Skip to content
17 reacties
2478 weergaves

Erectie/voorvocht in welness centrum

Ik was vandaag dus in een wellness center en toen zat ik in het bubbelbad na +-5 min voelde ik een erectie opkomen. Mijn eikel kwam bloot te liggen en toen de bubbels uitgingen zag ik mensen naar mijn penis kijken. Even later dacht ik dat hij slap was en wil het bad uitstappen. Vervolgens werdt hij half stijf en toen kwam er een beste lading voor vocht uit. Een hele sliert helaas zagen de mensen dit ook en ik schamde me kapot. Vervolgens bleef hij nog iets na druppelen en moest ik met een penis met een sliert eraan naar boven lopen mijn handoek pakken... Is dit een normale reactie want ik was nergens opgewonden van geraakt want ik keek naar buiten

18 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Het is helemaal niet vies, zeker niet als je zelf ook een jongen bent. Dat hebben we allemaal in enige mate, dus is het heel gewoon. Ik denk nog steeds dat het voorvocht was en dat je je echt geen zorgen hoeft te maken. Je penis functioneert goed.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Iemand met een sliert voorvocht in de jacuzzi? Nog nooit meegemaakt! maar ik zou als de bliksem eruit stappen als ik zo iets zag. Hé wat vies nou! Toch prettige Kerst.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was gewoon een reactie op de lucht bellen die langs je penis is gegaan.
    En wat dan nog? het is een teken dat je een gezonde jongen bent.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja het was zegmaar een straaltje wat eruit kwam

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou denken dat het dan voorvocht is, al heb ik nog nooit gehoord dat dat in zo'n hoeveelheid met een straal uit je penis kan komen... Maar goed, je penis was in erectie, dus het kan misschien wel. Spoot het er echt uit?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb voordat ik naar het wellness centrum ging mezelf niet afgetrokken.... 1dag ervoor wel.... Dus is het dan voor vocht of sperma?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Sperma is niet doorzichtig, voorvocht wel.
    Je hebt het dus eerder gehad. Of het normaal is? De één heeft meer voorvocht dan de ander. Veel voorvocht heeft zo z'n voordelen. Verder denk ik dat veel voorvocht kan betekenen dat je gezond bent en je goed in je vel voelt.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt mij eerlijk gezegd sterk dat het sperma was. Heb je je voordat je naar het wellness center ging misschien nog afgetrokken of ben je nog klaargekomen? Dan zou het ook 'navocht' kunnen zijn. Anders denk ik dat het voorvocht was. Wel apart inderdaad dat het zo'n straal was. Zelf heb ik ook veel voorvocht, maar bij mij is het er nooit in een straal uitgekomen. Misschien zijn er anderen die dit weleens hebben gehad?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • O oké alleen schaam ik me wel kapot dat is begrijpelijk natuurlijk maar omdat bij voor vocht het meestal geen straal is zou het dan sperma geweest kunnen zijn zonder dat ik een gevoel had dat ik klaarkwam?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt me niet iets om je zorgen over te maken: je had een erectie en dus kan dat gebeuren. En anders kun je het altijd aan een arts voorleggen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dit wel eens eerder gehad in het bubbelbad maar niet dat ik er vervolgens uitstap en er letterlijk een straal voor vocht uit kwam het was ook geen druppel maar letterlijk een straal

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is een wellness center dus je moet naakt zijn....

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Koop een grotere zwemslip.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb je dat nooit eerder gehad, ook niet in andere situaties?
    Overigens: je hoeft je niet te schamen voor functies van het lichaam. Schaamte is niet per sé alleen een natuurlijk verschijnsel, het kan ook met cultuur te maken hebben.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan niemand een antwoord geven om mijn vraag?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, het lijkt me zeker een normale reactie. Als je een stijve hebt, kan er voorvocht uit je penis komen, ook al ben je niet heel opgewonden. Ik kan me voorstellen dat je je schaamde... Het lijkt me ook niet makkelijk om ervoor te zorgen dat je penis weer slap wordt in zo'n situatie. Maar goed, je pik doet het in ieder geval goed. ;)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kwam overigens niet klaar want ik had geen gevoel maar het was wel een flinke straal

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten