Skip to content
12 reacties
480 weergaves

Sperma

Hoi ik was benieuwd wanneer jullie sperma kregen en wanneer jullie zijn begonnen met rukken want toen ik 10/11 was ging ik mezelf rukken ik deed het alsof ik het al eerder had gedaan maar kwam toen klaar met niks ik wou toen dat er iets uitkwam dus toen ik 12/13 was kwam er een klein beetje uit maar nu er best veel uitkomt vind ik het erg onhandig want toen had je niks nodig om in te fappen toen kon je het gewoon overal doen maar nu laat het een bende achter

14 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik ben een poosje geleden beginnen met trekken, maar er kwam steeds geen sperma uit. Toen heb ik een natte droom gehad, en nu lukt het wel, alleen moet ik langer doorgaan. Alles op 13 jaar dus.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn eerste sperma was wel leuk wij gaan elke week zwemmen we moesten tot ons 12 jaar samen zitten bijna alle jongens hadden voor het zwemmen hun zwembroek al aan na hzt zwemmen deden de meeste er een handoek voor ik niet vanaf 12 jaar mochten we met 2 in een kotje ik ging met een vriend na het zwemmen deed hij zijn zwembroek uit en ik ook mijn vriend zei je hebt wel een mooie lul ik zei jij ook mijn vriend zei dat hangt daar niet alleen voor te plassen je kunt er van alles mee doen hij zij kijk he en begon zijn lul te trekken na 2 minuten kwam er iets wit uit hij zei das nu sperma ik wist daar echt niks van ik deed wat hij deed ook aftrekken na een 3 minuten voelde ik iets en ja hoor daar was voor de eerste keer mijn sperma 

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij mij is dat heel raar gegaan. Toen ik 13 was, heeft een jonger vriendje mij thuis betast doorheen het broekje. De eerste keer kreeg ik onmiddellijk een speciaal gevoel. Toen dacht ik nog dat alleen mijn vriendje mij dat gevoel kon geven. Dus de volgende keer plaagde ik hem wat en toen ik op mijn buik lag deed ik mijn best zodat hij er niet aan kon, maar dan deed ik ' per ongeluk ' mijn benen open, zodat hij vrij spel kreeg en zo genoot ik enkele minuten tot ik opnieuw klaarkwam. Pas daarna ben ik het bij mezelf gaan doen

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • toen ik 13 was begon ik me te strelen omdat ik dat zag van anderen en in het omkleedhokje van het zwembad speelden we aan elkaar piemel, maar echt begon het op mijn 14 jaar toen heb ik met voor het eerst een afgetrokken en gespoten, niet veel hoor was het prille begin, nu ben ik 21 en trek me soms meerdere keren per dag af en spuit lekker.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kom al sinds mijn 13e denk ik. Vind klaarkomen met sperma wel een stuk geiler dan zonder maar het laat inderdaad een hoop bende achter.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Klaarkomen met spuiten vind ik wel leuker dan zonder.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb echt precies hetzelfde hahaha , ik wou vroeger ook altijd dat er wat uitkwam maar toen het zo verwas bleek droog klaarkomen toch wat chiller te zijn , en met de tijd word het ook steeds meer .
    iik was ook toen 10 ofzoiets en ik geloof dat het begon rond me 11de , k heb ook nooit een natte droom gehad want ik fapte altijd lol

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Sperma kreeg ik op m'n 13e. Op die leeftijd trok ik me ook voor het eerst af.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Sorry, zo is het niet gebeurd. Ik had mij voordien nog nooit afgetrokken. Maar toen in het urinoir wierp ik een vlugge blik op de piemel van de jongen naast mij, toen hij net de andere kant op keek. Maar toen hij opeens weer voor zich uit keek, dacht ik dat hij het gemerkt had dat ik keek. Ik was dus tegelijk zenuwachtig en opgewonden, toen ik opeens zo 'n hevig gevoel in mijn piemel kreeg, dat ik op mijn benen stond te trillen, en toen kwam er dus een straal sperma uitgespoten.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo echt in een urinoir op school beginnnen trekken waar anderen je kunnen zien?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was al 14 toen ik in het urinoir op school voor de eerste keer klaarkwam, terwijl ik de piemel bekeek van de jongen die naast mij stond. Ik herinner mij dat er toen ook vrij veel kwam uitgespoten. Later pas besefte ik dat het sperma was.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik speelde soms wel met mijn piemel tot hij helemaal stijf werd en plots begon te schokken. Dat was eigenlijk klaarkomen, droog dan, maar dat wist ik niet.
    In de week van mijn veertiende verjaardag kwam ik voor het eerst klaar met sperma.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten