Skip to content
6 reacties
1766 weergaves

Probleem met condoom

Ik heb dus een erg vervelend probleem met condooms: als ik een erectie heb dan zit er nog een stukje huid tegen mijn eikel aan, het is moeilijk om uitleggen maar het komt er op neer dat het hierdoor erg moeilijk is de condoom goed te laten zitten. vaak gaat mijn huid een keer over mijn eikel en dan zit ie weer helemaal verkeerd. k weet niet echt wat ik moet doen...

17 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Je bedoelt dat dat "draadje" wat frenulum heet, waarmee je voorhuid aan je eikel vast zit, wat te kort is? Daar is een oefening voor. Smeer vaseline of andere creme op dat draadje bij slappe pik. Trek nu je voorhuid strak naar achteren en laat je pik stijf worden. Er komt dan spanning op dat draadje te staan en het gaat zeer doen. Zodra het zeer doet hou je nog even vast en laat dan je pik los. Elke dag zo doen, dan rekt het draadje na een tijd op en heb je geen probleem meer. Soms kan het ook zijn dat de voorhuid nog een beetje aan de eikel vastgekleefd zit. Dit kan je loskrijgen door eerst te douchen of nog beter: in bad te gaan en dan vaseline of zinkcreme op je eikel en voorhuid te smeren en dan dan heel voorzichtig proberen je voorhuid naar achteren te trekken. Maar zodra het zeer doet moet je stoppen. Succes! J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan mijn huid wel Hellema over mijn eikel trekken echter niet verder dan gaat het stukje huid aan de voorkant (bij erectie) trekken. Ik heb dus wat huid tegen de rand van mijn eikel zitten.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 23 Top ik zal het eens proberen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Zeer herkenbaar. Hier nog zo iemand ;-)
    Naar de dokter gaan is niet nodig!
    Je voorhuid is gewoon erg lang.
    Als je het condoom omdoet terwijl je de voorhuid naar achteren houdt, schuift de voorhuid met het condoom terug. Ik kies er daarom voor om de voorhuid half over de eikel te laten als ik het condoom om doe.
    Laat je de voorhuid helemaal over de eikel heb je kans dat het condoom strak gaat trekken bij de neukbewegingen. Met de nodige kans op scheuren. Als je dit probleem echt té erg vindt kun je een besnijdenis overwegen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • zou er maar s mee naar de dokter gaan. als ik het lees, is er iets niet helemaal ok.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Kun je je voorhuid wel helemaal over je eikel heen trekken?
    Als je dan je condoom over je piemel heen afrolt, met een lege ruimte op de top, dan zou het toch goed moeten gaan.
    Als je eventuele geslachtsziekte wilt voorkómen is het alleen maar onhandig als je condoom wat schuift, maar als je hem draagt om zwangerschap te voorkomen loop je natuurlijk een risico als het mis gaat. In dat geval moet je vriendin zelf toch ook maar de pil slikken lijkt me.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten