Skip to content
34 reacties
3238 weergaves

forse billen

Lees vaak over afmetingen van grote piemels,de voor of nadelen hiervan,maar zelden over jongens met grote forse billen, ben op dieet gegaan maar had en heb nog steeds een dikke kont, en dit past niet bij jongens,terwijl bij meisjes het wel geaccepteerd wordt en veel jongens dit zelfs mooi vinden,maar wie heeft dit ook en vind het vervelend of is eigenlijk wel trots op zijn flinke bilpartij.

17 jaar
7 jaren geleden

34 Reacties

  • Trots op mijn forse billen.Vind het stoer en mooi staan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is er mis met een mooie grote stevige stoere jongenskont verpakt in een strakke jeans.Krijg vaak complimenten van andere jongens die enigzins jaloers kijken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Kijk nooit naar dit soort clips. Vriend zette me niet echt voor blok. Hij was gevraagd voor een opdracht. Vroeg of ik mee ging.Was een soort studio waar alle facetten gemaakt konden worden. Hij als mooie jongen was gevraagd om met nog samen een jongen de wintercollectie voor een groot bedrijf te promoten. Ineens vroeg hij als ze ook nog iets voor mij hadden. Nou grote maten deden ze niet, maar kon wel verdienen want ik was de perfecte jongen voor stoere clips. Maar moest niet te bang zijn,als ik niet wou hoefde mijn kop er niet op,mocht wel.Zeiden dat ik wel gewild was voor een doelgroep,spank liefhebbers dus, moest er maar eens over nadenken.Gek, maar ergens leek het me wel spannend,maar verstand zegt ,niet doen.Daarbij had of heb er niets mee,maar eens sex kun je het niet echt noemen.Mijn pa wel verteld,moest ook lachen maar zegt laat de keus aan jou, beslissing neem ik niet meer, liever niet,maar leg je geen belemmering meer op.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Vriend wou jou voor een blok zetten, iedereen moet weten wat hij doet,maar denk goed na, al kijk ik zelf wel naar spanking clips.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Beslissing ligt bij jou, j.17.vind het niet gay, want weet je in veel van die clips doen hetero jongens het. Het is geen sex en je ziet geen piemel.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Gesolliciteerd, modellenburo zoiets in duitsland, vriend had al eens model gestaan, is mooie jongen slank en gespierd,maar hij zei ze vragen ook een stevige jongen. Ontvangst vriendelijk, dacht misschien stoere kleren of zo. Niks, mijn kop was niet belangrijk, mijn kont wel, ja, voor spanking clip, niet gedaan,maar vriend had lol en ergens denk ik,was toch wel een stoere ervaring misschien.Wat vinden jullie.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoezo vinden de meiden dat geil? Wat zeggen of doen ze dan?? Kan ik misschien nog iets van opsteken. Opsteken?! haha

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • ik en mijn beste vriend wij zijn heel sportief en je krijgt een dikke kont en ja we hebben zo een bubble butt zeg maar, maar wij vinden het helemaal niet erg, meisjes van onze klas enzo vinden het best wel geil ;)

    -F

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Las een oproep voor jongens die model wilden staan in een erotisch magazine dus, en dan met grote bolle billen, wat mijn ego streelde.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jammer dat ik niet in amerika woon, Maar merk wel dat men het hier ook wel kan waarderen, jonges dan, meisjes weet ik eigenlijk niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Op amerikaanse sportscholen word gestreefd onder tieners en met name jongens, strakke buik, brede schouders, stevige gespierde bovenbenen en een big bottom is helemaal in.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb bijna geen kont, daarom zakt m'n broek ook altijd af

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Zijn meer jongens met forse billen denk ik dan met echt grote piemels,wat me lastiger lijkt,zelf normaal formaat,maar wel dikke billen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Vanwege mijn stevige billen kan ik geen heupbroek dragen, en benut dus een taille-broek. Het belangrijkste is echter dat meisje er op valt.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben zelfverzekerd door ik weet wat ik ben en een vriend heb die van dik houdt,en mijn forse billen geweldig vind.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Niks mis mee met een mooie stevige bil partij.Trots op mijn dikke k...

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt meisje voor je leuke reactie,nu echt vervelende opmerkingen krijg ik nooit,wel eens een compliment maar dan van meisjes,verder ben ik niet dik, wel breed en stevig, jongens maken weleens opmerkingen en dan zeg ik gelijk ,jaloers, en zijn ze stil, en volgens mij zijn sommigen dan,niet iedereen,stikum wel jaloers,vooral die slungels.Leuk dat je complimenten krijgt maar val zelf ook op wat steviger meisjes dan op dun.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • joh geniet nou maar lekker van je dikke kont, dr zijn genoeg mensen die er heel veel voor betalen om een dikke kont te hebben. ik heb dr zelf echt wel wat van en heb geen 1 commentaar geghoord zovan 'iew je kont is echt dik', jij wel dan? :)   ik krijg dr juist vaak complimenen over lol x

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Val zelf op jongens met forse billen, die lekker bol en stevig zijn.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jaren lang was slank het modebeeld, maar gelukkig zien mensen nu ook dat dik ook mooi kan zijn,zelf kijk ik graag naar mooie forse dikke billen,wat ik zelf ook heb en ben er zeer tevreden over.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten