Skip to content
6 reacties
167 weergaves

Voorhuid

Ik heb een vraagje, moet ik besneden worden als ik mijn voorhuid tijdens een erectie met geen mogelijkheid naar achter krijg, ook niet onder de douche of door het langzaam en steeds verder doen. Moet ik worden besneden of zijn er ook andere mogelijkheden?

13 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Zeker eerst zelf proberen nog op te rekken, maar wel met dat speciale zalfje van de dokter. Die maakt de huid dunner en soepeler, waardoor hij dus makkelijker oprekt. Succes. Er is trouwens ook nog een andere manier dan helemaal besnijden, je kan ook kiezen om er een sneetje in te laten maken aan de zijkant van je voorhuid. Groeten, J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Inderdaad, besnijden kan altijd nog... Eerst maar eens oefenen met het terugschuiven van je voorhuid. Succes!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Thx voor het advies hopelijk werkt het.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik zo oud was als jij was kon ik ook mijn voorhuid niet naar achteren krijgen, zelfs niet bij een slappe. Schoolarts zei dat ik besneden moest worden, maar dat wilde ik niet. En uiteindelijk is alles toch nog goedgekomen.

    Je moet gewoon zo vaak mogelijk je velletje naar achteren halen, net zover dat het nog net geen pijn doet. En dat vele malen per dag. Dus als je wakker wordt, iedere keer als je gaat plassen, tijdens het douchen. En nu je in de puberteit zit zal je vast wel veel rukken, en dan gaat het ook weer sneller.. Een dokter kan je een bepaald zalfje voorschrijven om je huid wat soepeler te maken, maar je kunt ook gewoon nivea gebruiken. En als je een bad hebt dan wordt je huid ook wat soepeler als je er een tijdje inzit.

    Belangrijk is om vooral niets te forceren, het mag geen pijn doen. En als je bijvoorbeeld je velletje wel naar achteren kan halen als je een slappe pik hebt, dan laat je vervolgens je pik stijf worden. Dat rekt de huid ook op. Doe dit bij voorkeur in bad of onder de douche, of gebruik in ieder geval een zalfje.
    Pas wel op dat je velletje dan niet helemaal over het randje van de eikel is . Want als je een stijve krijgt, dan heb je kans dat je velletje niet meer teruggaat, en dan knelt het de boel af.

    Denk niet dat alles heel snel is opgelost, hier kan wel ruim een jaar overheen gaan, maar je zult zien dat je iedere keer weer een millimeter verder kunt..... Ik zou in ieder geval me alleen laten besnijden als het echt niet anders gaat, en als je pijn hebt ofzo. Succes.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat hangt ervan af hoe lang je je voorhuid al probeert op te rekken. Als je dat nog maar net doet, zou ik het nog even aanzien. Kun je hem bij een slappe penis wel naar achteren schuiven?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Doe het rustig aan

    Beetje bij beetje uitrekken. Als je het nog nooit hebt gedaan kan je het ook niet.

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten