Skip to content
19 reacties
2481 weergaves

Eerlijk zijn

Ik moet mijn verhaal eventjes als het kan vertellen. Ben een jongen en van af mijn jonge leeftijd heb ik te maken en onlangs dat ik wel een hetero ben, maar ik heb een fatisj, dat is een panty dragen! Mijn buur jongen en ik hebben van de week over alles en nog wat gesproken , ik ben er voor uitgekomen dat ik graag een panty draagt, verder val ik er niemand mee lastig! Mijn buur jongen heeft het toen heel normaal opgevat van mijn fetisj, en vanavond heb ik in mijn kort broek met een panty aan bij hem of wel in zijn bij zijn gezeten. Hij vond het echt niet erg. Sterker nog ben ik samen met hem wezen gaan wandelen en later nog maals mee gefietst toen het donker werd, voor mijn is het erg een moedigend geweest dat ik met iemand kon praten en echt laten zien! Voor mij is een erg lekker ervaring geweest dat herhaling vatbaar is.

22 jaar
7 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik heb een vriendje waar ik mee regelmatig speelde, hij deed alles van mij aan en ik van hem, hij deed afhankelijk wat ik dan aan had, mijn legging, mayoo en zelf mijn panty, rokje of jurkje, en ik zijn kleiding. Voor mijn is een normale zaak dat een jongen een panty wil gaan dragen!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen16,wat een geweldig verhaal,mijn vriendin heeft ook eens een poging gewaagd om mijn op te maken, ik durfde toen niet echt om het te doen, dat was denk ik 4 jaar geleden. Ik denk als mijn vriendin weer eens zou vragen, dan zou ik het misschien wel gedaan hebben!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Tijd geleden heb ik eens voor de lol panty van mijn zus aan gehad, meteen was ik er weg van, ook heeft me mijn zus eens betrapt en ze ging hard lachen, om dat tegen ouders niet te vertellen, moest ik allerlei opdrachten voor haar doen, zelf als ze vriendinnen kwamen bij haar moest ik me ook omkleden van haar. Ik moest ook in pantys zijn en die meiden lachten me erg uit!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • M15. Ik heb het zelfde dat ik vrij door mijn huis naakt loopt, ik woon bij mijn moeder, vader is niet in beeld en mijn mam is ook vrij in haar blootje. Ik ken persoonelik niemand van jongens die een pantys aan hebben/ dragen, maar buiten en op straat heb ik vaak pantys, ze zijn wel lekker en ik heb daar bij geen slipje. Voor mijn zou een nieuw ervaring zijn om een jongen in pantys te zien, mijn reactie is dan afwachtend? Hihihi, denk personelijk dat het zou kunnen!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop graag op me blote voeten en enkel sokken, wel met een gelegenheid wil ik een panty aantrekken, maar als ik thuis ben dan zijn ze als eerst af! Ik heb een aantal van falke en wolford van mijn ma gekregen, en sommige staan nog nieuw in de verpakking . Verder ben ik vrij open voor alles( bijna alles) en zo wel homo's als lesbienne zijn mijn vrienden en een van die jongens draagt ook pantys, ik vondt het nooit vreemd of vervelend om die vriend in zijn panty te zien, ik denk dat ik zelf een nudiste ben en misschien daardoor wil ik zo weinig mogelijk gaan dragen, thuis in mijn eentje ben ik vaak in me blootje en zo slaap ik ook. Wel ben ik een aantal malen voor die jongen bij een warenhuis pantys gaan kopen omdat hij dat zelf niet durft!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • M15, Wat vind jij dan precies niets aan een panty? Zit het niet lekker of zakt ie af, of wat anders? Misschien heb je niet de goeie maat of fabrikant. Als het goed zit, geloof me, dan zit het hemels en voel je niet eens dat je er een aan hebt maar je hebt er wel profijt van.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik moet er niets van hebben, maar stel dat mijn vriend zegt, ik wil een panty dragen? Dan zou ik er geen probleem van maken.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind een jongen met een panty zeker niet raar. Het lijkt mij ook wel fijn.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • J22, laat ik het zo zeggen, wij worden samen erg van opgewonden ! Laat ik het nog iets aan toe te voegen dat hij zelf geen ondergoed draagt als hij een panty aan heeft.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • M20 dat is precies dezelfde reden waarom ik ze draag Haha ;-) Heerlijk toch? Wordt je vriend er ook opgewonden van van het dragen ervan? Jij wel in ieder geval maak ik uit je verhaal op. Hoop dat er nog meerdere meiden zijn die hetzelfde hierover denken.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een leuke verhaal jongen 22j, ik draag pantys uit andere perspectieven, uit een lekker gevoel die ik krijgt tijdens het dragen er van, zeker in een kort broekje en of een rokje , dat windje dat blaast langs me benen, en stikkem heb ik er geen ondergoedje aan.daar wordt mijn vriend erg van opgewonden en er zijn vaker momenten dat hij ook een panty aan heeft! Ik vind het wel erg leuk bij een jongen, misschien is een kwestie dat ik ruimdenkend ben.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • M20 Ja ik weet ook niet waarom er een taboe bestaat daarover. Ik vind wel dat sommige jongens echt geen panty moeten dragen omdat het hun gewoon niet staat. Zoals echt mannelijk gevormde (meestal ook nog zwaar behaarde) mannenbenen. Maar dat is ook met sommige mannenkleding dat het een jongen gewoon niet staat, daar staat een panty los van. Ikzelf heb gisteren mijn benen geschoren, die zijn nu ultiem glad, geen lelijke aderen te zien en zijn redelijk getraind. Als ik nu een panty aan doe dan zie je op zich niet meer of het vrouwenbenen of mannenbenen zijn. Ikzelf vind het er echt super uit zien. Gisteravond een zwarte panty aan gedaan over straat toen het al donker was, en nu heb ik een glanzende huidskleurige panty aan met een korte broek. Als het goed is gaat de zon vandaag een beetje schijnen en als de zon op mijn benen schijnt zie je de glans van de panty helemaal naar voren komen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag pantys erg graag, een van mijn vriendinnen doe het zelfde, als twee meiden onder elkaar.eens hebben we mijn vriend als een meisje aangekleed, zij kwam nog eens met een panty uit mijn kast, toen had ie ze aan, zijn reactie was zo iets van erg leuk, en sinds dien draagt hij ze best wel vaak, soms in huids kleur zit hij in zijn panty in de tuin, en soms maken we zo in onze pantys zichtbaar een wandelingetje buiten op straat! Snap het nog steeds niet waarom is dat een taboe? Een jongen of een man in pantys!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben de t's , ik vind jammer dat ik geen mannen /jongens ken die het ook dragen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • M15 Joa het is jammer dat je geen locaties mag doorgeven in dit forum maar ik zweer het je dat ik het echt draag! Ik heb 3 zwarte 15den panty's in me auto liggen met een hele korte broek. Heb van de week een van die panty's aangedaan met dat korte broekje, en ben daarmee naar het tankstation gereden en gaan tanken. Moest ook nog wat weggooien in de prullenbak wat in me auto lag en de prullenbak stond aan de andere kant van het tankstation. Er waren niet veel mensen, allemaal wat op een afstand. Dit is echt waar gebeurd en ik doe het vaker! Het is gewoon een kick!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi,ik draag als een jongen een paantjes of een maillot sinds mijn vroege jeugd,ik vind niet vreemd eerder leuk, om in een panty te mogen zitten.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat ik eerlijk gezecht vind, is dat de topic starter zijn verhaal verteld heb,wat ik niet snapt is het volgende. Bij onderwerp gewoon anders, onder lhbt zie je allerlei verhalen dat jongens leuk vinden dat ze meiden kleiding gaan dragen. Conclusie, de jongen van 22 jaar heeft zijn verhaal gezecht, maar van al die jongens die zo graag in meiden kleertjes hangen, gewoon niets meer aan de t's aan toevoegen! Ik vraag me af wat is het van waar? J 22 draag wat je zelf lekker vind, en mocht ik je ooit in je panty zien, dan zou ik je graag verder willen zien en echt met een bewondering voor je durfen!ga zo door.xx S

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Leuk voor je

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Vind erg goed van jouw, dat jij je geheim hebt durven vertellen, mijn vriend heeft altijd in geheimzinnigheid gedragen! Hij heeft het mijn verteld en ik heb daar echt geen problemen er mee wat hem erg blij maakt . Die jongen aan wie je het verteld heb, heeft zeker een hart van goud! Geluck jongen.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten