Skip to content
8 reacties
331 weergaves

Met jezelf seks hebben.

Wie streelt zichzelf terwijl je je aftrekt? Ik doe dat altijd en kan wel een half uur (soms nog wel veel langer) met mezelf bezig zijn.

Mijn bi vriend doet dit ook als hij alleen is. Dus ik denk dan dat er vast wel meerdere zijn die zichzelf strelen als je je aftrekt. Of jezelf strelen zonder dat je je aftrekt, kan ook natuurlijk. En beschrijf eens wat je dan doet, dus waar je je streelt.

(Ik heb dit onder jongens vragen gezet, en ben dus benieuwd welke jongens dit doen, maar meisjes mogen natuurlijk ook reageren :-)

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Bij jongens is seks vaak louter gericht op het klaarkomen. Dus ook bij masturberen rukken ze als een gek aan hun piemel(zonder al te veel gedoe daar omheen).... Maar bij meisjes telt vooral het hele gevoel. Vandaar ook dat meisjes kunnen zeggen dat de seks best goed is geweest, ook al zijn ze zelf mss niet klaargekomen.
    En dat is toch wel een groot verschil.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou meisje 21, vandaar dus mijn topic! Dat wilde ik dus ook weten, maar volgens mij zijn er echt heel veel jongens die dit wel doen hoor, maar er miss niet zo snel voor durven uitkomen. En dat snap ik dan ook weer wel. Maar ik vind het dus ook heel normaal en bovendien is het geil en lekker ontspannend. Dus ja meisje 21, er is idd niks vreemds aan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik denk dat meisjes bij zichzelf makkelijker doen dan jongens bij zichzelf. Maar waarom niet eigenlijk. Daar is toch niets vreemds aan..

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik streel soms mijn tepels of knijp een beetje erop en mijn ballen streel ik ook soms, maar daar knijp ik niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik streel mijn tepels, ballen en eikel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja steel ook altijd mijn tepels. Ik word daar mega geil van.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • streel mijn tepels ,jij ook ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • altijd

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten