Skip to content
3 reacties
56 weergaves

Hoe vraag je verkering?

Ok laten we bij het begin beginnen:
Ik woon in het zuiden van NL, dus 2 à 3 weken geleden begon school. Nieuwe vakken, leraren en klas. Op de eerste dag kwam een heel leuk meisje voor mijn tafel lopen. Ik dacht toen ach ja... De volgende dag hadden we onze eerste gymles. Ik zag dat ze hield van losse kleding. Maar haar broek was (denk ik) iets te los (ze deed haar best om er voor te zorgen dat haar broek niet af viel), maar tijdens de uitleg zat ze zo goed op te letten, dat de broek toch af viel. Gelukkig (voor haar) hadden maar weinig mensen het door. De rest van de gymles gebeurde er niet veel. Maar bij het opruimen werden ik en een paar klasgenoten (waaronder zij gekozen om mee te helpen opruimen) ik moest samen met een vriend een bankje dragen, en zij had nog een paar pionnen. De andere kinderen waren al aan het omkleden. De wind ging op zo'n manier tegen haar losse kleding aan dat ik de omtrek van haar borsten goed kon zien. Toen wist ik het zeker... met haar wil ik verkering. Ik en een vriend hadden een paar dagen later een gesprek gehad over liefdes: hij had er ook al een. We hadden afgesproken dat we het geheim houden en elkaar helpen met verkering krijgen als mogelijk.

Nou hebben we over een paar dagen (16 sept. 2016 om precies te zijn) een zwemactiviteit. Het lijkt mij leuk om haar dan verkering te vragen. Mijn vriend lijkt dit ook een leuk idee, hij zegt dat ik iets met mijn six-packs moet doen.

Nou de vraag: Hoe moet ik het aanpakken, dat verkering vragen?, Hebben jullie nog tips of verhalen?

15 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Verkering vragen deden ze alleen op de basisschool. Nu ga je gewoon veel met elkaar om en na een tijdje ga je zo veel met elkaar om (en dan wel de liefde versie) dat jullie eigenlijk wel weten dat jullie het hebben. Je vraagt bijvoorbeeld ook niet aan iemand die je bijna niet kent of hij je beste vriend wilt zijn, dat worden jullie gewoon.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Topic-starter

    Ok ik zal het proberen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat ze je momenteel zal afwijzen omdat je elkaar nog niet zo lang kent ;-). Probeer vrijdag (16-9) gewoon al eens een gesprek er haar te voeren met meer dan alleen "hoi" als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten