Skip to content
7 reacties
382 weergaves

Fap probleem

Ja ik deed het eerst nooit en toen 1x in de week zonder klaarkomen en toen 2x in de week met klaarkoken en toen elke dag en nu 3x per dag met klaarkomen ik wil stoppen maar ik weet niet hoe help me want dit kan zo niet verder ...... R.I.P

14 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Het is heel normaal om elke dag af te trekken. Doe ik nog steeds. En soms ook 2 of 3 keer per dag. Lol. En het mag ook gewoon als er iemand thuis is. Gewoon 's morgens en 's avonds in bed. En evt in douche of wc effe snel. Is gewoon lekker. En het is normaal om vaak zin te hebben, daar kan je niks aan doen, dat doen de hormonen in je lichaam. Je kan wel proberen om er wat langer over te doen voor je klaarkomt. Dat heet edgen. Dan ruk je tot je bijna komt en dan stop je even. Als je dat een paar keer doet, dan kom je superlekker en maybe heb je er dan wat langer geen behoefte aan. Valt te proberen natuurlijk. Verder: geniet er van. Have fun and take care. Latersss! J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hee TS, maak je er niet een beetje te groot probleem van? Waar ben je bang voor als je het zo vaak doet? Wat kan dat kwaad? Mss wil je dat ff uitleggen? En 2 x per week? Dat zou voor mij mega weinig zijn, ik doe het 2, 3 x per dag! En jongen@21, haha, cool man, je oma in bikini! XD

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mocht je weer opeens de behoefte krijgen om te fappen, denk dan gewoon aan je oma in bikini of aan iemand die heel lelijk is zoals Patty Brard ofzo, dan is je geilheid waarschijnlijk meteen over.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb deze vraag geplaatst ja ik wil niet volledig stoppen maar wel flink minderen weer terug naar 2x in de week ik deed het eerst thuis als er niemand was maar nu als er iemand thuis is en ik doe het soms op openbare wc's en dat vindt ik raar en elke ochtend zeg ik ik ga het vandaag noet doen en 3 uur later oeps al gedaan en daarna nog 1x en in de avond thuis alleen ik wil gewoon minderen maar telkens lukt het me niet

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Probeer dan andere dingen te doen die er niets mee te maken hebben. 3x aftrekken is trouwens niet uitzonderlijk veel, dat zullen veel jongens van je leeftijd ook doen... Maar als het een last wordt en het je teveel afleidt, moet je proberen te minderen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Tsja de puberteit is begonnen en de hormonen gieren dan door je lijf. Had ik ook op jouw leeftijd. Maar zo heel erg is dat fappen toch ook weer niet ?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, maar wrm wil je stoppen? Dat zeg je helemaal niet. Ik doe het meestal ook gwn 3 x per dag, ja soms wel 4 x. Het is toch gwn geil, maar jij haat het dan? Zou gwn er mee doorgaan, wat is er mis mee? Mss kan je dat nog ff zeggen.

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten