Skip to content
43 reacties
6555 weergaves

Joggen met panty

Ik lees soms dat veel jongens en mannen gaan hardlopen met panty aan. Het blijkt een van de normaalste zaken te zijn van de wereld. Nou vind ik dat ook wel spannend om een panty te dragen dus ik heb er een paar gekocht, 4 met een dikte van 15 en 1 met een dikte van 40. K was wel wat zenuwachtig maar dat vond k wel leuk. Maar aangezien veel mannen en jongens dit doen (ik zie ze ook vaak op straat) wil ik dat ook doen maar ik durf het op een een of andere manier niet. Panty's vind ik heerlijk zitten maar ik durf gewoon niet naar buiten. Misschien dat ik het probeer als het wat schemerig wordt. Hoe kijken andere jongens en meiden hier tegenaan? Dus graag ook reacties van meiden.

22 jaar
8 jaren geleden

43 Reacties

  • M23 heb je het gedaan en hoe was het met je panty in de tuin aan voor je vriendje?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Soms neem ik eentje van men zus, ze weet dat ik het doe, ze heeft me eens betrapt en sinds dien mag ik in haar bijzijn panty dragen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • zelf loop ik met een supper strakke compressiebroek heerlijk echt een aanrader gewoon zonder onderbroek zoals het hoort bij deze broeken

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • M23 Het is een goeie temperatuur voor buiten! Als ik jou was zou ik een panty aan doen zonder kruisje en anders een gaatje in het kruisje knippen maar blijf dan wel binnen de gestikte randen anders krijg je ladders. Succes gegarandeerd! Je vriendje wordt helemaal wild! Als je echt zo open minded bent dan zou ik het wel aan je vriendje vragen om er ook eentje aan te doen. Je krijgt dan een avond van hem om nooit te vergeten.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Soms draag ik een panty, niet al te vaak. Nu snap ik het waarom mijn vriend steeds vraagt dat ik op de bank wil gaan zitten met een panty en niets er onder of erover heen! Hij wordt er dan wel geil van. Ik gaat vanavond met hem in de tuin en met mijn panty aan zitten, kijken hoe hij reageert, ben benieuwd, of moet ik hem vragen of hij dan ook eentje wil?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja dat klopt inderdaad. Dat was honderden jaren geleden een uitvinding voor de mannen bedoeld. Ik voel weer drang opkomen om weer eens mijn benen te gaan scheren en glans panty’s aan te doen met een korte broek eroverheen de straat op te gaan. Ik heb ooit een keer een vrouw van rond de 30 tegen gekomen s’avonds laat toen ze de hond aan het uitlaten was terwijl ik in een zwarte 15den panty rond liep. Ik dacht gewoon doorlopen en zo dichtbij mogelijk langs lopen en zonder dat ik haar aan keek voelde ik haar verleidelijk kijken. Ze zei niets maar of het lag aan mij, of ze vond het heel leuk en misschien wel opwindend. Nu hopen dat ik haar nog eens tegen kom dat ze wel wat zegt of me complimenteert.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Was de panty vroeger niet een mannen kledingstuk?
    Kijk maar naar de edele van vroeger (BV Robin Hoop end.)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Kon ik dat maar. Mijn vriendin vind het helemaal niks dat mannen panty's dragen. Die wilt een normaal leven leiden zegt ze. Naja helaas voor mij. Ik had ook zo graag open en bloot panty's gedragen. Soms wel stiekem hoor dat k over straat loop met een zwarte panty en een hele korte broek als het donker is.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendin draagt vaak een pentie, maar dan word ik ontzettend geil als ze met haar voeten op me schoot legt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mja ik voelde me eigenlijk al een paar dagen niet lekker. Net terug van vakantie met het vliegtuig maar die airco van dat vliegtuig is echt niet goed voor je. Dacht dat ik wat opgeknapt was maar voelde me toch iets te slecht om hard te gaan lopen. Maar wordt vervolgd want het weer blijft nog wel aan de zonnige kant de komende week. ;-)

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • J 22, heb je nog hard gelopen in je panty, en wat was je beleving?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed, ik ga morgen ochtend vroeg eens proberen te joggen met dikke zwarte panty op een rustige weg. Ik zal eens zien wat ik aantref.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Uuhhh... oké!!!

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Soms doet mijn zus die 2 jaar ouder is dan mij, mijn als een meisje kleden, daar bij is rokjes, panties en make-up in het spel, dan mag ik met haar popjes spelen samen met haar

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Thuis loop ik ook enkel in mijn panty rond, vaak zonder ondergoed, mijn vriend doet er ook mee, waneer een vriendin bij me is, zijn we met zijn drietjes in onze pantys en het is een geweldig belevenis.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Thuis draag ik openlijk een panty of een maillots, eerst van mijn zus en nu heb ik mijn eigen pantys, mijn ouders en zus vinden het wel kunnen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Naaldhakken en jurkjes hoef je ook niet te dragen, maar een panty vind ik zelf wel kunnen! Een van deze dagen was ik in action en toen zag ik een man ook met een thermo panty lopen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou ik ben het eerder met M22 eens. Jurken en naaldhakken horen idd niet bij een jongen, maar een panty is van oorsprong een mannen kledingstuk. Zo ook de broek. 95% van de vrouwen dragen nu ook broeken. Waarom zouden de mannen dan in een hoekje gedreven worden terwijl de vrouwen zich vrij kunnen kleden in waar ze zelf zin in hebben zonder nagekeken te worden of uitgelachen te worden. Sorry hoor maar dat vind ik toch niet correct. Daarbij dragen sommige meiden / vrouwen ook een stropdas, waar ik weer van mening ben dat dat totaal niet bij de vrouw hoort en het gek vind staan.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ach, meisje22, het is me geen ruzie waard. Ze zegt dat jongens geen panties horen te dragen. Net zomin als bh's of naaldhakken. Daar heeft ze wel een punt.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou expres gaan dragen waar ze bij is, en als het haar niet bevalt, jammer dan!

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten