou willen nemen naar hem als ik jarig ben, ze willen me vast gaan binden en mijn kleding kapot knippen en mij onder pissen en me sexueel gebruiken, mij lijkt dit best geil aangezien ik homo ben en ik een keertje vastegbonden wil worden.     Maar wat moet ik doen? Gewoon meegaan en me laten gebruiken en doen net alsof ik niks wist of moet ik nee zeggen over een maand als ik jarig ben?

16 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • das wel je eigen vader eh... zou jij het leuk vinden om dat te doen met je vader?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • heel verstandig

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Topic starter hier

    Bedankt iedereen voor de tip enzo maar ik ga niet mee.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 16, alle berichten hier spreken voor zichzelf dat iedereen vind en ik ook, niet doen. Val ook op jongens net als jij maar dit kan echt niet.
    Eigen leeftijdsgenoten zoeken, heb je vragen, stel ze gerust, je krijgt altijd antwoord, maar nogmaals, trap hier niet in, niet doen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • De berichten archiveren en de politie informeren. Dit is hartstikke illegaal. Wat zij plannen is een verkrachting want jij weet in principe van niks. Het vastbinden versterkt het argument voor de geplande verkrachting want dat is tegen tegenstribbelen. Daarbij is het zeer ziek dat jouw vader dit van plan is met jou... seks met zijn eigen kind.

    Dat je zelf een gay-bondagefantasie hebt moet je zelf weten. Zoek hier echter iemand voor die daar geschikter voor is, zoals iemand van je eigen leeftijd die ook een kick krijgt van dat soort dingen. Daarmee kan je van tevoren ook afspreken wat de do's en do'nts zijn.

    Maar meld wat je van je vader hebt gelezen aan de politie.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 16 je zegt ben gay, maar bondage heeft daar niets mee te maken.   Hiervoor zijn liefhebbers zowel bij de hetero's als de homo's en bij mannen en vrouwen.Je zegt het lijkt me wel spannend, spannend lijken of er over fantaseren in wel iets anders dan het ook te doen, en daarbij gaat het niet van jou uit maar van je vader en een andere man. Twee volwassenen dus helemaal abnormaal, daarom mijn advies, niet doen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • niet meegaan

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een Deense skypevriend die zo iets meegemaakt heeft. Hij leefde met zijn gescheiden werkloze vader. Hij werd lange tijd gedwongen seks te hebben met zowel vrouwen als mannen. Vader filmde alles en verdiende goed geld. De klanten betaalden 1. voor de seks en 2. voor de video ervan. Hij zit nu in de cel. Dus ja, ik geloof jou wel. Die dingen gebeuren. Vraag is of je dat moet willen?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Bel 112 dit is niet goed hoor of ga naar de politie

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey jongen 21

    Ik wil gwn weten hoe jullie erover denken

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je de behoefte hebt om vastgebonden te worden en ondergepist te worden door je vader en een andere man mag je daarover gerust fantaseren.
    Mocht je verhaal waar zijn.. Pff welk antwoord verwacht je nou eigenlijk.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • ik vind dit een onwaarschijnlijk verhaal.
    eigenlijk geloof ik het niet echt;
    een vader die zijn zoon uitleent aan een andere man om hem sexueel te gebruiken is volgens mij misbruik.

    als je dat doet en het loopt fout is er heel wat dat je kan overkomen
    maar vooral je vader kan vervolgd worden wegens aanzet tot ontucht
    dus pas toch maar op!

    als je t geil vind om vastgebonden te worden vind ik dat geen probleem maar hou het bij je leeftijdsgenoten, maar zeker geen volwassen kerel van ouder dan 40

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Inderdaad en raar verhaal, vind je het gek als ik twijfel , als dit fantasie is dan is het wel stoer ergens , je bent homo. zijn er meer, maar zelf ontdek ik en chat ik liever met leeftijdsgenoten. Maar neem aan dat het waar is,kijk, er komen allerlei vragen boven bij mij. Is je vader nog getrouwd,en hoe staat je moeder hier in, kan me niet voor stellen dat zij dit goed vind,of is het stikum allemaal.? Hoe komt je vader in contact met zo'n man, best eng eigenlijk. Dan wie laat zijn zoon, zijn kind dus gebruiken,en begrijp ik het goed dat je vader dan ook nog mee doet. Dan je zegt je wist van niks.dit kan je vader toch zomaar niet doen, dan heb moeite met 2 volwassen mannen en een tiener die ook nog een zoon is van één van hen.
    Dan , hoe is de relatie normaal dan met je vader,komt dit zo ineens te voor schijn, wat is dit voor iemand vraag ik me dan af. Zou wel eerlijk zijn en hem zeggen dat wat dit betekend, en dat je hier over wilt praten, dan je zegt aangezien ik homo ben, nou dat ben ik ook, maar vind dit niet iets wat ik normaal vind en ik denk de meeste homo jongens,zou dit niet accepteren van mijn vader,nooit, echt niet,laat nog eens horen wat je zelf nu denkt.Beslissen doe je altijd nog zelf en iemand dwingen mag nooit, dus denk eens goed na over dit advies.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten