Skip to content
12 reacties
1030 weergaves

Hoe zien je ballen eruit?

Hoi ik vind mijn ballen precies best klein. Ze hangen niet echt onder mijn lul maar zitten er eigenlijk best strak tegenaan als 2 kleine ballen eraan gekleefd. Zeker als ik geil ben zitten ze strak gespannen. Hebben de meeste jongens niet hangende ballen die toch wat bengelen naar beneden? Hoe zien die van jullie eruit?

18 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb normaliter een hangzak, maar soms zitten mijn ballen ook strak in het zakje.
    Volgens mij ben ik vliegende keeper.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn ballen zitten in een ronde zak en zijn dus eigenlijk niet te zien .mijn zak is best groot en bol en ik heb al haar er op zitten .

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ballen hangen wat onder mijn piemel, 2 cm lager hangen die.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ballen zitten ook vrij strak in m'n zak. Ze zijn wel groot. @ts Je ziet dat het per jongen verschillend is en dat er dus meer jongens zijn die ballen hebben die wat strakker hangen. Maak je geen zorgen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen17
    Bij mij net zo. Ben ook spits. Mijn zak is een harde bol. Mijn pik staat slap ook recht naar voor. Heeft te maken met lichaamsbouw en temperament, zegt men. Ik vind het wel mooier dan zo'n bungelend zaakje bij andere jongens. Wat jij?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 19
    Ik ben spits en het klopt wat je zegt. Mijn zak is vrij strak en duwt mijn lul iets naar voren. Zo lijkt het alsof ik steeds een stijve heb.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij mij is het alleen maar de rechterbal die naar boven gaat en dan toch niet telkens als ik stijf ben, meestal alleen maar als het koud is of als ik lang in een zwembad ben geweest en dan een stijve krijg.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ballen zitten ook strak in mijn zak.
    Als mijn piemel helemaal stijf is verdwijnen mijn ballen zelfs in mijn buik, dan zitten ze niet meer onder maar naast mijn piemel, dan zie je alleen een lichte bobbel. Als mijn piemel weer slap is zakken ze weer terug in het zakje.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat me telkens weer opvalt na het voetbal is: spitsen hebben een strakke zak die wat naar voor staat. Hun pik ligt op hun ballen en staat lichtjes vooruit. Verdedigers en doelmannen hebben hangballen en hun lul hangt echt tussen hun benen. Middenvelders zitten daar tussenin. Onzin, denken jullie? Kijk zelf maar. Kan geen toeval zijn. Een bekend sportjournalist heeft hier ooit een column over geschreven.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijne hangen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • De mijne hangen een beetje behalve als het koud is en ze hangen meer als het warm is en zeker als ik koorts heb.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ballen zitten ook nog strak tegen mijn lichaam aan, ze hangen niet. Is dat omdat ik nog maar 14 ben?? Ik wil ook grote hangende ballen hebben, lijkt me veel fijner als je veel sperma hebt!

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten