Skip to content
8 reacties
186 weergaves

Out komen

Hallo hier mijn verhaal Comming out

Ik weet dat ik sinds mijn 14 15 jaar op jongens val
Dit gevoel heb ik altijd weggedrukt.
Sinds kort heb ik een leuke / knappe jongen ontmoet
Ik denk alleen maar aan hem en hij aan mij
Ik heb besloten om het langzaam aan iedereen te vertellen
Hoe moeilijk het ook is
Ik heb het aan een aantal mensen vertelt en die reageren echt goed
Wat een opluchting is het om out te komen

Tip laat je gevoelens niet weg drukken zo ben je
Respecteer het

Wees niet bang om het te vertellen het valt bijna altijd mee

Wees je zelf

23 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Een zoektocht kan spannend zijn maar ook vermoeiend soms.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 17 een zoektocht naar je indentiteit kan spannend zijn,maar ook vermoeiend,als je zoekt nart iets wat je niet wilt vinden,je wilt niet je eigen ik vinden volgens mij.Verschuilen achter dat soldaatje spelen heeft geen zin, dat hoort bij jongens en die zijn n0g niet zo bezig met wat ze zijn,gelukkig niet, deze vorm van vrijheid is hun gegund,maar als je 17 bent en meisjes interesseren je niet dan kan het wel een zijn,dat je toch op jongens valt,en daar is niets mis mee.Je valt op een persoon,heb ook een vriend en wil niet anders.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben er nog niet uit, daarbij soldaatje spelen doen toch wel de meeste hetero jongens,en heeft niets met homo te maken, die jongen wist toen ook nog niet dat hij gay was, nu wel. Verraste me wel want vond hem altijd wel een stoere knaap, maar dat zegt ook niets.Maar met jongen 23 eens, en gun hem dit geluk,wat maakt het uit waar je op valt,denk ik ook wel.Maar wat is 100 procent hetero of homo, bestaat niet zeggen ze, en dat geloof ik ergens ook wel.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed om dit te horen jongen 23, en gelijk heb je ,als je het echt zeker weet dan uit de kast komen,niet te lang mee wachten.Jongen 17 ,die vriend heeft het je gelijk verteld,wel eerlijk, je verhaal op lhtb gelezen,over dat soldaten spel, snap het wel,vroeger ook wel zoiets gedaan met jongens, ben bi, en wist dat toen al.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie jongen 23, ben dus die jongen die wat jaren geleden met andere jongens soldaatje speelde,noem het maar zo. Een iets oudere jongen was onze leider,en vatte die echt serieus op,net als in het echt.
    Maar dat is nu voorbij, die andere jongens hebben nu allemaal een vriendin of zijn er mee bezig,behalve ik.
    Ben echt onzeker hier over, begon meer te eten,waardoor ik wat dikker ben geworden.Tot ik die iets oudere jongen weer ontmoette en me verteld dat hij nu nog weleens dacht aan die tijd,maar nu een hechtte vriendenclub had,die samen veel onder namen.
    En hij vertelde me zo maar dat hij gay was.Vroeg of ik een vriendin had.
    Nu, toch liet het me niet los,wou weten of hij toen ook al op jongens viel toen hij onze leider was. Heb het hem gevraagd,ben bij hem thuis geweest,toen hij alleen was. En hij zei neen,dat dit toen nog geen rol speelde,maar toen hij ietsje ouder werd dacht hij waarom probeer ik geen vriendin te krijgen,sindsdien wist hij dat er iets met hem was.
    Vroeg of hij er mee zat,neen helemaal niet,hij komt er ook voor uit,dat hij voorkeur heeft voor jongens. Weet het nog niet,al keek ik wel tegen hem op toen in die tijd,en nu eigenlijk nog.
    Hij zegt dat als ik praten wil,ergens mee zit ,welkom ben en als ik hetero of gay ben maakt niet uit.
    Hij wil wel vriendschap weer met me,herinneringen ophalen wat we beleefd hebben als jongens. Vind het nogmaals fijn dat een iets oudere jongen reageert,en tips altijd welkom en hoop dat je het een beetje begrijpt die twijfels. Je zegt wees jezelf , maar echt weet het nog niet,maar soms denk ik wel eens dat ik toch gay ben,ook al heb ik nooit iets gehad met een jongen en ook niet met een meisje.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 17
    Of je nou gevoelens voor jongens of meisjes hebt
    dat zal je zelf moeten ondervinden.

    ik ben er achter gekomen door om met een jongen af te spreken die homo is. en dat gevoel dat ik bij hem heb is echt speciaal dat heb ik nog nooit eerder gehad.

    zelf heb ik de schijn op gehouden omdat het normaal is om (hetero) te zijn en misschien dat ik geen (Homo) wilde zijn.

    maar voel me nu echt veel beter.
    ik hoop dat je het geluk snel vind
    en wacht er niet zo lang mee als ik.
    ik heb er spijt van dat ik nooit eerder out voor gekomen ben. dan was ik al veel eerder gelukkig geweest.

    Jongen 18
    inderdaad het voelt zo goed ben in de wolken :)
    geen woorden voor



    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Fijn voor je dat je nu een jongen gevonden hebt die bij je past.
    Je zegt wees jezelf.
    Zit zelf nu ook in een fase waarvan ik denk ben ik op jongens of op meiden.
    Komt door een jongen iets ouder dan ik die een paar jaar geleden onze leider was van een club,niet precies, sfeer soldaatje spelen ,beetje stoer doen,beetje naspelen van wat we zagen in films.
    Maar toen kwamen de meisjes en weg club, maar voel nog wel heimwee,nu sinds enige tijd kwam ik hem tegen en hij vertelde me,die leider dus dat hij gay was en via via allerlei contacten weer een soort van club gevormd had,waar ik ook welkom was, mits ik gay was.Je zegt laat je gevoelens niet wegdrukken,was wel verbaasd dat hij gay was en ergens ook niet,want het is geen romantische jongen,beetje een stoere macho,wat ik ook in mezelf herken.Al hoef je niet trots zijn als je macho bent,mietjes,watjes bestaan niet zegt mijn pa altijd snap je.Iedereen mag zich zelf zijn.
    Wens je geluk,reageer nog eens weer,top dat er ook een wat oudere jongen reageert.Je hebt het ergens wel lang voor je gehouden,maar het is ook moeilijk om definitief een keus te maken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat goed van je dat je nu durft te zijn wie je bent! Dat mag ook en daar is absoluut niets mis mee. Veel geluk!

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten