Skip to content
26 reacties
5486 weergaves

kleren waren weg

Mijn vriendin en ik waren zwemen in een meer (naakt). Toen we na ongeveer 1/2 uur uit het water kwamen waren onze kleren weg. Dan maar een wandelaar aangesproken of we zijn mobieltje konden gebruiken (man denk ik 30 jaar had veel plezier ermee) . Mijn moeder gebeld om te vragen of die kleren kon brengen voor twee.Toen ze aankwam zag ze voor het eerst mijn vriendin (dan nog in geboorte pak). wat denkt U plezant is anders ! Kleren nooit terug gevonden was dure grap.

17 jaar
8 jaren geleden

26 Reacties

  • Wat moet ge dan met de kleren als u op zo een plaatsen gaat zwemmen?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Stel u voor dat u aan het naaktstrand bent met uw fiets en de kleren zijn weg. Dan maar in uw blootje de fiets op en naar huis. Of met de bus / tram halloo.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wie zwemt er nu niet graag naakt (niet gedaan is dom).En dat de kleren eens weg geraken is brute tegenslag en niet plezant. Maar denk dan zo: Alle jongens hebben een plasser en meisjes borsten niet soms.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Deze zomer van 17 zijn we in het donker gaan zwemmen in zee met een 5 tal vrienden. En om stoer te doen waren we naakt natuurlijk. Onze kleren op een hoop aan de water lijn. Toen ik op keek stonden er een 10 tal meiden naar ons te kijken. Na een tijdje vertrokken ze weer maar namen onze kleren mee tot aan de dijk. Daar branden wel de straat lichten en staan er wel al die appartementen (belgie). Dan is de stoerste van ons naar daar gelopen en onze kleren terug gebracht terwijl die meiden daar op een bank zaten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben met mijn vriendin een keer in ons blootje naar de parkeerplaats bij het strand moeten lopen en vervolgens zo de auto in en naar huis gereden. De dag erna vonden we onze kleren terug op het textielstrand en de jongelui die de dag ervoor onze kleren hadden weggehaald hadden er zo geen plezier van!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik ga zwemmen in de zomer doe ik al niet veel kleren aan . Enkel een broekje en een hemd dan kan ik niet veel kleren gestolen zijn.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mijn ouders bestaan er zelfs oude films waar dat in voor komt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn kleren hebben ze eens 100 meter verlegt zodat ik van het naakt strand over het textiel strand moest.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • We waren op vakantie in portugal vader had er een huis gehuurd met een zwembad. Daar ik enig kind ben mocht mij vriendin mee. Vader en moeder waren boodschappen gaan doen en mijn vriendin en ik in het zwembad (naakt) . Plots hoorde ik lawaai in de tuin keek op en zag twee tuinmannen lopen. Ik ben uit het water moeten komen in blote kont om een handdoek te nemen. Nu laat ik altijd mijn zwembroek in het water zo kan ik als er iets is eerst mijn zwembroek aandoen om er uit te komen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als puber van 15 moest ik mee met mijn ouders op vakantie naar frankrijk op camping. Wat ik niet wist dat het een naturisten camping was. Daar aangekomen wilde ik niet naakt lopen. Maar die morgen was ik douchen en heeft vader mijn kleren en hand doek weg genomen. Dan maar mijn stoute schoenen aangetrokken (blote voeten) en in blote piemel naar de tent gelopen. Het ijs was gebroken en nu gaan we ieder jaar naar die camping en mijn vriendin gaat mee.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was thuis alleen en naakt aan het rond lopen wat bij ons niet de gewoonte is. Toen ik van het terras in de keuken kwam stond ik plots oog in oog met mijn broer en zijn vriendin. Ben dan maar met rode wangen door gelopen naar mijn kamer. Hij heeft me er al veel mee gepest: dan zegt hij, hij met uw kleintje.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja jongen van 15, dat hebben ze bij mij op die leeftijd ook eens gedaan, maar ze hadden niet verwacht dat ik gewoon in m'n blote piemeltje, die onder het lopen een flinke piemel werd, naar m'n moeder zou lopen die ook op het strand zat. Die heeft me mijn tanga onderbroekje gegeven en daar heb ik de rest van de middag in gelopen en gezwommen. Ze hadden dus niet zoveel lol en wisten niet dat wij vaak naturistisch vakantie vieren. -wel lol-

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben men zwembroekje afgetrokken geweest door de vrienden in zee. Ze hebben dan mijn broekje toch maar na dat ik een uur in het water had gezeten terug gebracht. Het was dus geen naaktstrand en er was veel volk op het strand. Ik wilde niet zonder broekje uit het water komen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • We waren naar het zwembad getrokken met 6 vrienden toen we daar aankwamen was het zo druk dat er bijna geen verkleed kotjes vrij waren. We besloten om met twee te samen in een kotje te gaan. Toen een vriend en ik er in waren en hij helemaal naakt was heb ik de deur open gedaan hem naar buiten geduwd deur terug en op slot. Daar stond hij tussen de mensen in zij blote kont totdat hij een handdoek heeft gekregen van een andere vriend. Dan hebben ze die namiddag een paar keer mijn schort uitgetrokken en aan de andere kant van het zwembad geworpen. Ik ben daarna niet met twee in een kotje durven gaan.(En ik denk dat ik het met die jongens niet meer zal doen)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was me op een druk strand aan het uitkleden met een handdoek rond me. Toen ik net mijn onderbroek op de grond liet vallen trokken mijn vrienden de handdoek van me af. Daar sta je dan in de blote kont tussen al die kijkende mensen. Dan maar slip terug opgetrokken.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Naakt zijn is altijd plezant maar als enkeling tussen een groep mensen is iets anders. Dan hebt je handen tekort om alles wat weg te moffelen. Dat wil ik niet meer meemaken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben ooit in het zwembad van de 10 m. springplank gegaan en mijn broekje was afgezakt tot net onder mijn balletjes. Niets vermoedend zwom ik naar de kant om me op te duwen en op de kant te gaan zitten (zaakje helemaal bloot). Tot een vriendelijke meid me er op wees, dat was ook even schrikken. Die avond nog wat gaan drinken met die meid en zijn nog altijd veel (naakt) samen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi kleren na ongeveer 4 maanden tijdens het wandelen terug gevonden. Onder een paar boompjes konden we ze zien daar de bladeren bijna allemaal gevallen zijn. Alles rot natuurlijk en enkel de kleren, geldbeugel, sleutels en mobieltjes waren er niet. Dus daar kunnen we niets mee.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Met vrienden op vakantie in Spanje. Na de disco gaan chillen op het strand en naakt de zee in. En ja hoor: onze kleren waren weg. Dan met z'n allen lopend terug naar de camping met de handen voor ons zaakje. We botsten op een busje van de Guardia Civil. Wij dachten: dit eindigt in een politiecel. Maar niks van: iedereen in het busje en ze brachten ons naar de camping tot net voor onze tentjes. Niks geen bekeuring!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was gaan helpen in de tuin bij de ouders van mijn vriend na afloop kon ik een douche nemen in hun badkamer.Toen ik de deur van de douche opende waren de handdoeken en mijn kleren verdwenen(ik was dat natuurlijk gelapt door mijn vriend). Dan ben ik maar naar beneden gegaan in mijn blootje om naar mijn kleren te vragen deed me niets omdat ik toch naturist ben.Dat hadden ze dus niet verwacht. maar zoiets mag hij ook nog te verwachten zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten