Skip to content
25 reacties
6764 weergaves

Nudist jongeren

Hallo, Ik word volgend jaar 15 en ik wil graag nudist worden. Dit weten mijn ouders niet, ik durf het niet te vertellen omdat ze altijd heel raar doen over nudisme. Nu vroeg ik mij af, zijn de nudist jongeren nu van die nerds of ook populaire mensen? Wat moet ik doen, als ik alleen thuis ben loop ik vaak naakt. Ook vroeg ik mij af of je je schaamhaar moet scheren, ik ben namelijk best trots op mn bos schaam/okselhaar. En ten slotte hoe vertel ik dit mn ouders? Reageer aub ik weet niet wat ik moet.

14 jaar
8 jaren geleden

25 Reacties

  • In Helmond ligt ook een relaxed naakstrandje. Al zien we daar nog steeds jammer genoeg te weining jonge nudisten. 

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @j13 En ook al kijken ze naar je piemel, zoals het meisje hierboven: kan jou het schelen... Je bent bovendien nog jong, dus hij zal nog wel groeien de komende jaren.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik woon, lucky me, op loopafstand van een naaktstrand. Vanaf mei/juni kom ik er haast dagelijks. Studeren of een boek lezen. Op stille dagen heb je idd homo's. Maar dat zijn hoffelijke mensen ddie gewoon een praatje willen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat ik wel naar piemels ga kijken, zeker in het begin toch. Maar de jongens kijken toch ook naar mijn tieten, zeker weten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @j13 Op het naaktstrand is niemand bezig met penislengtes... Een stijve is ook heel normaal. Als je er bang voor bent dat het gebeurt, oefen dan eens thuis met bloot lopen. Dan zal het misschien minder snel gebeuren. En op het strand is het dan de kunst om niet teveel naar piemels te kijken of andere lichaamsdelen die je opwinden. Misschien lastig, maar je kunt het leren!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou ook wel eens naar een naakstrand willen gaan, alleen ben ik onzeker over de lengte van m'n lul en waarschijnlijk ga ik een stijve krijgen omdat ik homo ben, is dat raar als je een stijve hebt?

    Groetjes

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi, ik ben zelf ook een nudistenjongen ik ben zo opgevoed, ik vind het een fijne manier van leven, snap dat het lastig is als je zelf graag wil en je ouders zijn niet zo en je durft het niet te vertellen dat je je op die manier prettiger voelt, probeer af en toe eens een hint te geven aan hun. ik zou zeggen ga af en toe eens naar de sauna is heerlijk en als het weer mooi weer is naar het nudistenstrand, a;s je meer vragen hebt of zo mag je het altijd aan me vragen

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is wel zo dat er weinig jongens zijn die zonder hun ouders naar het naakt strand gaan of durven gaan. Zelf ga ik vaak met me vader of broer maar soms ook wel alleen. Soms komt er dan wel een jongen naar me toe om te vragen of me ouders er niet bij zijn en dan zijn ze wel verbaast dat ik in me eentje ben.  

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @j20 Kom je op zo'n naaktstrand nooit eens andere jonge mensen tegen met wie je een praatje kunt maken of zo? Er zijn ook speciale clubs voor nudistenjongeren. ;)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ga vooral in de winter naaktzwemmen(af en toe)   en in de zomer ga ik vaak op mij vrije dagen naar een naaktstrand.     dus jullie kunnen zeggen dat ik veel met nudisme te maken heb maar ik heb geen vrienden die nudist is dat vind ik wel jammer

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, ik ga het eens uitproberen. Het lijkt mij ook wel fijn, zeker met warm weer.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 17. Het is echt een heerlijk vrij gevoel het naaktlopen, probeer het maar eens als je de kans krijgt. Hoor het graag

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Is dat echt zo lekker, naakt lopen in de open ruimte? Zo ja, wat dan?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben van kleins af aan nudist. Wij lopen thuis altijd naakt, behalve bij bezoek. Ik zie jongeren die inprenciepe schaamhaar zouden moeten hebben kaal en met schaamhaar. Je kunt idd beginnen om naar een sauna te gaan om de sfeer te proeven, en op de site kijken voor info. waar bij jouw in de buurt naaktcreatie is

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms mag je in natuurgebieden gewoon naakt lopen zolang je maar er voor zorgt dat je niet in een druk gebied gaat.
    Ook zal er weinig bezwaar zijn als jij ergens gaat liggen waar je echt heel veel moeite moet doen om er te komen en niet direct van een weg zichtbaar bent.
    Maar ook heb je gemeente`s die een gedoogbeleid voeren wat naakt recreatie betreft maar pas dan wel op soms zijn die ook bedoeld voor homo ontmoetings plekken en helaas zullen daar vooral oude (getrouwde) mannen op afkomen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga volgend jaar ergens in mei juni als het warmer word naar een naaktstrand waar je ongestoord naakt kunt lopen en zwemmen. Schaamhaar is juist natuurlijk en persoonlijk vind ik dat ook fijner.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt ook naaktstranden aan meertjes in het binnenland. En anders ga je eens naar een stad in de buurt om een sauna te bezoeken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @j18, er zijn hier geen naaktstranden, ik woon midden in het land, en sauna's zijn er al helemaal niet

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @TS Ga in de zomer eens met een vriend een dagje naar een naaktstrand aan de Nederlandse kust. Er zijn er genoeg! Je ouders hoeven niet te weten dat het een naaktstrand is waar je heengaat. En in de winter kun je naar de sauna bijvoorbeeld.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt naar een sauna, thuis rondlopen en in de tuin. Of verzin zelf een plek. Jij kent jouw omgeving beter dan ik.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten