Skip to content
3 reacties
109 weergaves

Experimenteren maar met wie

Hoi ik hadt een vraagje ik wil wel eens wat exprimenetern met jongens/ een meisje maar ik weet niet met wie en of mensen dit ook durfen/willen hoe kan ik dit aanpakken en hoe doe ik dat dan een beetje subtiel Ik hoor graag wat tips van jullie

13 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Misschien wat forums bezoeken waarop je dat soort dingen mag plaatsen en anders misschien idd bij een club gaan zoals jongen 22 zegt. Ik ben zelf ook opzoek maar dan voor gewoon beetje foto's en filmpjes via snapchat enzo.. Suc6 met zoeken en laat ff weten hoe je iemand gevonden hebt.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij mij ging dat vanzelf toen ik 13 was. Ik was er niet naar op zoek, maar mijn iets jongere vriendjes blijkbaar wel. Ik had bovendien het voordeel dat ik een ' mooie jongen ' was. Zij hebben mij seksueel bewust gemaakt via ondeugende spelletjes zoals een soort ' Truth or dare ', en dan moest je bijv. iemand op de mond zoenen, je piemel laten zien of je geblinddoekt laten betasten en raden door wie. In meisjes ben ik pas later geïnteresseerd geraakt en ook daar kende dat een gelijkaardig verloop. Als een meisje of vrouw jou ziet zitten, dan zal zij het jou wel duidelijk maken op een of andere manier.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ga bij een jeugdbeweging. Daar kom je alvast met veel andere jongens in contact op een speelse manier. Nu eens ga je samen zwemmen, dan weer op kamp. Geef dan je ogen goed de kost. Sommige jongens zijn zoals jij en durven daarbij wel eens ondeugend zijn.

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten