Skip to content
13 reacties
3788 weergaves

Jongen zijn boxer uitgetrokken onder de douche

Hey, ik ben met een groep vrienden gaan karten en na de kart gingen we in de douche bij onze kleedkamer, iedereen ging gewoon naakt douchen zoals het hoort maar één vriend doet geen ploegsport en doucht dus denk ik nooit in groep en hij hield zijn boxer aan. Iedereen gaf er natuurlijk opmerkingen over maar hij wou hem niet uitdoen en toen hebben drie jongens hem vastgehouden en zijn boxer uitgerrokken en weggegooid. Ik vond dit best fout en vond dat ze dat niet hadden mogen doen. Hij was er niet heel boos om of zo maar het was wel echt vrij fel! Moet ik mijn vrienden hier nog op aanspreken of is dit normaal dat ze willen dat iedereen gelijk is en iedereen samen naakt?

17 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik hield mijn boxer expres aan hoopte dat ze hem uit zouden trekken vond ik geil. Bij voetbal is dat ook een keer gebeurd. Zaten ze wat aan mijn pik te duwen en te prikken super geil.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal eens jongen17. Het was toch maar een onschuldig geintje onder vrienden? Nee hoor, alles moet idd gedramatiseerd worden en voorgelegd aan de traumapsycholoog. Bij sommigen hier vraag ik me echt af of ze nog weleens in de echte wereld komen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is er nou zo erg aan dat je broek naar beneden wordt getrokken als je onder de douche staat ? Er wordt overal een drama van gemaakt. Moeten nu zelfs mannen onder elkaar er een trauma aan overhouden als ze elkaar naakt zien ? We hebben allemaal een pik met ballen eronder hangen. No big deal.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het was inderdaad fout dat ze die jongen zijn boxer hebben uitgetrokken. Je mag iemand niet tot zoiets dwingen. Natuurlijk, naakt douchen is niets om je voor te schamen, maar dat maakt het nog niet verplicht.

    TS, tof dat je wilt helpen! Je kunt je vrienden hier zeker op aanspreken, en wat je ook zou kunnen doen is die ene vriend vragen of hij oké is na wat er is gebeurd.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen probleem met douchen in een groep, maar ben niet iedereen, voor deze jongen was het misschien nieuw. Hij had een reden om zijn boxer aan te houden en al was hij dan de enigste dit was nog geen reden om hem te dwingen zijn boxer uit te doen. Iedereen heeft recht op een vrije keus, dus ze hadden dit gewoon moeten respecteren en misschien later eens met hem praten wat voor reden hij hier voor heeft. Kan ook verlegenheid zijn en dit is heel herkenbaar en normaal, en gaat meestal vanzelf wel over, maar dit was niet de manier.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het geen probleem wat je gedaan hebt. Hij moet leren dat het normaal is dat mannen elkaar naakt zien in eenkkledkamer en onder de douche. Als hij homo is en daar moeite mee heeft , kan hij beter oop een andere sportclub gaan. Die zijn er oo bepaalde dagen ook voor alleen homo's.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zomaar iemands onderbroek uittrekt, maar het is ook niet erg om naakt te douchen, ik douche ook naakt bij voetbal, ik maak me er niet druk om hoor. Wat mij betreft mag iedereen mijn piemel zien. Alle jongens hebben een penis dus wat maakt het uit?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik bedoelde ZONDER boxer.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Praat er eens met hem over onder 4 ogen en leg hem uit dat hij er heel normaal en gezond uitzag en zich nergens voor hoeft te schamen. Dat hij met trots boxer kan douchen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja is denk ik sowieso afhankelijk van de situatie die zich afspeelt, kan ook geloofsredenen hebben of misschien waren er nog meer mensen bij als alleen hij Ik heb ook ooit iets soortgelijks meegemaakt, tijdens de afgelopem zomervakantie (2017) was ik met mijn moeder en stiefvader en broertje van 5 (andere vader) op vakantie We gingen die dag zwemmen en de kleedhokjes zaten zegmaar gewoon recht naast het zwembad dus dat je de deurtjes zag, en ik ging met mijn broertje in een hokje (zien elkaar wel vaker naakt)... Maar hij vind het natuurlijk wel leuk zijn 'grote broer' te pesten/ voorschut te zetten... hij was al snel klaar met omkleden en vervolgens zat die er waarschijnlijk op te wachten maar precies toen ik mijn onderbroek uithad en zocht naar mijn zwembroek in mijn tas vond hij het natuurlijk heel grappig om opeens de deur open te doen helemaal dus ik uit hokje moest om dicht te doen, uit automatische reactie (beetje mijn eigen schuld ook dus) spring ik dus snel achter hem aan om dat hokje weer dicht te doen en terwijl ik dat doe gil ik een beetje hard uit automatische reactie 'doe ff normaal' door die gil trok ik natuurlijk redelijk wat aandacht van de mensen die daar aan het zwemmen waren of op hun ligbedje lagen terwijl ik daar dus naakt dat hokje dicht wou doen en toen had iedereen dus mijn dinges ook gezien daar... Ondanks dit natuurlijk niet echt hetzelfde is als wat jou vriend is overkomen, denk ik toch dat er wel bij nagedacht moet worden dat het voor die ander heel genant kan zijn om zoiets te doen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Natuurlijk moet je je vrienden daarop aanspreken. Dat hoort toch niet, dat je iemand tegen zijn zin uitkleedt!
    Als hij nou lacherig had gedaan, zo van "ik zeg nee maar vind het niet erg als jullie mijn boxer uittrekken" is het meer stoeien, dan kan het wel. Maar ik begrijp uit je verhaal dat hij het echt niet wilde.
    Dan moet je je ook maar bij hem verontschuldigen, ook al was je alleen maar toeschouwer.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat hoort toch gewoon bij het vrienden-onder-elkaar-sfeertje.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap wel dat ze willen dat iedereen samen naakt is, niet dat er eentje iedereen ziet maar zelf niets toont. Wel hard om hem dan zo aan te pakken. Maar hij heeft het wel een beetje uitgelokt... Gelukkig vond hij het dan niet erg. Kon erger zijn afgelopen.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten