Skip to content
6 reacties
673 weergaves

Hoe voelt anaal?

Ik vraag me al heel lang af hoe het voelt om anaal gepenetreerd te worden. Zelf heb ik nog nooit een vinger in me gehad of geneukt. Ik lees dat het lekker is. Verschilt het veel van aftrekken en klaarkomen?

16 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Lang geleden anale seks gehad met kampeervriendje. Gewoon benieuwd. We deden het flipflop. Neuken was lekker maar geneukt worden onvoorstelbaar pijnlijk. Het is bij die ene keer gebleven. Maar als je het niet probeert, weet je het dus niet.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Was eerst pijnlijk. Toen we het vaker deden werd het lekkerder. Nu is het gaaf om te doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Koop gewoon een dildo als je niet in een winkel durft kan je ze ook online bestellen.
    Op een bekende chinese website heb je ze al voor een paar euro.
    Mocht iemand het pakket onderscheppen dan zeg je gewoon dat ze een geintje met je uithalen of dat je het voor een vriendin hebt besteld.
    Wel na gebruik goed schoon maken en als je het voor het eerst gebruikt dan kan je het beste in bad of onder de douche doen en veel glijmiddel gebruiken (vaseline)

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben de topicstarter. Bedankt voor de reacties. Ik zou het ook wel willen proberen... maar hoe moet dat dan met je vinger? Hoe ver moet ie? Word ie niet vies?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige mensen vinden het wel lekker en sommige niet. Met anaal is zo dat het heel strak staat en als je dus gepenetreerd staat er veel druk op. iK Vind het zelf heel lekker. Doe het vaak met mijn vriend.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • het voelt wel anders dan aftrekken en ook het klaarkomen is anders, namelijk veel langere opbouw en intenser gevoel. je kunt het beste experimenteren met je vinger of na een paar keer met een tweede vinger en als je dat nog steeds lekker vindt en genoeg ontspannen bent met iets wat er voor gemaakt is om in je kontje te stoppen. je wil natuurlijk niet dat het afbreekt! met neuken kan ook, maar dan moet je het altijd veilig doen. Is dat een antwoord op je vraag?

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten